• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşıma saygısızlık yapmış oldum

nilgun87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
161
89
98
37
Merhabalar! Kafama takılan bir konu var daha bir tane :)
Bu aralar herşey üst-üste geliyor
Geçenlerde bir arkadaşım ile arkdaşlığımı bitirmiş oldum
uzun senelerdir arkadaşımdı çok ta seviyor saygı duyuyordum kendisine
Ama bu sene onun değiştiğini farkettim. Aşırı derecede sert ve kırıcıydı. Mesela bir keresinde güneş gözlüklerinin ne güzel olduğunu ve hangi marka olduğunu sormuştum ve kız bana ay nekdar marka takıntılısın dedi, İftar önecesi garsonla tartışmıştı haklıydı tatışmakta ama ben fazla tatsızlık çıkmasın diye başka yere gidelim diyince ne çekiniyormusun Eziiiiik demişti, Alış veriş merkezinde yürüyen merdivenlerden sol taraftan sağ tarafa geçmiştim insanlar yürüyerek inmek isterler belki diye o da bana sığ kafa o sadece metroda geçerli demişti. Bir gün çok moralim bozuktu düşüncelere dalıp dalıp gidiyordum onun yüzüne bakarak olmuş buda o da bana nasıl bağırdı Ne salak salakk bakıyorsun diye, çok sıkılmıştım bu kızın saçma sapan davranışlarından, bunlar hatırladıklarım daha uzun uzun gidebilir bu liste :)benim parasal olarak borcum vardı o yüzden de arkadaşlığımı bitiremiyordum. Sonra bir gün gene buluşalım dedik buluştuk, konuşuyorduk ben ona birşey anlatırken özellikle başka taraflara baktığını beni dinlemek istemediğini farkettim. Neyse buu bana diyorki durup dururken sen herşeyi hızlı yaşıyorsun biliyormusun , hızlı kitap okuyorsun, hızlı yürüyorsun, hızlı konuşuyorsun vs. diye eleştirdi bende tabi benim yapım öyle herkes aynı değilki dedim o da neyse dedi. Sahile doğru gidip çay ile waffle yiyelim diye karar verdik, giderken de fark etmeden düşünceye dalmışım bir anda bu bana bu ne yaptığın, ne saygızılık yapıyorsun bana diyor? bende affaladım, şok oldum. ne saygısızlığı dedim, önümden giidiyorsun oysa ikimiz birlikte gezmeye çıkmıştık demek ki yan yana yürümeliyiz diyor, hafta sonuydu ve kalabalıktı yanı yan yana yürümek imkansızdı. Ben onun sevgilisi miyim lan dedim???!!! sana saygısızlık yapmak gibi niyetim olmadığını biliyorsun Trip atma bana dedim. Başladı bana türküler okumaya bende artık boğazıma kadar gelmiş ki o kızı orada bıraktım ve arkama dönüp gittim, otomatikman oldu bu da. O kızdan 3 kitap almıştım okumaya 1 tanesi kaybetmiştim neyse bişey olmaz demişti, bu olaydan sonra o kitapları hepsini istiyorum o kaybolan kitabın aynısı al ver dedi. Gönderdim kitaplarını. Parasını da başkasından borç aldım ve yolluyorum bugün. zaten bu para yüzünden kendimi minettar hisederek o kıza katlanmıştım. Dollar olarak vermiştim aynen dollar olarak ver yoksa emanete ihanet etmiş olur zarar görürsün dedi. Çok mutluyum bu kızdan kurtulduğuma. Şuna anlam veremiyorum Bu kızın benimle ne derdi vardı sizce?

Bu kızın hayatla derdi var bence sen alınma. Kaprisli tip.. Okurken koşup kaçasım geldi. Geçmiş olsun.

dollar olarak mı ? o ne hangi para birimi..
bence o dolar olarak vermiştir.sen de dolar olarak ver..
bu arada benim yanımda düşüncelere dalıp suratıma bön bön bakan arkadaşlara ben de kızıyorum.özellikle birşeyler anlatıp karşımdakinin dinlemediğini görürsem.

Baslikla icerik ters gibi geldi bana..hem ohh kurtuldum hem de saygisizlik yaptim demissin..celiskili olmus..
Menfaatin oldugu her iliski bitmeye mahkum iste..paran icin susup alttan alman olmamis..o da bunun farkindaymis sanki..bi daha da kimseye muhtac olmamak icin elinden geleni yap

dollar olarak mı ? o ne hangi para birimi..
bence o dolar olarak vermiştir.sen de dolar olarak ver..
bu arada benim yanımda düşüncelere dalıp suratıma bön bön bakan arkadaşlara ben de kızıyorum.özellikle birşeyler anlatıp karşımdakinin dinlemediğini görürsem.
üzgün olduğumu biliyordu, öyle durduk yere dalmıyordum. herşeyede agresif olarak tepki vermesine gerek yok bence.
evet dollar olarak veriyorum şuan. Doğum günümde bile bana gelmiş nasıl olmuşum? niye yorum yapmıyorsun diyor iyi olmuşsun diyince bir kaç kez gene tekrarladı nasıl olmuşum diye? Doğum günü olan bendim o değil, normal giyinmiş gelmiş işte, spor tarzda. Kapalı biriydi açıldı ve ilgi istiyor bundan dolayı galiba diye düşündüm.

Baslikla icerik ters gibi geldi bana..hem ohh kurtuldum hem de saygisizlik yaptim demissin..celiskili olmus..
Menfaatin oldugu her iliski bitmeye mahkum iste..paran icin susup alttan alman olmamis..o da bunun farkindaymis sanki..bi daha da kimseye muhtac olmamak icin elinden geleni yap
Bütün ilişkiler karşılıklı alış veriş içinde yürür bana göre. Param yoktu ona geri verecek yoksa hemen verirdim de o yükü taşımazdım. Gittiğimiz heryerde hesapları ben ödüyordum o kıza borçluyum diye. o bunu istemıyordu ama ben kendımı buna mecbur görüyordum. O borcu da bana ver dememiştim, kendisi yardımda bulunmak istemişti, zorlandığımı bildiği için, geri vermene gerek yok bile demişti :) ama ben kimsenin parasını yemeyi sevmem.Geri verme niyetim vardı. Çok şukur borcunu da öğleden sonra gider hesabına yatırırım. Borcuma yeterki ver demiş bir mesajında. Galiba korkuyor vermiycem diye. Saçmalık.

Bunlar trip degil tribide geciyorsun ilerde :KK55: bak bu cadi supurgeside var :KK53: derdi nedir ?mechull....
Birakiniz arada dilerseniz hosgoru mukabilinden Selam.verin kus olmayin ama mesafe iyidir

Bunlar trip degil tribide geciyorsun ilerde :KK55: bak bu cadi supurgeside var :KK53: derdi nedir ?mechull....
Birakiniz arada dilerseniz hosgoru mukabilinden Selam.verin kus olmayin ama mesafe iyidir
Bundan sonra o kız ile asla görüşmeyi iletişime geçmeyi düşünmüyorum bile. Yaptığı iyiliklerden Allah razı olsun! ama bundan sonra o kızı ile asla arkadaş olmayı tanıdık bile olmayı düşünmüyorum.

Bütün ilişkiler karşılıklı alış veriş içinde yürür bana göre. Param yoktu ona geri verecek yoksa hemen verirdim de o yükü taşımazdım. Gittiğimiz heryerde hesapları ben ödüyordum o kıza borçluyum diye. o bunu istemıyordu ama ben kendımı buna mecbur görüyordum. O borcu da bana ver dememiştim, kendisi yardımda bulunmak istemişti, zorlandığımı bildiği için, geri vermene gerek yok bile demişti :) ama ben kimsenin parasını yemeyi sevmem.Geri verme niyetim vardı. Çok şukur borcunu da öğleden sonra gider hesabına yatırırım. Borcuma yeterki ver demiş bir mesajında. Galiba korkuyor vermiycem diye. Saçmalık.
Bütün iliskiler alisveris icinde olursa bi zaman sonra sonu böyle olur..ne diyeyim..hayat senin hayatin ama her sey menfaat degildir bence

Bu kızla arkadaşlığımızın biteceğini geçen sene tahmin etmiştim zaten. Bana başka bir arkadaşıyla nasıl arkadaşlığının bittiğini anlattığında anlamıştım benimlede bir gün öyle olacak diye. Gelin ve damat ve bu arkadaşım olan düğünde altın taktıktan sonra çekilmiş bir fotoğrafı getirdi burda değişik bir şey var baksana dedi, bende değişik hiçbirşey bulamadım, bak bak iyice bak diyor :D, bulamadım gene... Diyorki damat gelini kendine çekti kolunu koydu iynine diyor ee ne var bunda dedim? özellikle benimle çekilirken bu hareketi yaptı, sanki karısınıı benden koruyor diyor :D saçmalama dedim. yok yok o kız beni kocasına kötüledi o da oyle yaptı diyor :D ondan sonrada gitmiş o kıza bunalrı söylemiş ve arkadaşlığını bitirmiş :D amaaaan demiştim birgün de bana böyle yapar kesin diye, aynen de oldu :D

Bütün iliskiler alisveris icinde olursa bi zaman sonra sonu böyle olur..ne diyeyim..hayat senin hayatin ama her sey menfaat degildir bence
Alış veriş derken sadece para mı aklınıza geliyor? Arkadaşından da borç almak menfaat oluyorsa yuh yani :) Alış veriş derken o zordayken ben yardım ederım, ben zor durumdayken o, benim moralim bozulursa o bana destek olur ben ona, duygusal, maddi manevi alış verişten bahsediyorum. Menfaat dediğiniz başkasını kullanmaktır. ben o kızı kullandığımı düşünmüyorum. Anne-baba, çoluk-çocuk herkesle alış veriş içindeyiz yani. yalnış anladınız sanırım

Merhabalar! Kafama takılan bir konu var daha bir tane :)
Bu aralar herşey üst-üste geliyor
Geçenlerde bir arkadaşım ile arkdaşlığımı bitirmiş oldum
uzun senelerdir arkadaşımdı çok ta seviyor saygı duyuyordum kendisine
Ama bu sene onun değiştiğini farkettim. Aşırı derecede sert ve kırıcıydı. Mesela bir keresinde güneş gözlüklerinin ne güzel olduğunu ve hangi marka olduğunu sormuştum ve kız bana ay nekdar marka takıntılısın dedi, İftar önecesi garsonla tartışmıştı haklıydı tatışmakta ama ben fazla tatsızlık çıkmasın diye başka yere gidelim diyince ne çekiniyormusun Eziiiiik demişti, Alış veriş merkezinde yürüyen merdivenlerden sol taraftan sağ tarafa geçmiştim insanlar yürüyerek inmek isterler belki diye o da bana sığ kafa o sadece metroda geçerli demişti. Bir gün çok moralim bozuktu düşüncelere dalıp dalıp gidiyordum onun yüzüne bakarak olmuş buda o da bana nasıl bağırdı Ne salak salakk bakıyorsun diye, çok sıkılmıştım bu kızın saçma sapan davranışlarından, bunlar hatırladıklarım daha uzun uzun gidebilir bu liste :)benim parasal olarak borcum vardı o yüzden de arkadaşlığımı bitiremiyordum. Sonra bir gün gene buluşalım dedik buluştuk, konuşuyorduk ben ona birşey anlatırken özellikle başka taraflara baktığını beni dinlemek istemediğini farkettim. Neyse buu bana diyorki durup dururken sen herşeyi hızlı yaşıyorsun biliyormusun , hızlı kitap okuyorsun, hızlı yürüyorsun, hızlı konuşuyorsun vs. diye eleştirdi bende tabi benim yapım öyle herkes aynı değilki dedim o da neyse dedi. Sahile doğru gidip çay ile waffle yiyelim diye karar verdik, giderken de fark etmeden düşünceye dalmışım bir anda bu bana bu ne yaptığın, ne saygızılık yapıyorsun bana diyor? bende affaladım, şok oldum. ne saygısızlığı dedim, önümden giidiyorsun oysa ikimiz birlikte gezmeye çıkmıştık demek ki yan yana yürümeliyiz diyor, hafta sonuydu ve kalabalıktı yanı yan yana yürümek imkansızdı. Ben onun sevgilisi miyim lan dedim???!!! sana saygısızlık yapmak gibi niyetim olmadığını biliyorsun Trip atma bana dedim. Başladı bana türküler okumaya bende artık boğazıma kadar gelmiş ki o kızı orada bıraktım ve arkama dönüp gittim, otomatikman oldu bu da. O kızdan 3 kitap almıştım okumaya 1 tanesi kaybetmiştim neyse bişey olmaz demişti, bu olaydan sonra o kitapları hepsini istiyorum o kaybolan kitabın aynısı al ver dedi. Gönderdim kitaplarını. Parasını da başkasından borç aldım ve yolluyorum bugün. zaten bu para yüzünden kendimi minettar hisederek o kıza katlanmıştım. Dollar olarak vermiştim aynen dollar olarak ver yoksa emanete ihanet etmiş olur zarar görürsün dedi. Çok mutluyum bu kızdan kurtulduğuma. Şuna anlam veremiyorum Bu kızın benimle ne derdi vardı sizce?
Bende alışveriş merkezinde senin yaptığını yaparım erkekler bazen yandan geçmek istiyilar ayrıca ezik fln hiç hoş değil ha borç içinde bisuru yorum yapılmış ama ben sevmedgm birinden borç istemem demekki yakinmissin ha para için katlanmak biraz saçma olmuş orası doğru ben mesala bana dugunumde taki takan arkadaşlarımla kizsamda KÜSMEK istemiyorum yük altnda kalmak istemiyorum düğünlerinde bende takarim yanında olurum diye karşıdan beklemem ama iyiligide unutacak biri değilim..kızın problemini soleyeym kompleksi ve senin onu kullandığını düşünmüş yoksa kitabına kadar istemezdi ;)şahsen ben ne parayı ne kitabı isterim çok kizdim birinden yanlış anlama ama alsın derim sinirlenirim aklma bile gelmez muatap olmam neyse ilişkinin bitirmisin artık düşünmeye gerek gök senin şuan sorununda sanirm kızın iyiliği sana çok olmuş sen onun eksikliğini hissedeceğini biliyosun :)

Alış veriş derken sadece para mı aklınıza geliyor? Arkadaşından da borç almak menfaat oluyorsa yuh yani :) Alış veriş derken o zordayken ben yardım ederım, ben zor durumdayken o, benim moralim bozulursa o bana destek olur ben ona, duygusal, maddi manevi alış verişten bahsediyorum. Menfaat dediğiniz başkasını kullanmaktır. ben o kızı kullandığımı düşünmüyorum. Anne-baba, çoluk-çocuk herkesle alış veriş içindeyiz yani. yalnış anladınız sanırım
Bal gibi de menfaat icin kizi alttan almissin..neyse aman bitmis iste

İşin içine maddiyatın girdiği her iliski bitmeye mahkumdur. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz hayat tecrubelerden ibaret.

Bende alışveriş merkezinde senin yaptığını yaparım erkekler bazen yandan geçmek istiyilar ayrıca ezik fln hiç hoş değil ha borç içinde bisuru yorum yapılmış ama ben sevmedgm birinden borç istemem demekki yakinmissin ha para için katlanmak biraz saçma olmuş orası doğru ben mesala bana dugunumde taki takan arkadaşlarımla kizsamda KÜSMEK istemiyorum yük altnda kalmak istemiyorum düğünlerinde bende takarim yanında olurum diye karşıdan beklemem ama iyiligide unutacak biri değilim..kızın problemini soleyeym kompleksi ve senin onu kullandığını düşünmüş yoksa kitabına kadar istemezdi :KK66:şahsen ben ne parayı ne kitabı isterim çok kizdim birinden yanlış anlama ama alsın derim sinirlenirim aklma bile gelmez muatap olmam neyse ilişkinin bitirmisin artık düşünmeye gerek gök senin şuan sorununda sanirm kızın iyiliği sana çok olmuş sen onun eksikliğini hissedeceğini biliyosun :)
Bana olan iyiliği o maddi yardımda bulunması idi. Başkada iyilik yaptığı yoktu, yapmak zorunda da değildi. Verdiği borcuda geri veriyorum çok şükür. Bu saatten sonra hiçkimseden yardım kabul etmem Allah korusun !

Back