Kız İsteme Arkadaşıma nasıl söylerim

bercestemk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2021
16
8
29
Merhaba arkadaşlar size danışmak istediğim arkadaşımın kaybına beni istemek istemişler benimde niyetim var yani yaklaşık 8 ay önce ama arkadaşım olmaz demiş sebebi ise benden 1 yaş küçük olması şimdi ben bunu arkadaşıma nasıl tekrar konuyu açabilirim istediğimi kaynıyla evlenmek istediğimi

Biz derken çocukla konuşmuşluğum yokki kaynanası beni çok beğenmiş şimdi bende çocuğu beğendim yani ama ben adıma önceden söylemiş başka ortamlarda kadın beni gördüğünde hoşuna gidiyorum yani çocukta benim hoşuma gidiyor nasıl diyebilirim yani bu konuyu ona tekrar

Arkadaşınız mı anlattı bunu size?
Çocuğun düşüncesi yok mu ki annesi beğenmiş? Çocuk ne demiş? Annesinin beğendiğine mi tamam diyor?

Görücü usulünü mantıklı bulmuyorum ama arkadaşınıza yaş farkının sizin için sorun teşkil etmediğini söyleyin. 1 yaş nedir ki

Evet arkadaşım anlattı ama kadın hareketlerinden belli ediyor çocukta beğenmiş benim adıma yok edikten sonra başka birisiyle görüştürmüşler olmamış oda ama çocukta beni gördüğünde belli ediyor ve ben arkadaşım böyle dediği için arkadaşıma tekrar soramıyorumda yani nasıl sorulur nasıl konu açılır o da açmıyor

Sosyal medyadan takip edebilirsiniz. Düşündüğünüz gibiyse karşılık verecektir

E arkadaşınız anlatınca deseydiniz ya bir yaştan ne olacak ben de istiyorum diye.

E arkadaşınız anlatınca deseydiniz ya bir yaştan ne olacak ben de istiyorum diye.
Ne bilim şok oldum açıkcası benim adıma böyle konuşmasına bende birşey diyemedim ama aradan bir kaç gün geçti dedim bir arkadaşımın kuzeni beni beğenmiş benim adıma dedim onun yaşı büyük olmaz demiş dedim bana sormadan ne kadar ayıp dedim anlamıştır zatenama bir daha söylenmedi bu konu anlatmıyorsa birşey

Arkadaşınız kayninin kiminle evleneceğine karar verecek mercii değilse atın tabi. Ben anlamadım arkadaşınız neden istememiş. Tek sorun yaş mı gerçekten yoksa sizi mi yakmak istemiyor?
Yakmak değil bence aile temiz bir aile aynı ailede olmamızı mı istemiyor anlamadımki hani insan ben olsam ben açardımki konuyu arkadaşımla aynı aileye gelin olayım ki bu arkadaşım sonradan da bana bir görücü getirdi getirmeseydi keşke ama arkadaşım çok seviyorum o da beni eminim ama neden

Aslında söyle birşeyde var çocuk biraz çirkin ama ben çirkin erkek seviyorum bende çok güzel bir kızım ondan dolayı mı anlamadım

Ya kusura bakmayın anlamıyorum yazdığınız birçok şeyi. Biraz daha imla kullanarak yazsanız kim kime ne demiş belli olur.

Aslında söyle birşeyde var çocuk biraz çirkin ama ben çirkin erkek seviyorum bende çok güzel bir kızım ondan dolayı mı anlamadım
Aile temiz diyorsunuz da çocuk nasıl bilmiyorsunuz. Arkadaşınız sizi seviyorsa başınızı yakmak istemiyor olabilir. Şahsen ben de kaynımın iyi biri olmadığını düşünsem arkadaşımı uzak tutmaya çalışırım.
Çirkinlik güzellik değil konu bence.

Çok istiyorsanız çocukla sosyal medyadan iletişime geçin. Tanışın, karakterine bakın, diğer insanlara karşı davranışlarına bakın, ölçün tartın işte.

Anlamadım çocuk nasıl bilmiyorsunuz derken ailenin temiz olduğunu arkadaşımdan ve gördüğüm kadarıyla biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…