- Konu Sahibi selvinn
canım cuma günü verdik kararı o zaman 1 hafta dediğimize göre önümüzdeki cumaya kadar okuyalım hem mübarek gün tefriciye bitince arkadaşımıza gönülden dua ederiz
canım nasip olursa 50 bana yazın okurum inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım cuma günü verdik kararı o zaman 1 hafta dediğimize göre önümüzdeki cumaya kadar okuyalım hem mübarek gün tefriciye bitince arkadaşımıza gönülden dua ederiz
yazdım kardeşim tşkr ederizzz...
amin canım sağolasın seninde adını listeye ekleyelim sende tefriciye sırasına katıl olurmu?
ayrıca hayırlı evlat isteyen arkadaşlarımızada destek olmuş olursun dini bilgiyle alakası yok duanın gücüne inan yeter tefriciyeyi türkçesinden yazarız istediğin kadar alır okursun a.s.
arkadaslar Allah sızden razı olsun,yapılabılecek en gzl yardımlasmayı gerceklestırmıssınız,Mumının mumıne duası kabuldur....tum dualrınıza melekler AMIN desın,Rabbım tum dularınızı kabul etsın ıns, nasıp olursa bende bayramdan sonra aranıza kalmak ıstıyorum...
selvin
sweet33
erkder
seçkin38
aymes
cimcime eses
sumak
gulsenim
gazili09
mekselina86
saboli
ayse.20
tuna0909
35sevi3
rufeyde serra
1.73
arkadaslar hepınız ıcın salavatlarımı cekıp dua ettım,topıkte yazan tum arkadasların,duaya ıhtıyacı olan tum arkadasların RABBIM yar ve yardımcısı olsun,acılan ellerınız bos donmesın, dualarnız kabul olsun...bende sızlerden ANNEM ıcın dua ıstıyorum![]()
o zaman cuma sabah herkes okudugunu bildirsin mi yada perşembe akşamı eksik olursa gece tamamlarız
kizlar panik oldum dun gece 50 tane okuyabildim, sonra da yalnizken 50 cikarsa yarindan itibaren yatili eltimler geliyor misafirlige cocuklari var ve kiz hamile:)) yani onlarla ilgilenirken 500u tamamlayamam diye korktum, benim sayiyi simdilik 250ye indirir misiniz? egerki daha hizli ilerlersem bir iki gune cogaltirim sayiyi, kizlar yanlis anlamayin sakin cok gonulden dua ediyorum hatta selvinn acaba hamile mi diye cok icimden gecirdim yazdiklarini okuyunca daha bir hevesle ve heyacanla okuyacagim. ama simdiden stres sardi sozumu yerine vaktinde getiremessem diye o stresle de okumak istemiyorum hizli hizli sirf okumak icin. anlatabildim umarim. evet arkadaslara diger topiklere de haber salalim sayimiz artmali. selvincim Insallah dualarimizi daha okurken haberini aliriz da devamini saglikli kucagina alman icin ilerleriz. ayrica hic bunaltmayin kendinizi ben kaybettigim hamileligi 22. ayda yasaùistiù bizim de sebepsiz infertelite, eninde sonunda hamile kaliniyor kizlar yeterli saglikli hayirli olsun diye ekleyelim dualarimiza inanin ben de hic inanmazdim hamile kalabilcegime ama kaldim. Allah beterinden korusun hayirli hamilelikler nasip etsin hepimize, iananin bulup kaybetmek cok daha zor Allah'im saglikli kucagima alacagim bir hamililige bana da size de nasip etsin Insallah, dualarimiza hep boyle niyet edelim. morel bozmak yok, yer gok duayla var, dulara devam.
yukaridaki mesajim gorulmemis, ayrica listeden ismim silinmis niye anlamis degilim, yazili oldugum listede durmak bile nasip olmamis, bebis nasil olsunki(
selvin için , 4444
selvin : 700 aldı
özlem80 : 500 aldı
seçkin : 500 aldı
sessiz 06 :500 aldı
gülsenim : 300 aldı
toplam : 2500
ayse.20: 500 aldım
toplam: 3000
sweet33 :500 aldım
mekselina86: 100
toplam 3600
35sevi35 :100 aldı
toplam: 3700
es_se: 50 aldı
rufeyde serra:50 aldı
toplam: 3800
alinganlik degil saka yapmistim.
ayrica bu liste degil oteki okunacak kisi listelerini sooledim saka da o dedigim listeyle de anlamli. hani bir turlu hamile kalamiyorum diye!
insallah hepimiz arariz bir dokuz ay sonra:))
sonucta bu kuran'da gecen bir dua degil aslinda tam dua da degil,ama regle donemi okunur mu kesin bilmesem de mantiken okunabilmesi lazim.cunku abdestsiz de okunabiliyor.
selvin için , 4444
selvin : 700 aldı
özlem80 : 250 aldı
seçkin : 500 aldı
sessiz 06 :500 aldı
gülsenim : 300 aldı
toplam : 2500
ayse.20: 500 aldım
toplam: 3000
sweet33 :500 aldım
mekselina86: 100
toplam 3600