Doğru ben pandora fiyatlarını hiç bilmediğim için onunla kıyaslayamadımKız ben yaptım öyle bi set 1500 tuttuo da bütçe dostu değil anlayacağın. İçinde de duş jeli dudak balmı saç spreyi ve vücut losyonu vardı
En fazla 500 TLBütçen ne kadar onu bilmemiz lazım ki sana öneride bulunalım
bir inditex mağazasından çanta bakabilirsin bence.En fazla 500 TL
Hediyenin pahalı olması önemli değil. Manevi değerinin olması daha kıymetli. Bileklik olabilirMerhaba . Arkadaşıma doğum günü hediyesi almak istiyorum. Diğer arkadaşı Pandora almış. Bana söylemedi ama paylaşmış sosyal medyada. Ondan gördüm. Kendimi eksik hissettim. Ona uygun bütçeli ne alabilirim. Diğer arkadaşım çalışıyor ama ben çalışmıyorum 19 yaşında ve sınava hazırlanıyorum.o kadar da butcem yok . Basit takı da almak istemiyorum ne önerirsiniz?
Arkadaşım kapalı ve süslü şeyleri sever. Butcem en fazla 500 tl
Benim bir arkadaşım var spirütüel şeylerle ilgilenir, ben o alanda bir kitap bulup almıştım aradan 2 sene geçti hala söyler, benim ne sevdiğimi aklında tutmuşsun arayıp bulmuşsun diye, aslında fiyat gibi değil de seni tanıyorum bunu seversin biliyorum hediyeleri çok hoş oluyorbir inditex mağazasından çanta bakabilirsin bence.
Charmsız pandoraya denk diyebiliriz evet ama charmsız pandora bileklik depa dora sayılmaz benceSta.nley termos bardaklar da Pand.ora fiyatlarına denk neredeyse.
Stan.ley termos / bardak vb kendisinde varsa, bütçesi de uygunsa düşünsün de kendinde yokken; bütçesini aşarak hediye almasın bence.Charmsız pandoraya denk diyebiliriz evet ama charmsız pandora bileklik depa dora sayılmaz bence. Bir de saka bir yana pipetli olan stanleyler bir tık pahalı evet daha küçük ebatlı olanlar daha alınabilir fiyatlarda gibi. Onu dusunerek söylemiştim aslında
Kesinlikle katılıyorum. Bu arada bence bu genç yaşta öğrenci hali ile insanların birbirilerine pahalı hediyeler alması çok doğru değil. Ama artık hersey o kadar pahalı ki insan ne yapacağını şaşırıyor..Stan.ley termos / bardak vb kendisinde varsa, bütçesi de uygunsa düşünsün de kendinde yokken; bütçesini aşarak hediye almasın bence.
500₺ ye güzel bir broş alabilirsinMerhaba . Arkadaşıma doğum günü hediyesi almak istiyorum. Diğer arkadaşı Pandora almış. Bana söylemedi ama paylaşmış sosyal medyada. Ondan gördüm. Kendimi eksik hissettim. Ona uygun bütçeli ne alabilirim. Diğer arkadaşım çalışıyor ama ben çalışmıyorum 19 yaşında ve sınava hazırlanıyorum.o kadar da butcem yok . Basit takı da almak istemiyorum ne önerirsiniz?
Ben arkadaşlarımla hiç bu işlere bulasmiyorum artık.Cok ta iyi oluyor.Yetiskinlikte doğumgünü işleri sevgili veya eşleri ilgilendiren bir konu benim için.En güzeli bu.Merhaba . Arkadaşıma doğum günü hediyesi almak istiyorum. Diğer arkadaşı Pandora almış. Bana söylemedi ama paylaşmış sosyal medyada. Ondan gördüm. Kendimi eksik hissettim. Ona uygun bütçeli ne alabilirim. Diğer arkadaşım çalışıyor ama ben çalışmıyorum 19 yaşında ve sınava hazırlanıyorum.o kadar da butcem yok . Basit takı da almak istemiyorum ne önerirsiniz?