- 15 Kasım 2022
- 69
- 65
- 23
- Konu Sahibi midnightsrain
öncelikle herkese iyi gunler. ilk kez konu yazıyorum yanlışım olursa kusura bakmayin lütfen. benim çok sevdigim üç arkadaşımla bir whatsapp grubumuz var. cok yakınız ve her sorunumuzu birbirimizle paylaşır birbirimize yardımcı oluruz. en azından bu benim için öyle. okulumu yeni bitirdim ancak bazı ailevi durumlardan dolayı iş hayatina henüz atilamadim ve küçük bir şehirde yaşıyorum. iş bulabilmem için büyük bir şehire gitmem gerekiyor. bunun için kendimce yazin bu büyük şehirlenden birine gidip iş aramaya karar verdim. bunu da çok yakın olduğum üç arkadaşımla bu whatsapp grubunda paylaştım. üçü de bu büyük şehirde yaşıyorlar. ikisi kisaca hayırlısı inşallah diyerek konuyu geçiştirdiler gibi geldi. neyse dedim işleri vardır yoğunlardir herkes benim gibi düşünmek zorunda değil. beni asıl kırsan şey ise asıl şu oldu. diğer arkadaşım bu planımı okuyup hiç cevap vermeyip bu hafta ona bir misafir geleceğini ve misafirin onda belirsiz süre kalacağı için çok stres olduğunu evi küçük olduğu için kimseyle yapamadığı tek yaşamaya çok alıştım misafir çok zor diyerek dert anlatti. ben de ona misafiriyle açıkca bunu konusabilecegini karşı tarafın bunu anlayacağına dair kendimce akıllar verdim. o ise üstüne basa basa tek yaşabildiğini misafirle hayatta yapamayacagı bikaç kez dile getirdi. konuşma bir şekilde bitti.ve ben biraz düşününce asnki ona kalma gibi bi teklifte bulunursam şimdiden önünü kapamaya çalıştığını düşündüm. ben onda kalmayi dile bile getirmedim düşünmedim de sadece ne güzel sonunda hepimiz aynı şehirde olucaz diye sevindiğimi belirtmiştim. daha ben böyle bi kalma düşüncesinde bile olmadan bunun önünü kapamaya çalışmasi canımı sıktı. bu konuşmadan sonra da yazasım gelmiyor. görüşmek istemiyorum. şu an başka bir olay için kısa süreliğine onların olduğu şehire gidiyorum ama görüsmek de içimden gelmiyor. uzun yazdıysam affedin. sizce ne yapmalıyım?