Arkadasim..

VALLA KISKANDIM YANI

INSALLAH BIZDE BULURUZ BOYLE DOSTLUKLAR

BIZ DAHA MERHABADAN ILERI GIDEMEDIK

CEKINGEN GORDUM KENDIMI BIRDEN:laugh: :laugh: :smilewinkgrin: :smilewinkgrin:

VALLA KISKANDIM YANI

INSALLAH BIZDE BULURUZ BOYLE DOSTLUKLAR

BIZ DAHA MERHABADAN ILERI GIDEMEDIK

CEKINGEN GORDUM KENDIMI BIRDEN:laugh: :laugh: :smilewinkgrin: :smilewinkgrin:

merhaba su- nur sen elini uzat yüregini ac,,burda biz variz..birsürü arkadsin var..ne zaman istersen cnm..sevgilerimi gönderiyorum..

TESEKKUR EDERIM SEKERIM

GUL SUNAN ELDE DAIMA BIR MIKTAR GUL KOKUSU KALIR:çiçek:

ben geldim...
umutlarim cebimde..
sevgim gözlerimde..
biryaprak inceliginde söylenmemis kelimeler..
ve narin bir cicek gibi sevgilerimle--
ben geldim..
bekledigini bilerek..
tüm sevgisizlere...

su-nur harikasin cnm..siirimle bana cevap verdigin icin,,umarim en kisa zamanda forumda görüsürüz...sevgiler

anabell tesekkurler guzel bir topic acmissin.

Ben de bu sitede gordum bu kadar kadinin birbirine destek ciktigini. Normal hayatimda erkek arkadaslarim cogunluktadir. Cunku Kadinlardan o kadar aci tecrubeler edindim ki guvenim kayboldu nerdeyse. Ama bu sitede cok mutluluklar gordum. Cok guzel paylasimlar, ilgiler, sevgiler, destekler vs...

Benim de moralimim bozuk oldugu donemler vardi. Sagolun arkadaslar sayenizde ben de kolay atlatiyorum. Iyi ki bu site varmis kurucusundan emegi gecen herkese bir kere daha tesekkurler...

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

birtanem...özledim seni..umarim hersey yolundadir..sadece yüregimin öbür yarisi degil sen benim icin hakiki dost sun..bu satirlari bu gün okursan sana güzel bir gün diliyorum bir tanem..

Her takvime üç beş ömür
bahtımızın bilmecesini bölüştürdük
çabuk düşen yapraklara

her sey niye bu kadar çok zaman alıyor? niye?
ne çabuk geldik
bu soruyu derin bir iç sızısıyla soracak yaşa

ölüm karşısında kazanılabakış derinliği
niye yitirildi yaşamda?

Eski bir fotoğrafa bakıyordum
Bu sorular beni yokladığında
Fotoğrafta sen de varsın
Bak ve söyle bana....

Evet kızlar.KK ya iyi tesadif girmişim.Burda böyle bir sitenin varlığından habersiz nette sadece okey oynuyordum.Şimdi birçok arkadaşlık kurma yolunda ilerliyorum.Çevremde arkadaş sayım yok gibi.Lise arkadaşlarımdan 4 tanesinin dışında sık görüştüğüm arkadaşlarım yok.Komşuluk ilişkilerinde hep dedikodu olduğu için kaçıyorum aslında.Selamlaşmayla yetiniyorum.Ama burda durum çok farklı.Görmeden yazdıklarımızla tanıyoruz birbirimizi.İnşallah ileriki yıllara kadar sürecek güzel dostluklar kurabilirim burda.

ne mutlu sizlere bir dostunuz bir arkadasinizn var!!!!bunun kiymetini bilin!!!!!!!
bu zamanda tabii bir sey degil bu.ben su an 30 yasindayim bugüne kadar hic bir candan arkadasim olmadi."arkadas" cevrem kalabalik,ama beni sadece benim hatirim sormak icin arayanim yok.bana gelen icini döker,aglar sizlar.bende elimden geldigince dinlerim,nasihat veririm,bu kadar.maalesef kiz kardesimde yok,yani bu dünyada "dost"yönünden mahrumum. SAYGI VE SEVGILER

birtanem...okudum....bu aksam msn de olacagim..seni cok özledim..bir sürü sey birikti anlatacak..biliyormusun alplere kr yagdi...hertaraf bembeyaz...öyle güzelki,,,benim yüregim seninle sicacik..iyiki varsin ....görüsmek üzere cnm...

cnm...ne zaman istersen bizler burdayiz...ben bu arkadas topic gini acarken herkesin benim can dostum gibi bir arkadasi olmasini diledim...burda öyle güzel insanlar varki...zaten dürüst olanlar kalici oluyor...yazarsan sevinirim(..seviniriz...)görüsmek dilegi ile....

ve günlerden birgün...kaybettim onu..yüregimin yarisi dedigim can dostum,herseyimizi paylastigim,dinledigim...gönülden sevdigim,dostlugumuzu buradan herkese ilan ettigim ARKADASIMI bir antalya rüyasinda kaybettim...
icimde yüregimde hos bir ani olarak kalmak üzere ebediyete gömdüm onu...ölüm sadece bu dünyadan ayrilmakla olmuyormus...acim sonsuz...ama bu ölüm bana cok sey ögretti...bu dünyada bir daha görüsemiyecegiz "özlem",,
ama öbür tarafta nasil olsa yollarimiz kesisir.o zamana dek....görüsmek üzere...

ANABEL BİLİYORUM BURDASIN CANIM NE OLDU ARKADAŞINA . ÇOK ÜZÜLDÜMYENİMİ DUYDUN CANIM.

çatlıycam canım ya benimde arkadaşım var burda ve ben ulaşamıyorum acını hissediyorum

bilmiyorsan anlamadan dinlemeden yargısız infaz etmemeli insan kimseyi, belki geçerli bir sebebi vardır,belki elinde parası yoktur belkide çok acılı bir anına rast gelmiştir,çünki sen onun ne çektiğini bilmiyorsun ve bence hiç tanıyamamışsın a.s infazdan önce bir sesini duysaydın keşke,belki bunu düşünmekten vazgeçerdin o zaman a.s böyle bir yazı ancak ölünün arkasından yazılır sevgili anabell a.s sevdiği bir arkadaşının arkasından değil :uhm:

Benim birsürü arkadaşım var burada.Biliyorum ki en ufak sıkıntımı benimle paylaşacaklar.İsim vermiyorum onlar kendilerini bilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…