ne güzel bi topik teşekkürler anabelli,
ben kk ile tanışalı 2 yıl oluyor,ve o kadar güzel dostluklar kurdum ki burda ,hayatımın en kötü günlerinde bana telefonlarıyla,msj larıyla tr nin dört bir köşesindeno kadar çok arkadaşım ulaştı ki bu mutluluğu anlatamam,urfadan spi,konyadan elif,kıbrıstan sonyaprak,ankaradan şilekim,iskenderundan gulden(kınalı kuzum),tekirdağdan pega,royal,ordunan prenses,almanyadan meltemm istanbuldan ise isimlerini sayamicam kadar arkadaşım beni yalnız bırakmamışlardı bu dostluklar gerçekten insanı ayakta tutabilecek kadar güçlü,
bunların için de öyle ikisi varki işte onlar benim için bambaşka,canım dostum biricik komşum,her sabah günaydın hayatım nasılsın msjına alıştığım,akşam eve girer girmez eve geldiniz mi diye arayan,hasta oldum mu hemen koşan,ona eşimle ilk gittiğimiz gündeki heyecanı,bize gösterdiği özeni,onu anlatmakla bitiremem ki,işte ben KK da eşi benzeri olmayan bir dost buldum,Seni çok Seviyorum Hayatım
diğer canım ise;bir zamanlar istanbul güzeliyken birden bire gebze güzeli olan,minik arkadaşım,çıtı pıtı ,narin,hassas,çok ama çok temiz birisi,Seni de çok seviyorum küçük dostum