Arkadasim..

anabell

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
60
2
BIR gece yarisi burda kk da tanidim onu....sohbet odasinda konusurken sadece bir söz dikkatini cekmisti..hemen belli etti kendini..ortak bir nokta ortak bir duygu yakalanmis gibiydi..
hani cözülmesi zor bir yumagin ucunu bulmus gibi..bir ucundan o bir ucundan ben tuttuk...sarmaya basladik..sardikca gördükkü biz ayni seyleri hissediyor ayni duygulari paylasabiliyoruz...
onunla konusunca...sanki SICAKbir yaz gününün aksaminda aniden bastiran yagmurun verdigi ferahlik gibi...onunla konusunca hani yüregimde tasidigim binlerce sorunun cevabina kavusmus gibi...
onu dinleyince...sanki bundan önceki bir hayatim varmis da o benim hep arkadasim mis gibi...heran elimi uzatsam orda ...elini uzatsa ben yanindayim..
yüregim yüreginin yaninda...
iyiki varsin bitanem..iyiki tanidim seni..dostlugumuz cikarsiz...yalansiz..temiz ve bizim..
EVET ARKADASLAR:SIZDE ARKADASLARINIZ HAKKINDA DÜSÜNCELERiNiZi YAZIN::ADINI BELIRTMESiNiZDE ONLAR BUNU BiLiR...DOST YÜREGI HEP HISSEDER::::eyes:

Benim de KK'ya bir teşekkür borcum var. Ben evimin en büyüğüyüm, ablam ya da abim yok. Ama gerçekten ablam gibi hissettiğim birisini tanıdım burada ve bunun için çok mutluyum. Aslında doğru kelimeleri bulmak istiyorum, tüm hissettiklerimi yansıtmak istiyorum. Ama her şeyi buraya yansıtamayacağımı biliyorum. En iyisi çok yalın da olsa düşüncelerimi paylaşmak... Benim çevremde ailem dışında oturup da kitaplardan bahsedebileceğim birisi yok. Onunla tanıştığım gün ise saat sabah 04:00'a kadar kitaplardan (ben kitap opkumayı çok severim ve en büyük hayalim koskocaman bir kütüphanem olmasıdır. Bunu da yapacağım zaten.) bahsettik. Mesela ben buna inanmamıştım ve çok sevinmiştim... Sonra onunla konuşurkn olduğum gibiyim ve rahatım. Sanki akrabam ya da yıllardır tanıyorum. Onun bana gösterdiği arkadaşlığı ben gerçek hayatta hiç bir arkadaşımdan görmedim. O benim ablam, dostum, arkadaşım... Onu çok seviyorum... İsim vermeme gerek var mı ki? Okursa hemen anlayacaktır. Seni çok seviyorum canım ablam benim... Delüm! (hohohoho) İyi ki varsın...

Anabell,

Canım senide tebrik ediyorum, böyle güzel bir topic açtığın için... Paylaştığın duygular için de çok teşekkürler, çok içten anlatmışsın.

ANABELL, bu arada sen "sonyaprak" mısın?? Buna da cevap verirsen çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler canım.

BEN ÇOK BÜYÜK BİR DEPRESYONDAYDIM ÇOK ÖNCESİ GELMİŞTİM BURAYA AMA SOHBETTE ÖYLESİNE DOSTANE DAVRANDILARKİ EŞİMDEN AYRILACAKTIM SON ANDA BU BÜYÜK YANLIŞTAN KURTULDUM ARADIĞIMDA BUYDU ZATEN ETRAFIMDAKİ İNSANLARDAN UZAKLAŞMAK VE OBJEKTİF İNSANLARLA KONUŞMAK O ZAMAN YANIMDA OLANLAR ÇOK TU AMA İLK AKLIMA GELENLER
AYN..MUNE..MEYROM..ANGELİCA...BLUEFL...TATLICADIM...GÜLDEN.......ELİF....TASULA...SONYAPRAK...OF YA OKADAR ÇOKKİ NE OLUR UNUTTUKLARIM KIZMASINLAR HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUM ÇÜNKÜ BENİ ÇOK BÜYÜK BİR YANLIŞIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜRDÜLER

sevgili deryamur...canim ben sonyaprak degilim ...o yine sonyaprak olarak devam ediyor...sana ve sevgili annecigine..ecitaha sonsuz sevgilerimi iletiyorum..

Yillar öncesi bir komsum vardi, arkadasim birtanecik ablam her derdimi anlardi, destek olurdu, yalnislarimi dogrularimi cekinmeden yüzüme söylerdi simdi baglarimiz koptu ve yoklugunu hissettigim o güzel dostumun yerini doldurmayi basardim, birsürü baska güzel dostlarim oldu burda üzüntümü sevincimi paylastigim, o kadar tanidik, sicakki sanki yaptigimiz sohbetler pc basinda degilde karsilikli kahve icerken ediliyor - benim icin cok degerlisiniz
yanimda oldugunuz icin tesekkürler

arkadasim...senin yoklugunda ne kadar cok sey birikti anlatacak ,paylasacak,gel artik gözüm yollarda ...biliyorum bir gün yine buralarda da paylasimlarimiz olacak..ama canim senin yerin bir baska...
sana ...suan tatildesin ..gönül günesinin hic batmadigi günler diliyorum..

BEN TANIŞTIMMMMMMMMMMMM
anabell inan çok haklısın YAPRAK HARİKA BİR İNSAN CIVIL CIVIL BİR O KADARDA DUYGUSAL AYRICA ÇOK GÜZEL HELE GÖZLERİ,YAPRAKLA KONUŞURKEN ONA HAYRAN KALIYORSUN

ben bu sitede çok güzel dostluklar kurdum. her an yardımıma koşan o kadar çok kişi var ki hangisi saysam bilemiyorum. çünkü hiç birisini atlayamam. hepiniz benim için çok değerlisiniz. ama yine de benim için çok özel birisi tabiki var. bana her zaman destek olan dertlerimi paylaştığım. kimi zaman bana öğütler vererek kimi zaman bana destek vererek her an yanımda olan özel arkadaşıma çok teşekkürler. iyi ki varsın hayatım.
ayrıca da iyi ki kk var.

anabell canım çok güzel bir topicik açmışsın seni kutlarım.
sevgilerimle...

sevgili CHE...Birine arkadasim demek o kadar kolay degil...arkadas olmak yüregin ta icinde onun ne hissetigini anlayabilmek..seni anladigini bilmek...ben arkadasimi görmedim gözleri güzelmis öyle diyor sevgili pandora...ben onun yüregini gördüm..güzel olan o...HERKESE KK DA KALICI DOSTLUKLAR DiLiYORUM:: sevgiler che...

yaprakım o olmassa biz varız hele bana bu topiğe hiç söz düşermi bir anlatsam 2 seneyi geçik zamanda neler var neler yok çok seviyorum hepinizi bütün kavgam kardeşimin net bağımlılığı benim onla kirli yalan girme dememdi sonunda ona rezil olan ben oldum burda herkez başlı başına bir pırlanta

ilk başta kk bulduğum için çok mutluyum ...hepinizi ayrı seviyorum hepinize saygım sonsuz..şimdilik çok fazla kişi tanımıyorum ...inş tanışırız ..ama bana yakınlık sıcaklık gösteren mmscool elifim ve yaprakcım h.g .güle güleyi eksik etmeyen canlarıma sonsuz sevgiler ve saygılar her şey gönlünüzce olsun hepinizi çok seviyorum..

canim sonyapragim...yüregimin öbür sesi...güzel gözlerin hic hüzünlenmesin..dün görüstük seninle..buradaki dostlarimiz sanmasin seni ihmal ediyorum...sonyapragim can dostum...senin oldugunu bilmek..kimselere söyleyemediklerimi bir nefeste seninle degismek..öyle güzel dostluklar tanrim herkese versin....iyiki varsin canim....seni coooook seviyorum ben...

megus88 .!.:
ben kimseylee böle bi samimiyet kuramadım kk'dan bnide aranıza alın kızlar

canim aramiza gel...yüregimiz öyle geniski bütün dostluklara ama gercek dostluklara yer var orda...:eyes: bekleriz...

elifim sorumu bagisla ama burda kimden bahsettin sen bir aciklasan..sevgilerimi gönderiyorum...

Sevgili anabel öncelikle çok teşekkürler bu sayfayı açtığın için canım . sonyaprak gerçekten harika biri onu bende çok seviyorum.seninle hiç sohbet etmedik sanırım yaprağımı sevdiğine göre sende dünya tatlısı birisin.burda benim arkadaşlarıma gelince o kadar çok güzel arkadaşlarım olduki bunları nasıl sıralayacağımı bilemiyorum adlarını unuttuklarım olursa lütfen beni bağışlasınlar aklıma şu an gelenler
Romance
Msscool
Pandora amazon
elif
Sonyaprak
Che
Mimi
Melenkoli
Nilbera
Lusya
Aşk perisi
Mune
Eny
BU ARKADAŞLAR ÇOK SEVDİĞİM DEĞER VERDİKLERİM Başka da vr ama onlarla bu kadar samimi değilim bunlar gerçek dost dediklerim bunları o kadar çok seviyorum ki anlatamam bunu unuttuklarım varsa lütfen beni bağışlasınlar

sevgili ecitah..umarim bir gün benide listene eklersin..dostlugunu kazanmayi cok isterim..sana ve kizlarina gülümsemesi bol günler diliyorum..sevgilerimi gönderiyorum...

anabell .!.:
sevgili ecitah..umarim bir gün benide listene eklersin..dostlugunu kazanmayi cok isterim..sana ve kizlarina gülümsemesi bol günler diliyorum..sevgilerimi gönderiyorum...

canım anabel cim ben seni ekledim bile canım burdan sana en güzel sevgilerimi gönderiyorum burdaki arkadaşlar çok çok sohbet ettiğim kişiler tabiki kalbim hepinize açık hele sen son yaprağımın dostusun onu çok sevdiğime göre sen benim canımsın bundan böyle ne olur kırılma fazla konuşmadığımız için yazmadım yoksa burda herkesi seviyorum ben ayrıca unuttuklarım var hatta buluştuğum ist buluşmasındakileri yazamadım nicklerini unuttum çünki onların nickleri çok ilginç aklımda kalmıyo ama kendilerini unutmuş değilim
onlarıda çok sevdiğimi burdan söylemek isterim
ANABEEL SENİ ÇOKK SEVİYORUMMMMMMMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…