anabell .!.:BIR gece yarisi burda kk da tanidim onu....sohbet odasinda konusurken sadece bir söz dikkatini cekmisti..hemen belli etti kendini..ortak bir nokta ortak bir duygu yakalanmis gibiydi..
hani cözülmesi zor bir yumagin ucunu bulmus gibi..bir ucundan o bir ucundan ben tuttuk...sarmaya basladik..sardikca gördükkü biz ayni seyleri hissediyor ayni duygulari paylasabiliyoruz...
onunla konusunca...sanki SICAKbir yaz gününün aksaminda aniden bastiran yagmurun verdigi ferahlik gibi...onunla konusunca hani yüregimde tasidigim binlerce sorunun cevabina kavusmus gibi...
onu dinleyince...sanki bundan önceki bir hayatim varmis da o benim hep arkadasim mis gibi...heran elimi uzatsam orda ...elini uzatsa ben yanindayim..
yüregim yüreginin yaninda...
iyiki varsin bitanem..iyiki tanidim seni..dostlugumuz cikarsiz...yalansiz..temiz ve bizim..
EVET ARKADASLAR:SIZDE ARKADASLARINIZ HAKKINDA DÜSÜNCELERiNiZi YAZIN::ADINI BELIRTMESiNiZDE ONLAR BUNU BiLiR...DOST YÜREGI HEP HISSEDER::::eyes:
megus88 .!.:ben kimseylee böle bi samimiyet kuramadım kk'dan bnide aranıza alın kızlar
elif .!.:yaprakım o olmassa biz varız hele bana bu topiğe hiç söz düşermi bir anlatsam 2 seneyi geçik zamanda neler var neler yok çok seviyorum hepinizi bütün kavgam kardeşimin net bağımlılığı benim onla kirli yalan girme dememdi sonunda ona rezil olan ben oldum burda herkez başlı başına bir pırlanta
anabell .!.:sevgili ecitah..umarim bir gün benide listene eklersin..dostlugunu kazanmayi cok isterim..sana ve kizlarina gülümsemesi bol günler diliyorum..sevgilerimi gönderiyorum...