Arkadasim..

Bak az kalsın unutuyordum ayça zeynep de var canım ya aklıma gelmiyoki işte
:yes: :yes:

Ne güzel şeyler yazmışsınız..Okudukça mutlu oldum..Bu kadar güzel dostlukların kurulması gerçekten paha biçilmez bir değer.

arkadasim can yoldasim..yüregimin öteki sesi..nerdesin..evine döndünmü..seni cook özledim..
bana burdayim de...
sonbaharda günes yeniden acsin..
özlemim le sevgimizi...
mevsimler kiskansin,,

ne güzel bi topik teşekkürler anabelli,
ben kk ile tanışalı 2 yıl oluyor,ve o kadar güzel dostluklar kurdum ki burda ,hayatımın en kötü günlerinde bana telefonlarıyla,msj larıyla tr nin dört bir köşesindeno kadar çok arkadaşım ulaştı ki bu mutluluğu anlatamam,urfadan spi,konyadan elif,kıbrıstan sonyaprak,ankaradan şilekim,iskenderundan gulden(kınalı kuzum),tekirdağdan pega,royal,ordunan prenses,almanyadan meltemm istanbuldan ise isimlerini sayamicam kadar arkadaşım beni yalnız bırakmamışlardı bu dostluklar gerçekten insanı ayakta tutabilecek kadar güçlü,
bunların için de öyle ikisi varki işte onlar benim için bambaşka,canım dostum biricik komşum,her sabah günaydın hayatım nasılsın msjına alıştığım,akşam eve girer girmez eve geldiniz mi diye arayan,hasta oldum mu hemen koşan,ona eşimle ilk gittiğimiz gündeki heyecanı,bize gösterdiği özeni,onu anlatmakla bitiremem ki,işte ben KK da eşi benzeri olmayan bir dost buldum,Seni çok Seviyorum Hayatım
diğer canım ise;bir zamanlar istanbul güzeliyken birden bire gebze güzeli olan,minik arkadaşım,çıtı pıtı ,narin,hassas,çok ama çok temiz birisi,Seni de çok seviyorum küçük dostum

BENİMDE BURDA ÇOK GÜZEL DOSTLUKLARIM OLDU ONLARLA HERŞEYİMİ PAYLAŞTIM.
CANIM KANKİM MEYROM
ELİFİM
PERÜMMMM
SLEEP
ÖZGE83
PİNK
AYN
CANIM GÜLDEN
CADUKAFA ARZU
AZEM

YAZMAKLA BİTMEZ ÇÜNKÜ HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ.
:çiçek: :çiçek: :asigim: :asigim: :asigim:

Ben her iki doğumumu da gurbette yaptım, ilkinde eylülüm ün doğumunda yanımda sadece eşim vardı ve evde de annem.31 ay sonra ikinci doğumumu yaptığımda ise yanımda, kalbimde, öyle kalabalık bir aile vardı ki, onların sayesinde çektiğim acılar azaldı,onların sayesinde kendimi çok önemli, çok sevilen hissettim.KK da ki sıcaklığı inanın akrabalarımda görmedim, isimleri sayarak unuttuklarımı incitmek istemem, en zor günlerimde bana manevi desteğini sağlayan arkadaşlarım onlar kendilerini biliyor, hepinizi çok seviyorum..

diğer canım ise;bir zamanlar istanbul güzeliyken birden bire gebze güzeli olan,minik arkadaşım,çıtı pıtı ,narin,hassas,çok ama çok temiz birisi,Seni de çok seviyorum küçük dostum

sanırım bu benim.. bende başka zavallı gebze güzeli yok :)

çok duygulandım okurken ağlayacaktım ...

sabahları bilgisayarı açtığımda önlenemez bi şekilde hemen mail atmak istediğim, cevap gelmeyince telefona sarıldığım merak ettiğim, konusmaktan, bişeyleri paylaşmaktan ve ne yalan söyleyeyim dedikodu yapmaktan :) çok büyük zevk aldığım, güvendiğim canım dostum...
bende seni çok seviyorum ve benim için çok özelsin.. aslında yazmama gerek yok bunları biliyorsun..

Bende hepinizi çok sevdim ama bir dostum bile yok anlıyormusunuz?

benim bitanem yüregimin öbür yarisi nasilda güzel yazmis...sonyaprak..bitanemin davetini bende yeniliyorum sadece ...gel yüregimiz herdaim acik...dostluktan öte güzellik inanki yok...sevgilerimi iletiyorum sana ve diger tüm kk daki dostlarima...hersey gönlünüzce olsun..

Sevgili sonyaprak ,ilgin için çok teşekkür ederim .Ben kkya katılalı bir kaç ay oldu gerçekten yalnızlığımı aldı.Özel mesajlar bakıma alınmadan önce bikaç arkadaşl bulmuştum tam samimiyetimiz ilerlerken bakım başladı ,msn ,telefon alamadık birbirimizden şimdi nasıl dostlık kuracağım derken bu topic imdadıma yetişicek umarım ,yüreğini açtığın için çok teşekkür ederim bende seve seve o yüreğe girerim ve hak ederim umarım .Mesajlaştığım arkadaşlardan biri dudu idi.

Anabell sanada çok teşekkürler yürekleri zengin arkadaşlarım ne mutlu bana ,böyle içten teklif reddedilir mi hiç .

Özgemcim sanada çok teşekkür ederim sağolun hepiniz özel mesajlar açılınca ilk işim sizlerle mesajlaşmak olucak ,MSN'mi şimdi versem bir sakıncası olurmu?

Leren elif de hemen herkesin msn adresi var onun aracılığıyla görüşebilirsin istediğin arkadaşlarla, tabii bana da beklerim:biggrin:

Teşekkürler anycim çok mutlu ettiniz beni,ilgilenildiğini bilmek ne güzel.Peki elife nerden ulaşıcam?

Sonyaprakcım hem güvendiğin için hemde ilgin için tekrartekrar teşekkürler,güzel şeyler paylaşmak dileğiyle görüşmek üzere.Diğer arkadaşlarada sevgiler.

Bu arada kknın msn 'ine çıkmıyorsunuz galiba yoksa ben mi göremiyorum?

selam herkeze ben istanbula yeni tasinmis komsusuz arkadassiz bunalim takilirken tesadüfen KK yi buldum henüz yeniyim hekez can herkez dost
her kez coooook güzel ve sicak cok genc olmalarina rahmen beni aralarina aldilar canimin s1k1ld1g1nda konusabilecegim birilerinin olmasi beni cokk
mutlu ediyor hepinizi seviyorummmm k1zlar iyiki varsiniz

:no: ffende: ffende: :çok üzgünüm: şurda hiç sevenim yokmuş yaaaa...sen nerdesin gargut ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…