Onumu goremiyorum . Hayat devam ediyor ve dedigim gibi maalesef calistigim sirket Ankara da devam etmemi teklif ediyor ama Ankara da bir tek o vardi ve cok canim yaniyor .Ankara da kalmak bana onu hatirlatiyor ayni firmada idik. Ailem baska bir sehirde . Bulundugum firmadan ayrilirsam uzun sure is aramam gerekir. Ve karar vermem icin de cok zamanim yok ... Her sey ust uste geldi ....Başınız sağolsun.
İnsan bir kişiye kendini çok bağlayınca onun kaybını yaşadığında bir nevi kendinide kaybediyor. Yaşadığınız durumu belkide kim yaşasa aynı psikolojiye sürüklenebilirim. Yalnızım hep yalnız kalıcam tarzı düşünmeyin lütfen. 2 aylık bibr sürede toparlanıp yeni bir hayata başlamayı inanın hiçbirimiz başaramayız sakın umutsuz olmayın.
Bazı şeylerin ilacı zamandır, biraz acınız dinince yeni bir hayata başlamak için o gerekli gücü bulucaksınzı eminim
evet
Evet almam gerekiyor , bunun icin bile adim atacak halim yok.. Su yazdiklarimi disaridan ben okuyor olsaydim cok kizardim yazana , nasil yok derdim . Ama kayip yasamak , hayatinin bir an da degismesi , cevrende kimsenin olmamasi ( aile haric) ve gelecegin icin karar alma zorunlulugun olmasi ( isyeri 2 aydir bekliyor zaten benimBaşınız sağolsun :/ Acınız daha taze ister istemez doğru kararlar almakta, yeni bir şeylere başlamakta zorlanabilirsiniz. Bir uzman yardımı almayı düşünür müsünüz
naçizane işi bırakmayın veya değiştirmeyin hepsinin üzerine birde işsizlik stresi veya başka işe başlarsanız o yere adapte sorunu oluşacak. Kötü kehanet yapmak istemem ama iş yerlerinde ruhi hassasiyet döneminde olanların kokusunu çok iyi alıp mobbing uygulayan sırtlanlar çok bilirsiniz ki. Kaldı ki piyasanın durumu malum parasız olmaz.Evet almam gerekiyor , bunun icin bile adim atacak halim yok.. Su yazdiklarimi disaridan ben okuyor olsaydim cok kizardim yazana , nasil yok derdim . Ama kayip yasamak , hayatinin bir an da degismesi , cevrende kimsenin olmamasi ( aile haric) ve gelecegin icin karar alma zorunlulugun olmasi ( isyeri 2 aydir bekliyor zaten benim
icin ama daha fazla ne kadar bekleyebilir ) cok zor .....
Arkadaş edininUniversiteden sonra erkek arkadasımla tanıstım , cogu zaman aynı yerde calıstık .Son 5 yıldır da yurtdısında aynı fırmada calısıyorduk... Tr de cevrem azalmıstı .. Butun cevremi erkek arkadasım üzerine kurmuştum , o hem arkadasım hem dostumdu . Kimseye ihtiyacım yok derdım o vardı çünkü .. Ve şimdi o yok..
Ben yapayalnız kaldım ..
Bugun iş yerimle gorusme yaptım , hangi sehrı veya ülkeyi istersınız dıye soruldu .. Ben de sıraladım , maalesef kı aılemın yanında ( bulundugu sehırde ) işleri yok . Muhendısim ben . Ankara yıllarca yasadıgım ve erkek arkadasımla anılarımın cok yogun oldugu bır yer kı fırmamızın genel merkezı orası .. Orada calısmak için ınsanlar can atarken bense Ankara son tercıhım dedım fırmama. Belkı ilerde pişman olurum belki saglıklı dusunemıyorum ama çok canım yanıyor. Oradakı herkes bana erkek arkadasımla ilgili çok kıymetli çok değerli biriydi diyor ben bunları duyunca boyle bır ınsanın hayatımdan gitmesinden dolayı daha da uzulup aglamaya baslıyorum canımı acıtıyor ... kacmak istiyorum herseyden ama maalesef bulundugum fırma gıbı bır fırmayı bulmak su zamanda cok zor ...naçizane işi bırakmayın veya değiştirmeyin hepsinin üzerine birde işsizlik stresi veya başka işe başlarsanız o yere adapte sorunu oluşacak. Kötü kehanet yapmak istemem ama iş yerlerinde ruhi hassasiyet döneminde olanların kokusunu çok iyi alıp mobbing uygulayan sırtlanlar çok bilirsiniz ki. Kaldı ki piyasanın durumu malum parasız olmaz.
Tr ye izin için gelmiştik ve maalesef iznimizde vefaat etti . ( emboli attı ) Ve ben birlikte calıstıgımız o ülkeye gıdemem ki , onun odasının onünden her gun gecmek hatıralar .... Evet o hep benimle .. Nereye gıdersem gıdeyım ... O benim hem arkadasım , hem dostum , hem yol gosteren ışıgım , herseyimdi . O gitti ve ben kendımı yapayalnız hıssettım . Kı gercekten de o bana yettıgı için tüm cevremi kaybetmişim.. Şu an sadece 1 arkadasım kalmış ki , arkadas dedıgın uzun sure gorusemesen de aradıgında kaldıgın yerden devam edebilendir..Dönmeyin TR ye , iş ilanlarına bakıp başka bir firmada hatta şehirde hatta ülkede işveren değiştirin.
Nereye giderseniz gidin onu kalbinizde taşıyacaksınız sonuç olarak.
Tr ye dondum . Maalesef özel sektor cok fazla beklemıyor , anılardan kacmak için elimdeki geleceğimi gormezden geliyorum .. Anılar çok can yakıyor ..Kıyamam, başınız sağolsun, daha acınız çok taze her şey zamanla oturur, önce bir toparlanın. Hemen karar vermeniz mi gerekiyor? Türkiye'ye dönmeseniz mi acaba?
insallah çok sağolunBaşınız sağolsun.
İnsan bir kişiye kendini çok bağlayınca onun kaybını yaşadığında bir nevi kendinide kaybediyor. Yaşadığınız durumu belkide kim yaşasa aynı psikolojiye sürüklenebilirim. Yalnızım hep yalnız kalıcam tarzı düşünmeyin lütfen. 2 aylık bibr sürede toparlanıp yeni bir hayata başlamayı inanın hiçbirimiz başaramayız sakın umutsuz olmayın.
Bazı şeylerin ilacı zamandır, biraz acınız dinince yeni bir hayata başlamak için o gerekli gücü bulucaksınzı eminim
Evet su an tek dayanagım ailem . İyi ki varlar .Başınız sağolsun çok zor bi kayıp sizin için sabırlar diliyorum.. Kayıpların en acılarından birini, kardeşini kaybetmiş biri olarak size yazıyorum; hayat zor olsa da devam ediyor, kendiniz için en doğru olan kararı verip yolunuzu çizmeniz gerekiyor. Eş dost konusuna gelince de elbet zamanla tekrar bir çevreniz oluşacaktır acele etmeyin, aile bireylerinize sarılın bu süreçte, onlarla vakit geçirin, onlar size iyi gelecektir.
Cok tesekkur ederim , sağolunEvet su an tek dayanagım ailem . İyi ki varlar .
Ben oyle degıldim . Arkadaslarımı hatalarından dolayı sıldım .. Sahte çıkarcı arkadaslıklardan sıkılmıştım .. Sonrasında kımse gercek degıl , erkek arkadasım dan baska kımseye ihtiyacım yok ki dedim .Arkadas edınmedım . O benım , dostumdu , arkadasımdı aynı zamanda. Onu kaybedınce yapayalnız kaldıgımı farkettim .Benim arkadaşım eşiyle tanıştığı ilk günlerde sildi beni boşandıktan sonra gerisin geri aradı kıyamadım konuştum dert ortağı oldum şimdi atandı arkadaş ortamı yaptı ve bingo beni yine unuttu ama müstahak bana bir erkek uğruna tüm çevresini silen kadından hayır mı gelecekti
Su an ücretsiz izindeyim . Ve karar almam gerekiyor .. Anılarımın oldugu ve evimin de oldugu Ankara mı ( genel merkezimiz orası ) yoksa herseyi sıfırdan baslayıp baska bır sehır mı veya ülke mi ... Yıllardır bırlıkte gıderdık ( onunla ) her yere şimdi ki yalnızlıgımı tarıf edemem ..Ücretsiz izin isteseniz ?
aynı firma da kalmak konusunda çok doğru bir karar vermişsiniz. Allah acınızı sağaltsın tez zamanda inşallah .Bugun iş yerimle gorusme yaptım , hangi sehrı veya ülkeyi istersınız dıye soruldu .. Ben de sıraladım , maalesef kı aılemın yanında ( bulundugu sehırde ) işleri yok . Muhendısim ben . Ankara yıllarca yasadıgım ve erkek arkadasımla anılarımın cok yogun oldugu bır yer kı fırmamızın genel merkezı orası .. Orada calısmak için ınsanlar can atarken bense Ankara son tercıhım dedım fırmama. Belkı ilerde pişman olurum belki saglıklı dusunemıyorum ama çok canım yanıyor. Oradakı herkes bana erkek arkadasımla ilgili çok kıymetli çok değerli biriydi diyor ben bunları duyunca boyle bır ınsanın hayatımdan gitmesinden dolayı daha da uzulup aglamaya baslıyorum canımı acıtıyor ... kacmak istiyorum herseyden ama maalesef bulundugum fırma gıbı bır fırmayı bulmak su zamanda cok zor ...
Aynı fırma ile devam etmem gerekecek