- Konu Sahibi KellyKelly
Merhaba arkadaşlar . Size uzun süredir olan bir sorunumu anlatıcam. Umarım yardım edersiniz. Ben 1 yıl önce (okulların açıldıgı gun) , yeni bir kızla tanıstım adı sena.Onla gecirdiğimiz 1 yıl gayet guzel gecti bazı sorunlar oluyodu arada ama her arkadaslıkta olan seyler. Arkadaşlıgımızın 2.yılında yıne aynı sınıfa denk geldık. Ama bu sefer hersey daha farklı olmaya baslamıstı. Yani sena'nın kendini aşırı begenmek, kendini en üstün görmek vs. gibi davranışları ortaya çıktı. Beni resmen kıskanmaya başladı. Harika bir kankalık ilişkimiz vardı ama bu kıskançlığı,kendini begenmişliği,üstün görmesi,kötü alışkanlıkları,ondan baska sınıfta kımseyle arkadas olmamamı ıstemesi vs. ondan yavas yavas sogutmaya basladı.Daha sonra sena'nın bitmek bilmeyen erkek arkadaş(sevgili) düşgünlüğüde eklendi. Bu yuzden senanın başına baya bi olaylar oldu. Bunu teyzem öğrendi. Ve senayla arkadas olmamam gerektiğini söyledi uyardı. Bende herseyın farkındaydım o zamanlar ama en yakın arkadasımdı her sırlarımızı paylasırdık..Bana çok zarar verdi.Zaman zaman benıde kendı gibi yapmaya calıstı. Ama başaramadı. O yönlerde kendimi ondan hep uzak tuttum. Ama ondan kopamıyodum. Teyzemin dedikleri doğruydu bilyordum ama ... Sena'nın yuzunden teyzem ve halamla çok fazla tartıştım.2.yılda böylelıkle bitti. Artık samimi değilim. Gördüğümde konusmuyorum. Peki ya bu durum yeni dönem,sınıfta ne olacak?? 2 senede hep yan yana otururmuştuk. Ondan uzak durucam. Ama nasıl? Onun yuzunden sınıfta arkadaslarım doğru duzgun yok cunku hep onlardan uzak tuttu. Sınıftakılerle nasıl aramı ıyı yapabılırım? Nasıl Lütfen yardım edin. Görüşlerinizi yazın. Lütfen. Biliyorum onunla arkadaslık yapmam en basından yanlıstı, pişmanım... :2: