- 21 Ağustos 2009
- 2.261
- 2
yazık olmuş ya...
inşallah barışırsınız:Saruboceq:
hic zannetmiyorum ama inşallah canım.onsuzluğu dusunmek bile aci verirken simdi onsuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazık olmuş ya...
inşallah barışırsınız:Saruboceq:
slm lar bende buydayımm benıde aranıza alıymısınızzzz
hic zannetmiyorum ama inşallah canım.onsuzluğu dusunmek bile aci verirken simdi onsuzum
neden olmasın ki?:uhm:
dun o sinirle ölmus babamın uzerine yemin ettim barişmıcam die ustelik sucluda benim.
rötarlıda olsa ben geeldim hatunlar:))
ooof o kadar kotuyumki:gitme:
hoşgeldin ya...
gözlerimiz yollarda kaldı..a.s.
hggg belinayımmmm
B]
onun msn ine girip bi kız arkadasını ekledim benim gıcık olduğum bi arkadasi ama sırf fotoğraflarına bakmak icindi.sevgilimde hic bi kızla gorusmuyodu benle cıktıktan sonra yani aptallık edip o kızla konusmaya basladım sonra tartıstım sevgilimde benden gizli nie iş ceviryosun madem konustun syle bana die bisuru sey dedi.
konustuğumuzuda sevgilimin en yakın arkadasi yetiştirmiş.bende o sinirle barsmicam senle die yeminler ettim.
hoşbulduk cnım, iftardan sonra kuzenimle bakırköye çıktık bişiler bakmaya ama ben herzamanki gibi bişiler beğenemedim.. yarı olivyuma gidicem inşallah KİM GELİR BENLE kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk duygummmmkaydirigubbakcemile5
hem hata yapmışssın ona güvenmediğini bişiler çevirdiğini düşünüdürmüşssün, hemde hatana hata ekleyerek büyük konuşup yeminler etmşssin özür diliyip gönlünü alıcağın yerde bak şimdi acı çeken tarafsın ah güzelim ahhh :teselli:
kızlar şu an karın ağrısından ölebilirim:gitme:
ah mervecim hemde ne hata simdi ozudilesem terslerse kalbim daha cok kırılcak bide yemin ettim tabi