Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşım yok diyenler..Bu başlıktan paylaşım yapalım..
selam kızlar herkes evlenıyor bıyerlere gıdıyor ve bazen aynı sehırdeyken bile görüşemıyorum arkadaslarımla yanlız hissediyorum bende zaten bende gıdıcıyım izmire gelin gitcem asıl orda napcam düşünüyorum tamamen yanlzı kalcam hiç kimseyi tanımıyorum orda bikaç akraba dışında
slm kızlar ben açmıştım bu topiği ama bakmayalı ne kadar zaman olmuş öyle Hala arkadaşım yok diyorsanız buluşma yapıyoruz istanbullu bayanlar Ben buluşmalarda bir sürü arkadaş hatta dost bile edindim İsterseniz topiğimizin linkini veriyorum
benimde nerdeyse hic arkadasım yok.kendimi cogu zaman cok yanlız hissediyorum.İzmitte yasıyorum birde bebeğim var.izmitte olup arkadaslık kurmayan isteyenler varmı? burdaki bulusmalara birkac kez gşittim ama kimse kimseyi sonrasında arasan dahi hic aramıyorlar yani oylece tansıiığ kalıyor.yokmu gercekten gorusup arkadaslık kurmak isteyen
kk ya üye olalı uzun zaman oldu ama hep bir seyler okudum kanasmaya hiç fırsatım olmadı.Bakıyorum o kadar iyi ki kızların arası sanaldan arkadas olmaz diyorlar ama kadınlar için aynı sey degil.. Ne uyumlu varlıklarız bizler yahuuuu
herkese selamlar. çok arkadaşım vardı ama hepsi teker teker evlenmeye, evliler çocuk sahibi olmaya başladıkça bağlar de kopuyor istemeden de olsa. bu yalnızlık bekarlıktandır