• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ve nişanlım :(

Mutlutiramisu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2018
115
151
18
Cok kotuyum cok yalnizim.
Aglayarak yaziyorum.
Gozlerim yaniyor artik.
Ne olur bana yardim edin.
Bugun kiz arkadasimla bulustum. Nisanlimla onu aylar oncesinde tanistirmistim,yakin arkadasim bu.
Ama oyle samimi degiller nisanlimla bu arkadasim. Merhaba -merhaba iliskileri. Bensiz konustuklarini bile bilmiyordum.

Cafede otururken telinden bana gittigi tatilin resimlerini vs gosterirken teli caldi gayri ihtiyari baktim benim nisanlimin nosu.
Basimdan asagi kaynar sular dokuldu.
Cunku cafeye girmeden aradigimda nisanlim telini acmamisti. musait degilim diye mesaj atmisti.
Kizin da eli ayagina dolasti derken acti ilk cumle mutlutiramisu da yanimda.
Kapatinca da seni merak etmis ondan aramis ulasamamis dedi sonra nisanlimdan ard arda bana mesajlar,askim teline ulasilamiyodu vs diye
Birincisi telim acik sesi de acik duymamam imkansiz ne aramis ne mesaj atmis
Ikincisi o kizla oldugumu ben soylemedim.
Oyle diyince arkadasim, ben ona bi sey sordum da isimle ilgili o ara bulusacagimizi soyledim dedi.

Cok kotuyum
Butun gece aradi ama acmadim.
Ne olur bana bir sey diyin. Ben mi cok art niyetliyim?

Ne ara birbirlerinin numaralarını almışlar bundan haberin var mı
Arkadaşın ismiyle falan ya da başka isimle mi kaydetmiş ya da hiç mi kaydetmemiş

Merhaba Merhaba olan kişiler telefon numaralarını alıyor ne alaka aklına takılanı sor.online işlemlere gir kimle konuşmuş dökümlere bak...

Simdi arkadasiniza mi guvenmiyorsunuz,nisanliniza mi? Nisanliniza guvenmiyorsaniz neden nisanlisiniz? Arkadasiniza guvenmiyorsaniz neden arkadassiniz?

Ben esimin arkadaslarimla gorusmesine konusmasina garip gozle bakmam. Gayet normal.

Nisanlima cok kirginim. Bana mulakatima yalniz git ailenle gitme dedi.

Bunu gectim. Cafede merdivenlerden cikarken onu aradim mesgule atip suan musait degilim isim var biter bitmez arayacagim diyp arkadasimi arayinca sok gecirdim :(((

Guvenden degil de o kizin eli ayagina girdi o ilk cumleyi soyledi nisanlim onu aradi :((
Orda bisey demedim ama dusundukce evde kendimi yedim bitirdim :(((

Buluşacağını bilmiyor.
Arıyor ve direk senin yanında olduğunu söylüyor.
Seni defalarca arayıp ulaşamadığının ekran resimlerini isteseydin, tam o saatteki!
Yine de güven vermedi.
Bu konuya kesinlikle art niyetli yaklaş ve ayrıl. Numaralarının olduğunu biliyor muydun? Numara alıp vermeleri oldu mu? İş için yazmış o anda sana ulaşamamış onu aramış vs. Ama sana aradığı bilgisi gelmemiş, ilginç.
Aldatılma gibi bir durum çıkar bunun içinden.
Yazıklar olsun ikisine de.

Soğukkanlı olun herşeyden önce
Ortak bir arkadaşınız yok mu güvenebileceğiniz o birşeyler bulmaya çalışsa ya da peşine adam takım ikisinden birinin birşey varsa elbet buluşurlar.
Sürekli görüşüyorsanız nişanlınızın ne zaman arkadaş buluşacağını bilebilirsiniz

Nisanlima cok kirginim. Bana mulakatima yalniz git ailenle gitme dedi.

Bunu gectim. Cafede merdivenlerden cikarken onu aradim mesgule atip suan musait degilim isim var biter bitmez arayacagim diyp arkadasimi arayinca sok gecirdim :KK43:((

Guvenden degil de o kizin eli ayagina girdi o ilk cumleyi soyledi nisanlim onu aradi :KK43:(
Orda bisey demedim ama dusundukce evde kendimi yedim bitirdim :KK43:((
Baska kanit olmadan insanlari suclamamak lazim diyorum kisaca

Ne ara birbirlerinin numaralarını almışlar bundan haberin var mı
Arkadaşın ismiyle falan ya da başka isimle mi kaydetmiş ya da hiç mi kaydetmemiş

Merhaba Merhaba olan kişiler telefon numaralarını alıyor ne alaka aklına takılanı sor.online işlemlere gir kimle konuşmuş dökümlere bak...

Yok inanin haberim yok
Numara olayini ben bilmiyodum.
Ismiyle kayitli degildi direkt no cikti

Arkadaşımın kuzeni onların evine gelip kalırken dahi onun sevgilisiyle mesajlaşıyodu .boynuzluyolardı arkadaşımı. arkadaşım o lavabodaylen tesadüf görmüştü mesajları olmaz diye bir şey yok. Ama Hani diyorum özel bi gününüz doğum günü vs. Varda sana süpriz bi organizasyon mu planlıyoları falan filan. Eğer böyle bişey yoksa kesinlikle bir bit yeniği var bu meselede

Back