- 5 Nisan 2018
- 115
- 151
- 18
- Konu Sahibi Mutlutiramisu
Cok kotuyum cok yalnizim.
Aglayarak yaziyorum.
Gozlerim yaniyor artik.
Ne olur bana yardim edin.
Bugun kiz arkadasimla bulustum. Nisanlimla onu aylar oncesinde tanistirmistim,yakin arkadasim bu.
Ama oyle samimi degiller nisanlimla bu arkadasim. Merhaba -merhaba iliskileri. Bensiz konustuklarini bile bilmiyordum.
Cafede otururken telinden bana gittigi tatilin resimlerini vs gosterirken teli caldi gayri ihtiyari baktim benim nisanlimin nosu.
Basimdan asagi kaynar sular dokuldu.
Cunku cafeye girmeden aradigimda nisanlim telini acmamisti. musait degilim diye mesaj atmisti.
Kizin da eli ayagina dolasti derken acti ilk cumle mutlutiramisu da yanimda.
Kapatinca da seni merak etmis ondan aramis ulasamamis dedi sonra nisanlimdan ard arda bana mesajlar,askim teline ulasilamiyodu vs diye
Birincisi telim acik sesi de acik duymamam imkansiz ne aramis ne mesaj atmis
Ikincisi o kizla oldugumu ben soylemedim.
Oyle diyince arkadasim, ben ona bi sey sordum da isimle ilgili o ara bulusacagimizi soyledim dedi.
Cok kotuyum
Butun gece aradi ama acmadim.
Ne olur bana bir sey diyin. Ben mi cok art niyetliyim?
Aglayarak yaziyorum.
Gozlerim yaniyor artik.
Ne olur bana yardim edin.
Bugun kiz arkadasimla bulustum. Nisanlimla onu aylar oncesinde tanistirmistim,yakin arkadasim bu.
Ama oyle samimi degiller nisanlimla bu arkadasim. Merhaba -merhaba iliskileri. Bensiz konustuklarini bile bilmiyordum.
Cafede otururken telinden bana gittigi tatilin resimlerini vs gosterirken teli caldi gayri ihtiyari baktim benim nisanlimin nosu.
Basimdan asagi kaynar sular dokuldu.
Cunku cafeye girmeden aradigimda nisanlim telini acmamisti. musait degilim diye mesaj atmisti.
Kizin da eli ayagina dolasti derken acti ilk cumle mutlutiramisu da yanimda.
Kapatinca da seni merak etmis ondan aramis ulasamamis dedi sonra nisanlimdan ard arda bana mesajlar,askim teline ulasilamiyodu vs diye
Birincisi telim acik sesi de acik duymamam imkansiz ne aramis ne mesaj atmis
Ikincisi o kizla oldugumu ben soylemedim.
Oyle diyince arkadasim, ben ona bi sey sordum da isimle ilgili o ara bulusacagimizi soyledim dedi.
Cok kotuyum
Butun gece aradi ama acmadim.
Ne olur bana bir sey diyin. Ben mi cok art niyetliyim?