Arkadaşım sevgilisiyle kaçacak,ne yapmalıyım?

tatalım kızın ailesiyle konuş ama sende kötü olma arada kız yokken annesiyle aran iyiise konuş durumu anlat.

yaaa birakin allah askina
bende 17-18 yaslarinda saniyordum kizi
kiz 26 oglan 28 yasinda
cocuk degilki bunlar karismamak gerek

O yaştalar mıymış..:53::53:
Ben de kızın 17-18 olduğunu düşünmüştüm açıkçası..

Ayol o yaşta anne oldum da bir bebeğin sorumluluğunu üstlendim ben yahu..:27:

Bırakınız kaçsınlar..:6:

Bencede ailesine söylemelisin ama kızlarının fazla üzerine giderlerse kızlarını kendilerinden sogutabilirler bu durumda kız kaçmaya daha fazla kararlı olur Erkegin ailesiyede konuşabilirsiniz aslında ogullarını uyarabilirler =)

konumu okuyan,okuyup yorum yapan,fikirlerini paylasan bütün herkese cok tesekkür ederim.bir kac gündür düsünüyordum ve sonunda bir karar verdim.insanlar kendi yollarini kendileri seciyorlar,karsinizdaki insan kendisini yapacagi seye inandirmis ve bunun kesinlikle kaderi oldugunu düsünmüsse,yapabilecek cokta bir seyimiz kalmiyor.bazi arkadaslar ailesine söylemelisin,bazilari koskoca insanlar ne halleri varsa birak görsünler diye yorum yaptilar.ve ben koskoca insanlar ne halleri varsa birak görsünler diyen arkadaslara hakverdim.hic bir insan sizin verdiginiz degere degmiyor,siz kendinizden fazla onu düsünüyorsunuz ,gecenizi gündüzünüzü ziyan ediyorsunuz sonuc mu koskoca bir hic, kendi dert ettiginizle kaliyorsunuz.bugünden sonra ve bundan sonra yasayacagim her gün vicdanima en saglamindan ve en kocamanindan bir susturucu takiyorum ve en bencil halime bürünüyorum.
bütün kk üyelerine ve okurlarina saygilarimla

merhaba bence birşey yapamazsın bi konuşmayı dene eğer kız kafasına koyduysa gene kaçar. aynı şekilde bi arkadaşım vardı çok konuştum dil döktüm aileni düşün filan dedim ama dinlemedi 1 senedir konuşmuyor ailesiyle yapacak bir şey yok.

sevgili konu sahibi iyi ki sizin gibi düşünen bir arkadaşım yok.
verdiğiniz karara çok şaşırdım, tamam arkadaşınız 26 yaşında biri olabilir ama belli ki yanlış yapıyor, ve sonu yüzde yüz kötü olacak bir durumda siz bence işinize gelen yolu seçmişsiniz.
ha arkadaşınız şu ana kadar sizin yaptığınız özverileri anlamıyorsa ve dediklerinizi ciddiye almıyorsa da sizin bu durumda bu kız sağlıklı karar veremiyor deyip durumu zaten ailesi açmanız lazımdı, arkadaşı dostu, başkalarından ayıran da bu zor zamanlarda verdikleri kararlardır.
bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim, 3 gün sonra belki de siz müdahale etmezseniz neler olabileceği düşünün lütfen

26 yasinda akli basinda koca kiz ,ben 26 yasinda cocuk buyutuyodum ohhooooo:27:

birakin kendi kararlarini kendi versin...:61:

Son düzenleme:
Back
X