Arkadaşım sevgilisiyle kaçacak,ne yapmalıyım?

bir_minik_fare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
21
0
36
Diğer
Sevgili KK Sevenler bundan bir kaç ay önce bir konu açmıştım bir arkadaşımın tuhaf bulduğum ilişkisiyle alakalı.Bu arkadaş bu çocukla 4 aylık ilişki içinde iki kere birer saatlik bir buluşma gerçekleştirdi.iki tarafta birbirini beğenmiş evlenme fikirlerini yoğunlaştırdılar.3-4 gün önce kızın ailesi öğrendi.Kız önce annesine söyledi ,annesi kesinlikle ben seni o aileye vermem ailesini tanıyorum burda hiç iyi tanınan bir aile değil diye karşı çıkmış baban öğrenmeden bitir bu işi demiş.Tabi bizim kızın böyle bir niyeti yok kızın babasına,çocuğun babası gidip konuşmuş.Babasıda bizim kıza bir soraym deyip eve gelmiş ve maalesef evde kapıdan girer girmez bu ne böyle adam geldi ne dediğini bilmiyor bu ilişkiyi derhal bitireceksin seni o aileye vermeyiz unut bunu demiş kesinlikle karşı çıkmış.Kız bir kaç gün yemek yemeden içmeden öylece yatmış ailesi bu kadar çok istiyorsan bu çocuğu ,gidersin bir dahada bizim yüzümüzü göremezsin demişler.Dün akşam öğrendiğim bir habere göre çocuk bir kere daha ailesini yollayacak eğer vermezlerse bunlar kaçacaklar.çocuktan öğrendim bu haberi pek bir gururla kaçacak bana diye anlatıyordu.Neymiş o bir şeyi isterse gider alırmış kimse karışamazmış.Kıza yazık değil mi ailesi ne olacak diye tepki verildiğinde biraz daha sabredin denildiğinde verdiği cevap bir şey olmaz ben sabredemem daha fazla oluyor.Kendisinin keyfi pek bir yerinde.Kıza sorsam kesinlikle kaçmıcam diye inkar edecek biliyorum hayatta söylemez.Ne yapmalıyım sizlerden yol göstermenizi istiyorum.çocuğa güvenmiyorum ne sevgisine ne de bu kıza gerçekten değer verdiğine.

Hepinize tşk ederim.
Biraz uzun oldu kusura bakmayn

canım bence o kızın ailesine söyle kıza iyi göz kulak olsunlar, gerekirse eve kiltlesinler bi yere göndermesinler. benim gözüm tutmadı o çocuğu. ailesi de madem kızın ailesinin bu kadar isteyemeceği bi aile, kıza çok yazık olur. kaçtığı için ömür boyu baskı görecek.

kız kaçırcam diye ortalıkta gerim gerim gerinen bir adama eş olunmaz.
hemen o arkadasının annesiyle konusman lazım.
ama sıktıkça onlar baska bir yolunu bulur mutlaka.
böyle akılsız kızları okudukça sinirleniyorum...
kaçsın bakalım daha 4 ayda yüzünü 2saat gördüğü adama da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu:57:.
olan anne-babaya oluyor...

ailesine sölemelisin..
ama uygun bir dille.kızında kaçmak istediğini değilde kızı kaçırmayı düşündüğünü söleyebilirsin..
aklını çelebileceğini,gerekirse mecbur bırakabileceğini sölemelisin ki kızada ailsi düşman olmasın cnm..
erkeğin ailesine sölemenin dogru olup olmadıgını ayırt edemedim.

kaçsın bakalım daha 4 ayda yüzünü 2saat gördüğü adama da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu:57:.

Aynen katılıyorum

o kızı bu siteye üye yapsana girsin okusun biraz severek evlenenler bile neler çekiyo git oku de.sen kimin arkadaşısın kızınmı oğlanınmı.kızın arkadaşıysan anlatsana böle bi insan olduğunu ne saf kızlar var yaa..o daha adam bile olamamış.eşi olcak kızdan bahsediş şekli ne kadarda çirkin sanki bi mal sahibi oluyo adi insan....:47::47:

Bi kere şunda anlaşalım,arkadaşının sevgilisi değil o çocuk.4 ay yazışmakla, 2 kere birer saat buluşmayla sevgili olunmaz.Hele evlenmeye hiç kalkışılmaz.Sözedilen kız kaç yaşında,16 filan mı anlamadım.Evlenmeye karar vermek için birlikte zaman geçirip birbirini iyice tanımak lazım.Nette yazışmakla karşılıklı konuşmak bir değil.Bakalım bu çocuk nasıl konuşuyor,nelere gülüyor,çevresiyle ilişkisi nasıl,arkadaşları nasıl insanlar,saygı görüyor ve gösteriyor mu,ailesiyle ilişkisi nasıl,nelere kızıyor,kızınca nasıl oluyor,çirkefleşiyor mu,küfürbaz mı vs vs...Ohooo bu kadar basit mi evlenmek ?
Kızın ailesi,çocuğun ailesi için iyi şeyler duymamış,acaba nedir,hırsız mı uğursuz mu bu insanlar ? Aile böyle diyorsa mutlaka bir bildikleri vardır,durduk yere böyle söylemezler.Belki doğru ve bu yüzden çocuk yangından mal kaçırır gibi kızı kapmaya,oldu bittiye getirmeye çalışıyor.Kaçacakmış,kaçıp nereye gidecek,nasıl bir hayatı olacak,neyle geçinecekler ?
Ben bunu sevdim hop diye gideyim,nasıl bir mantık bu ? Böyle durumlarda ailelerin yasaklaması maalesef işe yaramıyor,ters tepiyor.Keşke mümkün olsa da kızın tanıyıp,olmayacağını kendisinin anlaması için süre tanısalar.Bence arkadaşınla konuş,hiç çekinme herşeyi dan diye söyle,olmadı bu sayfayı okut.Dinlemiyorsa ailesiyle sen veya ailen konuşun,durumun ciddiyetini anlatın,önlemlerini alsınlar.

ailesine sölemelisin..
ama uygun bir dille.kızında kaçmak istediğini değilde kızı kaçırmayı düşündüğünü söleyebilirsin..
aklını çelebileceğini,gerekirse mecbur bırakabileceğini sölemelisin ki kızada ailsi düşman olmasın cnm..

Çok mantıklı bence...

canım bence o kızın ailesine söyle kıza iyi göz kulak olsunlar, gerekirse eve kiltlesinler bi yere göndermesinler. benim gözüm tutmadı o çocuğu. ailesi de madem kızın ailesinin bu kadar isteyemeceği bi aile, kıza çok yazık olur. kaçtığı için ömür boyu baskı görecek.

tsk ederim cevabiniz icin.benimde gözüm cocugu tutmuyor ve itici buluyorum yaptigi hareketleri.Kizin ailesine söyleme fikri benimde aklimdan geciyor ama ailesi beni tanimiyor simdi ben ne dicem kizinizin arkadasiyim kiziniza dikkat edin kacabilir mi?

bencede ortalarda bu sekilde gerim gerim gerinen adama es olunmaz ama bunu birde arkadasa anlatabilsek.aklina öyle bi kazımışki bu cocugu yok o benim kaderim kaderimde var bilmem ne.cocugun özelliklerini say diyorum ne hosuna gidiyor ne gitmiyor olumsuz özelliklerinden ukala oldugunu olumlu olarakta cok rahat oldugunu söyleyebiliyor baskada bir özellik sayamiyor.cocugun buna anlattigi masallarla!! kendini kandiriyor.

ailesine sölemelisin..

ailesine söylemesine söyleyecegim ama ben baska sehirdeyim ve cok uzaklar buraya ayrica ailesiyle bugüne kadar konusmuslugum yok.simdi telefon acayim annesiyle görüseyim diyorum kadin erkek tarafindan sanabilir iyice ortalik karisabilir diye korkuyorum.aslinda bir tarafim karisma ne halleri varsa görsünler diyor ama iste vicdanim beni cok rahatsiz ediyor bu kadar sey bilirken bir sey yapamamak

Bi kere şunda anlaşalım,arkadaşının sevgilisi değil o çocuk.4 ay yazışmakla, 2 kere birer saat buluşmayla sevgili olunmaz.Hele evlenmeye hiç kalkışılmaz.Sözedilen kız kaç yaşında,16 filan mı anlamadım.Evlenmeye karar vermek için birlikte zaman geçirip birbirini iyice tanımak lazım.Nette yazışmakla karşılıklı konuşmak bir değil.Bakalım bu çocuk nasıl konuşuyor,nelere gülüyor,çevresiyle ilişkisi nasıl,arkadaşları nasıl insanlar,saygı görüyor ve gösteriyor mu,ailesiyle ilişkisi nasıl,nelere kızıyor,kızınca nasıl oluyor,çirkefleşiyor mu,küfürbaz mı vs vs...Ohooo bu kadar basit mi evlenmek ?
Kızın ailesi,çocuğun ailesi için iyi şeyler duymamış,acaba nedir,hırsız mı uğursuz mu bu insanlar ? Aile böyle diyorsa mutlaka bir bildikleri vardır,durduk yere böyle söylemezler.Belki doğru ve bu yüzden çocuk yangından mal kaçırır gibi kızı kapmaya,oldu bittiye getirmeye çalışıyor.Kaçacakmış,kaçıp nereye gidecek,nasıl bir hayatı olacak,neyle geçinecekler ?
Ben bunu sevdim hop diye gideyim,nasıl bir mantık bu ? Böyle durumlarda ailelerin yasaklaması maalesef işe yaramıyor,ters tepiyor.Keşke mümkün olsa da kızın tanıyıp,olmayacağını kendisinin anlaması için süre tanısalar.Bence arkadaşınla konuş,hiç çekinme herşeyi dan diye söyle,olmadı bu sayfayı okut.Dinlemiyorsa ailesiyle sen veya ailen konuşun,durumun ciddiyetini anlatın,önlemlerini alsınlar.

yaslari 16 civari olsa akillari havada dicem mantikli düsünemiyorlar ama bunlar artik koca insanlar biri 26 digeri 28 yasinda.yaptigi seyin saglikli olmadigini binlerce kez söyledim söylüyorum ben biktim ama o bikmadi maalesef arkadasin söyle bir problemi var evlilik vaadiyle sevgili oldugu insanlara öyle bir baglaniyorki imkani yok o insandan vazgeciremiyorsunuz karsi taraf isterse cok berbat bir adam olsun önemli degil onun icin.

o kızı bu siteye üye yapsana girsin okusun biraz severek evlenenler bile neler çekiyo git oku de.sen kimin arkadaşısın kızınmı oğlanınmı.kızın arkadaşıysan anlatsana böle bi insan olduğunu ne saf kızlar var yaa..o daha adam bile olamamış.eşi olcak kızdan bahsediş şekli ne kadarda çirkin sanki bi mal sahibi oluyo adi insan....:47::47:

ben kizin arkadasiyim ama erkegide taniyorum yani kizdan daha iyi tanidigimi iddaa ederim kizin konustugundan daha cok muhabbetim vardir.kizi bu siteyede üye yapsam buna benzer ne kadar site varsa hepsini tek tek gezdirsem okutsam ona bunlari kabullendirmek imkansiz.polyanacilik oynayan bir tip maalesef.

Koskoca kız problemlerinden kurtulmak için evlenmeyi mi çözüm olarak seçiyor :26:
Hadi diyelim buraya kadar normal, insan evlenmek isteyebilir de bunun yolu yordamı yok mu?
Bugüne kadar anne babasının hayır duası olmadan yaptığı evlilikten kim mutlu olmuş ki

ya ben anlamıyorum
bukadar kısa sürede nasıl evlenicez diye yanıp tutuşuyorlar??
madem çocuk sevmiosa neden kaçırmaya kalkıyor kızı
bunları çok duyuyorum etrafda ve gerçekten merak ediyorum

Ailesiyle konuşmuşluğun olmasa da sen yine de onlara anlat olan biteni böyle böyle diye. Gerekirse kızlarını kilitlesinler odasına. Kaçtıktan sonra pişman olup başını bir ömür duvarlara vurmasından iyidir. :19:

Ailelerin de çok hatası var..
Sonda söylenecek lafı en başta söylüyorlar.. Yasaklar getiriyorlar ve gençler için daha da cazip hale geliyor o yasakladıkları şeyler..

Oysa biraz ailenin içine alsalar damat adayını, tanımaya çalışsalar, kızcağız da bu kadar acele karar vermek zorunda kalmasa, uzun bir nişanlılık geçirsen, iyice tanıma fırsatı olsa.. Bu arada damadı beğenmezlerse, onun gerçek yüzünü, kötü yönlerini kızlarına (gözüne sokmadan) göstermeye çalışsalar..

Tüm bunların sonunda kızları gene de evlenmek isterse, ebeveyn olarak vazifelerini yapmış olurlar en azından..

ailesiyle ne alakasi var ben de buna sinir oluyorum bi insanin babasi katil bile olabilir ama bu onun evladini etkilememeli.. belki cocuk cok iyi. arti, bence ailelerde suc. artik 26-28 yasindaki kisilere karismasinlar. naparlarsa yapsinlar ya.. ben de bu baskilardan nefret ediyorum neffrett...

bu soylenti degil gercekten yapilacak bir sey ki kizin sevgilisi kiz bana kacacak diyor, yoksa cocuk ortalikta boyle konusmaz.
bence derhal kizin ailesiyle konusun, durumu anlatin.
ayrica arkadasinizla da konusun, kacmak cozum degil deyin.
ailesini hic kimse icin arkasinda birakip gitmemesini ogutleyin, mutsuz olsa geri donecek bir kapisi olmasi gerektigini uzun uzun anlatin, akil verin o akilsiz kiza...
cok sinir oluyorum boyle haberlere...sen git elin adami icin aileni ez gec, kac git...
sonra da mutsuzum keske yapmasaydim diye agla zirla...
eger cocugun ailesi iyi olarak taninmiyorsa kizin da sonu boyle olur muhtemelen...
cok yazik simdiden...

Back
X