- Konu Sahibi bir_minik_fare
Sevgili KK Sevenler bundan bir kaç ay önce bir konu açmıştım bir arkadaşımın tuhaf bulduğum ilişkisiyle alakalı.Bu arkadaş bu çocukla 4 aylık ilişki içinde iki kere birer saatlik bir buluşma gerçekleştirdi.iki tarafta birbirini beğenmiş evlenme fikirlerini yoğunlaştırdılar.3-4 gün önce kızın ailesi öğrendi.Kız önce annesine söyledi ,annesi kesinlikle ben seni o aileye vermem ailesini tanıyorum burda hiç iyi tanınan bir aile değil diye karşı çıkmış baban öğrenmeden bitir bu işi demiş.Tabi bizim kızın böyle bir niyeti yok kızın babasına,çocuğun babası gidip konuşmuş.Babasıda bizim kıza bir soraym deyip eve gelmiş ve maalesef evde kapıdan girer girmez bu ne böyle adam geldi ne dediğini bilmiyor bu ilişkiyi derhal bitireceksin seni o aileye vermeyiz unut bunu demiş kesinlikle karşı çıkmış.Kız bir kaç gün yemek yemeden içmeden öylece yatmış ailesi bu kadar çok istiyorsan bu çocuğu ,gidersin bir dahada bizim yüzümüzü göremezsin demişler.Dün akşam öğrendiğim bir habere göre çocuk bir kere daha ailesini yollayacak eğer vermezlerse bunlar kaçacaklar.çocuktan öğrendim bu haberi pek bir gururla kaçacak bana diye anlatıyordu.Neymiş o bir şeyi isterse gider alırmış kimse karışamazmış.Kıza yazık değil mi ailesi ne olacak diye tepki verildiğinde biraz daha sabredin denildiğinde verdiği cevap bir şey olmaz ben sabredemem daha fazla oluyor.Kendisinin keyfi pek bir yerinde.Kıza sorsam kesinlikle kaçmıcam diye inkar edecek biliyorum hayatta söylemez.Ne yapmalıyım sizlerden yol göstermenizi istiyorum.çocuğa güvenmiyorum ne sevgisine ne de bu kıza gerçekten değer verdiğine.
Hepinize tşk ederim.
Biraz uzun oldu kusura bakmayn
Hepinize tşk ederim.
Biraz uzun oldu kusura bakmayn