Arkadasım sevgilisini aldatıyor

Aç bi fake insta face twit ordan bir dost ayağına yaz, ispatlayamazsanda içine kurt dusurursun mal değilse o da arkasını arar zaten. Tesekkurler

Aç bi fake insta face twit ordan bir dost ayağına yaz, ispatlayamazsanda içine kurt dusurursun mal değilse o da arkasını arar zaten. Tesekkurler

Kızlar son gelişmeyi aktarıyorum. Arkadasım dun sevgilisi olmayan, diğer asık oldugu cocugu çağırmış ama cocuk ters konuşmuş gelmemis. Arkadasım da bır süredir araları bozuk oldugu ıcın artık bana yetti ben uzuluyorum bundan sonra aramayacağım bitti benim icin diyor.
Bitme sebebi cocugun gelmemesi, hani kızın ahlaki acıdan rahatsız hissetmesi falan degil ama yine de bitmesi iyi bir sey. Sonucta benim elimden bir sey gelmeyecekti :KK43:

Konu Sahibi iyi dinle:)
Yakın bi zaman önce aldatildim. Bu pis oyunun içinde ikimizin ortak arkadaşı olan bi erkek arkadaş varmış.
Ben bir şekilde olayı öğrendim. Ogrendikten sonra aradığım ilk kişi kimdi biliyo musun? Onun o İğrenç suçuna ortak olan ikimizin de arkadaşı olan insan.
Beni aldatan kişiyi değil de onu aradım
Ve neden yaptın diye sordum. Bana nasıl kiydiniz diye sordum. Hiçbi sey Diyemedi sustu.
Yanıma geldi konuşmaya çalıştı karşımda ağladı.
Sen benim gunahima girdin dedim!
O pisligin yaptığını bile bile benim yüzüme baktın benimle konuştun , iki dünyada da elim yakanda olacak dedim.
Beni en cok etkileyen mesaj bu oldu şuraya yazılan onca sey arasında. Arkadasımın asıl sevgilisi benim arkadasım degil, arkadasım aracılığıyla tanıştım, çocukla cok bır samimiyetim yok ama ortak bir seyler oluyor gorusuyoruz konuşuyoruz, cocuk kıza ulaşamazsa beni arıyor falan. O kadar bir yakınlığımız var. Tabii bu beni aklamaz. Yine de cocugun yüzüne bakarken rahatsız hissediyorum. Dun gece diğer cocugun yaptıgı bir seyden dolayı arkadasım zaten araları da kötü oldugu ıcın iliskisini bitirme kararı aldı. Söyle bir sey var, bu kızınkinin karakter meselesi olduguna ınanıyorum ben. Hani erkekler yapar ya hep sevgilisi varken başkalarıyla da konusur, bu arkadasım da öyle..

Beni en cok etkileyen mesaj bu oldu şuraya yazılan onca sey arasında. Arkadasımın asıl sevgilisi benim arkadasım degil, arkadasım aracılığıyla tanıştım, çocukla cok bır samimiyetim yok ama ortak bir seyler oluyor gorusuyoruz konuşuyoruz, cocuk kıza ulaşamazsa beni arıyor falan. O kadar bir yakınlığımız var. Tabii bu beni aklamaz. Yine de cocugun yüzüne bakarken rahatsız hissediyorum. Dun gece diğer cocugun yaptıgı bir seyden dolayı arkadasım zaten araları da kötü oldugu ıcın iliskisini bitirme kararı aldı. Söyle bir sey var, bu kızınkinin karakter meselesi olduguna ınanıyorum ben. Hani erkekler yapar ya hep sevgilisi varken başkalarıyla da konusur, bu arkadasım da öyle..
Burda yazarken insanlar seni etkilemek için yazmıyor heralde dimi,fikir olsun diye,arkadaşın yazdığı direk sana taş olarak geldiğinden üzerine alınman normal. O ne biçim arkadaşlıkmış öyle,ben olsam madem bişey değişmiyor bana bu konulardan tek kelime bahsetme derim bir de o çocukla görüşmem.

Eğer karakteri olduğunu düşünüyorsan durum vahim ,üzüm üzüme baka baka kararır,böyle biriyle arkadaşlık etmen senin de ahlakını değiştirir sen farkında olmadan,bitmesi gereken saçma arkadaşlık,insanlar karakterleri birbirine yakın kişilerle arkadaş olurlar,tuhaf bişey varsa ya sende de vardır ya da bu arkadaşlık yürümez.

Sosyal medyalarda hesap açmak belli bi sayıyla kısıtlı değil..
Aç 5 tane hesap..
Hepsinden fotoğraf, mesaj falan at..
Mutlaka şüphelenir..
Veya kızı takip et gizli foto atıp anlık olarak çocuğa bildir..
Senin olduğum öğrenilirse;
En fazla aranız bozulur.
Vicdanı olmayan biriylede aranın bozuk olmasını çokta kafana takma

bu durumda olan çocuğa oluyor desene..
körler sağırlar birbirini ağırlamış, eski sevgilisi de midesizin teki, bilmiyor mu kızın sevgilisini?
durumdan cocugun haberi olmalı, ama ne şekilde denir bilemiyorum tabii.
yazık, saf birine kapat at başkalarıyla her türlü ihtiyacını gider.

olmaz kardeşim. !

Elinizde imkan varsa çocuğa ulaşıp durumu kanıtlı delilli bildirin ve arkadaşınızı silin hayatınızdan.Yukarda yazmış bir üye, başka isimle hesap açıp resim ya da o tür bir delil gönderebilirsiniz.
Bunu yapamayacaksanız sonsuza dek susun, o kıza da bir şey söylemeyin. Kızdan da uzak durun öylesinden arkadaş olmaz kazığı yiyene kadardır çünkü.
Bu arada mükemmel dost arkadaş demişsiniz de kusura bakmyın sizi de iyi kandırmış bu kız.:KK14: Çıkarı söz konusu olsa satar sizi de şüpheniz olmasın. İnsanda karakter vardır ve bellidir abiniz haklı. Sana öyle başkasına böyleyse çıkarcı düşünen maddiyatçı bir insan yani iyi dost falan olmaz ondan.

Kızlar son gelişmeyi aktarıyorum. Arkadasım dun sevgilisi olmayan, diğer asık oldugu cocugu çağırmış ama cocuk ters konuşmuş gelmemis. Arkadasım da bır süredir araları bozuk oldugu ıcın artık bana yetti ben uzuluyorum bundan sonra aramayacağım bitti benim icin diyor.
Bitme sebebi cocugun gelmemesi, hani kızın ahlaki acıdan rahatsız hissetmesi falan degil ama yine de bitmesi iyi bir sey. Sonucta benim elimden bir sey gelmeyecekti :KK43:

Sen bitti san o çocuk yine çağıracak ki daha kimler var elinin altında sen selamı sabahı kes şunla düzgün arkadaş edin senide bir tutacaklar onla bişey olsa seni öne atar kendini kurtarmakiçin

Bitirme kararı aldıysa bırak bitirsin canım
Daha fazla gunahina Girmesin o masumun

Bitirme kararı aldıysa bırak bitirsin canım
Daha fazla gunahina Girmesin o masumun

Böyle çok arkadaşım oldu hepsi elinin altına aldı bitane "saf" dediklerinden nikah kıydırdı o ara tabi yine gününü gün ettiler nikaha kadar

Sadece birini anlatmış bitti diye konu sahibi hepsi bu konu sahibini tanırım özelden muhabbetimizde var böyle arkadaşı olmasına şaşırdım ki normal de görmeye başlamış bu olanları demek ki kankasına çekmeye başladı umarım o arkadaşı ile bağını keser

Benim anlamadığım bu kız arkadaşta ne var.?
Bulunmaz hint kumaşı mi? Degerli bi maden mi? Ermiş mi? Ne yani. Vazgeçilmeyecek neyi var.

Çok iyi biri diyorsunuz. Ama bu iyi insan, hem sizi hem erkek arkadaşını hem de eski sevgilisini kullanıyor.
Kötü biri olması için illa size mi bir şey yapması gerek?

Kız hem çocuğu aldatiyor sonra çocuk gelmedi diye trip atıp onu suçlu konumuna düşürerek ayrılacak ve siz de rahatlayacaksiniz oyle mi?
Kusura bakmayın ama bence sizde de sıkıntı var.

Dünya kötülük yapanlar yüzünden degil, bunu görüp sessiz kalanlar yüzünden bu halde.
Bu vecize de aklınızın bi köşesinde kalsın.

Üzülmesin ya diğerleri ne güne duruyor?
Yalnız kalmaz!

Diğer çocuk da bu kızı takmıyo ya ohh beter olsun,kullanıyor sadece canı sıkılırsa arar ama gerisi yok.

Diğer çocuk da bu kızı takmıyo ya ohh beter olsun,kullanıyor sadece canı sıkılırsa arar ama gerisi yok.

Kullanma diye bişey yok ki keyfi takılıyorlar kızın savunması aşığım hepsi bu ki kullanıldım yalandan ibarettir bi yerde patlar diyecemde bu tip hemcinslerimize de bişey olmuyor konu sahibine suçu atar iki ağlar yine kurtulur

Çok Güzel Hareketler Bunlar'da bir skeç vardı o geldi aklıma kız söylese olmuyordu söylemese en iyisi görmemek duymamaktı:110: ama öğrendiğine ve yakından sahit olduğuna göre söyle bence

Kullanma diye bişey yok ki keyfi takılıyorlar kızın savunması aşığım hepsi bu ki kullanıldım yalandan ibarettir bi yerde patlar diyecemde bu tip hemcinslerimize de bişey olmuyor konu sahibine suçu atar iki ağlar yine kurtulur
Onu seviyorum diyip duruyormuş ya üzülüyor filan bi de ama karşı çocukta hiç bişey yok sadece cinsel amaçlı takılıyor,doğru diyosun aslında seven birisi neden böyle şeylerle uğraşsın,vakit geçiriyolar birlikte.Öyle birine layık aslında,saf olan çocuk inş bundan kurtarır kendini.

Böyle tipler nerde it kopuk var ona aşık olur ulaşamıyor takmıyor ya,kendisi de it kopuk yani,düzgün bir kız mı diyim şimdi şu yazanlara.

Onu seviyorum diyip duruyormuş ya üzülüyor filan bi de ama karşı çocukta hiç bişey yok sadece cinsel amaçlı takılıyor,doğru diyosun aslında seven birisi neden böyle şeylerle uğraşsın,vakit geçiriyolar birlikte.Öyle birine layık aslında,saf olan çocuk inş bundan kurtarır kendini.

Böyle tipler nerde it kopuk var ona aşık olur ulaşamıyor takmıyor ya,kendisi de it kopuk yani,düzgün bir kız mı diyim şimdi şu yazanlara.

Bu tiplerin savunması aynıdır hani ben yapmam öyle biri değilim de seviyomoda kullandı :)

Kızın ne olduğu belli burda dile getiremiyorum kız kafasına göre hayatını yaşıyor birde evlencek düzgün ve bi okadar saf birini bulmuş hepsi bu

Üni de son sene meşhurdur bu eylemler en çok saf vs bulunur iş biter karlısında ki adama yazık konu sahibi de arada kaynayacak hala iyi biri aslında diyor umarım kurtulur o kızdan

Bu tiplerin savunması aynıdır hani ben yapmam öyle biri değilim de seviyomoda kullandı :)

Kızın ne olduğu belli burda dile getiremiyorum kız kafasına göre hayatını yaşıyor birde evlencek düzgün ve bi okadar saf birini bulmuş hepsi bu

Üni de son sene meşhurdur bu eylemler en çok saf vs bulunur iş biter karlısında ki adama yazık konu sahibi de arada kaynayacak hala iyi biri aslında diyor umarım kurtulur o kızdan
Aynen konu sahibine yazık oluyor,
Bu kız iflah olmaz sanmam,psikolojik sorunları var belli ki ama bunu da arkadaşı çekmek zorunda değil,gitsin tedavi olsun,aklı yok mu kararını versin dimi.
Nefsine hakim olamıyor,her insan yapabilir ama bunu engelleyen şey nefistir,hayvanlardan ne farkımız kalır yoksa.

X