- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- Konu Sahibi redvelvetcake
Aç bi fake insta face twit ordan bir dost ayağına yaz, ispatlayamazsanda içine kurt dusurursun mal değilse o da arkasını arar zaten. Tesekkurler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni en cok etkileyen mesaj bu oldu şuraya yazılan onca sey arasında. Arkadasımın asıl sevgilisi benim arkadasım degil, arkadasım aracılığıyla tanıştım, çocukla cok bır samimiyetim yok ama ortak bir seyler oluyor gorusuyoruz konuşuyoruz, cocuk kıza ulaşamazsa beni arıyor falan. O kadar bir yakınlığımız var. Tabii bu beni aklamaz. Yine de cocugun yüzüne bakarken rahatsız hissediyorum. Dun gece diğer cocugun yaptıgı bir seyden dolayı arkadasım zaten araları da kötü oldugu ıcın iliskisini bitirme kararı aldı. Söyle bir sey var, bu kızınkinin karakter meselesi olduguna ınanıyorum ben. Hani erkekler yapar ya hep sevgilisi varken başkalarıyla da konusur, bu arkadasım da öyle..Konu Sahibi iyi dinle:)
Yakın bi zaman önce aldatildim. Bu pis oyunun içinde ikimizin ortak arkadaşı olan bi erkek arkadaş varmış.
Ben bir şekilde olayı öğrendim. Ogrendikten sonra aradığım ilk kişi kimdi biliyo musun? Onun o İğrenç suçuna ortak olan ikimizin de arkadaşı olan insan.
Beni aldatan kişiyi değil de onu aradım
Ve neden yaptın diye sordum. Bana nasıl kiydiniz diye sordum. Hiçbi sey Diyemedi sustu.
Yanıma geldi konuşmaya çalıştı karşımda ağladı.
Sen benim gunahima girdin dedim!
O pisligin yaptığını bile bile benim yüzüme baktın benimle konuştun , iki dünyada da elim yakanda olacak dedim.
Burda yazarken insanlar seni etkilemek için yazmıyor heralde dimi,fikir olsun diye,arkadaşın yazdığı direk sana taş olarak geldiğinden üzerine alınman normal. O ne biçim arkadaşlıkmış öyle,ben olsam madem bişey değişmiyor bana bu konulardan tek kelime bahsetme derim bir de o çocukla görüşmem.Beni en cok etkileyen mesaj bu oldu şuraya yazılan onca sey arasında. Arkadasımın asıl sevgilisi benim arkadasım degil, arkadasım aracılığıyla tanıştım, çocukla cok bır samimiyetim yok ama ortak bir seyler oluyor gorusuyoruz konuşuyoruz, cocuk kıza ulaşamazsa beni arıyor falan. O kadar bir yakınlığımız var. Tabii bu beni aklamaz. Yine de cocugun yüzüne bakarken rahatsız hissediyorum. Dun gece diğer cocugun yaptıgı bir seyden dolayı arkadasım zaten araları da kötü oldugu ıcın iliskisini bitirme kararı aldı. Söyle bir sey var, bu kızınkinin karakter meselesi olduguna ınanıyorum ben. Hani erkekler yapar ya hep sevgilisi varken başkalarıyla da konusur, bu arkadasım da öyle..
Kızlar son gelişmeyi aktarıyorum. Arkadasım dun sevgilisi olmayan, diğer asık oldugu cocugu çağırmış ama cocuk ters konuşmuş gelmemis. Arkadasım da bır süredir araları bozuk oldugu ıcın artık bana yetti ben uzuluyorum bundan sonra aramayacağım bitti benim icin diyor.
Bitme sebebi cocugun gelmemesi, hani kızın ahlaki acıdan rahatsız hissetmesi falan degil ama yine de bitmesi iyi bir sey. Sonucta benim elimden bir sey gelmeyecekti
Bitirme kararı aldıysa bırak bitirsin canımBeni en cok etkileyen mesaj bu oldu şuraya yazılan onca sey arasında. Arkadasımın asıl sevgilisi benim arkadasım degil, arkadasım aracılığıyla tanıştım, çocukla cok bır samimiyetim yok ama ortak bir seyler oluyor gorusuyoruz konuşuyoruz, cocuk kıza ulaşamazsa beni arıyor falan. O kadar bir yakınlığımız var. Tabii bu beni aklamaz. Yine de cocugun yüzüne bakarken rahatsız hissediyorum. Dun gece diğer cocugun yaptıgı bir seyden dolayı arkadasım zaten araları da kötü oldugu ıcın iliskisini bitirme kararı aldı. Söyle bir sey var, bu kızınkinin karakter meselesi olduguna ınanıyorum ben. Hani erkekler yapar ya hep sevgilisi varken başkalarıyla da konusur, bu arkadasım da öyle..
Bitirme kararı aldıysa bırak bitirsin canım
Daha fazla gunahina Girmesin o masumun
Kızlar son gelişmeyi aktarıyorum. Arkadasım dun sevgilisi olmayan, diğer asık oldugu cocugu çağırmış ama cocuk ters konuşmuş gelmemis. Arkadasım da bır süredir araları bozuk oldugu ıcın artık bana yetti ben uzuluyorum bundan sonra aramayacağım bitti benim icin diyor.
Bitme sebebi cocugun gelmemesi, hani kızın ahlaki acıdan rahatsız hissetmesi falan degil ama yine de bitmesi iyi bir sey. Sonucta benim elimden bir sey gelmeyecekti
Diğer çocuk da bu kızı takmıyo ya ohh beter olsun,kullanıyor sadece canı sıkılırsa arar ama gerisi yok.
Onu seviyorum diyip duruyormuş ya üzülüyor filan bi de ama karşı çocukta hiç bişey yok sadece cinsel amaçlı takılıyor,doğru diyosun aslında seven birisi neden böyle şeylerle uğraşsın,vakit geçiriyolar birlikte.Öyle birine layık aslında,saf olan çocuk inş bundan kurtarır kendini.Kullanma diye bişey yok ki keyfi takılıyorlar kızın savunması aşığım hepsi bu ki kullanıldım yalandan ibarettir bi yerde patlar diyecemde bu tip hemcinslerimize de bişey olmuyor konu sahibine suçu atar iki ağlar yine kurtulur
Onu seviyorum diyip duruyormuş ya üzülüyor filan bi de ama karşı çocukta hiç bişey yok sadece cinsel amaçlı takılıyor,doğru diyosun aslında seven birisi neden böyle şeylerle uğraşsın,vakit geçiriyolar birlikte.Öyle birine layık aslında,saf olan çocuk inş bundan kurtarır kendini.
Böyle tipler nerde it kopuk var ona aşık olur ulaşamıyor takmıyor ya,kendisi de it kopuk yani,düzgün bir kız mı diyim şimdi şu yazanlara.
Aynen konu sahibine yazık oluyor,Bu tiplerin savunması aynıdır hani ben yapmam öyle biri değilim de seviyomoda kullandı :)
Kızın ne olduğu belli burda dile getiremiyorum kız kafasına göre hayatını yaşıyor birde evlencek düzgün ve bi okadar saf birini bulmuş hepsi bu
Üni de son sene meşhurdur bu eylemler en çok saf vs bulunur iş biter karlısında ki adama yazık konu sahibi de arada kaynayacak hala iyi biri aslında diyor umarım kurtulur o kızdan