- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
İnanın kaç gündür kendimi geri cektim artık. Çok saçma geliyor bana hepimiz 28 üstüyüz bir deEda isimli arkadasiniz bana kalirsa kiskanclik ve hasetlik yapiyor. Lutfen dikkatli olun. Uclu arkadasliklar her zaman benim icin sorun olmustur mutlaka bir fikir ayriligi cikiyor bir taraf kendini dislanmis hissediyor.
Evet çok ergence geliyor. Çok iyi biri eda çok da severim ama resmen bana karşı tavri sankiBenim de kafam belli bi yaştan sonra bu arkadaş kapışmalı muhabbetleri kaldırmıyor ya
Direkt mesafe koyardım sanırım
Ya evet. Farkında değildik asla da öyle bir şey yok. Sadece bi iki kez kahvaltıya gittik melekle ki edayı da çağırdık gelemem dedi. Ondan mıdır bilmem. Bir de benim zayıflama sürecim oldu Melek onla ilgili bana danışıyor ben de ona takılıyorum bu yani çok saçma yaniyanımda lısede okuyan stajyerler calısırdı onların kendı arasında boyle cekısmelerı olurdu
kac yasında ınsanlarsınız artık ... bırı bana gelıp boyle surat sallandırsa bende mesafelı olurum hayırdır bana neden soguksun derse bende ona farkında bıle degılım der uzatmam ama uzak dururum
sıze uzak durmus sızde ustune dusmus ılgı gostermıssınız sımarmıs
melegın sızınle konusmasını kıskanmıs resmen edaboyle ergenlerle ısınız olmasın bence
Ay sormayınYaşlar kaç ?
Yani edanin zeka yaşı 15 de sizin de takilmaniz bu duruma bı enteresan olmuş , mesafe koyun gecin , kıskanç insandan hiçbir fayda görmezsiniz tam tersi zarar görürsünüzAy sormayın28 üstüyüz. Ben tavrına üzüldüm. Bu konular Ergence farkındayım
Evet o gelince artık suratım düşüyor ister istemez. Bana niye söylemedin şuraya gideceğini dedi meleke ben sok. Üzüldüm suratım düşünce de saka yaptım diyorZorla araya mesele cikarmis. 2 gun sonrada bana uzak davranıyor ,seninle yakin oldugum icin diye melek ablaniza sert yanar. Arama onunla mesafe koyar ,ama.ortamdan da kendimi uzaklastirmazdim. İstediği tam olarak da bu zaten , siz yanlarina gelmeyin
Ama ben meleke takılırken suratını buruşturuyor çok değişik. Üzülüyor resmenYani edanin zeka yaşı 15 de sizin de takilmaniz bu duruma bı enteresan olmuş , mesafe koyun gecin , kıskanç insandan hiçbir fayda görmezsiniz tam tersi zarar görürsünüz
Belki özel günündedir diye düşündük ama yok onu ikna etmek yA da mutlu etmek için gerçekten benim ortamdan uzaklaşmam lazım herhaldeEda'dan uzaklasin. Ergenliği atlatamamış o.
iş yerlerınde fazla samımıyet her zaman dezevantajdır :)Ya evet. Farkında değildik asla da öyle bir şey yok. Sadece bi iki kez kahvaltıya gittik melekle ki edayı da çağırdık gelemem dedi. Ondan mıdır bilmem. Bir de benim zayıflama sürecim oldu Melek onla ilgili bana danışıyor ben de ona takılıyorum bu yani çok saçma yani
Gerçekten öyleymis. Kardeş gibiydik. Böyle şeylerin çıkmaması icin dua ediyordum gerçekten. Ya lazere gidiyordum Melek de gitmiş vücüdu biraz kızarmış senin de oldu mu diye. Gecen gün konu açıldı ben de lazere gittim bana da sorabilirdin diyor o derece. Saka yaptım diyor ama yüz ifadesi hic öyle değil. Saka gibi ciddeniş yerlerınde fazla samımıyet her zaman dezevantajdır :)
Üzülürse üzülsün. Bir komşu vardı kadın 35 yaşlarındaydı benim onun yakın gördüğü komşuyla konuşmamı istemezdi beni dışlamak isterdi ben de inadına samimi olurdum öteki komşumla iyi ki de olmuşum. Onunla hala gorusuruz. Böyle çocuk kafasında kalanları orada bırakmak lazım. Siz nasıl mutlu olacaksanız öyle davranın. Melek olgun ve iyi biri onunla aranızı açmayınAma ben meleke takılırken suratını buruşturuyor çok değişik. Üzülüyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?