- 14 Temmuz 2024
- 22
- -6
- 33
- Konu Sahibi baykusguness
Kızlar bu sefer bir arkadaşım için geldim. Arkadaşım bir kaç yıldır biriyle. Ve çocuk bu zamana kadar ona hep çok cömertti. Arkadaş normalde hediye kabul edebilen biri bile değil ama çocuk o kadar fazla şey alıyordu ki çoğu zaman için bunun için kavga ediyorlardı. Kız istemese de çocuk büyük büyük hediyeler alıyordu. Kız çoğu şeyi ya iptal ettiriyor ya iade ediyordu ama bu çok fazla olduğu için birçok şeyi de kabul ediyordu. Kendi imkanı el verdikçe o da çocuğa alıyordu. En son arkadaş araba alacakken de bütçesi az daha iyi bir şey alsın diye kıza hiç sormadan kredi çekip bir miktar ona verdi. Kız almıyordu ama zorla borç diye kabul ettirdi sonunda. Detaylara giremiyorum pek ama bunlar hep ısrar kıyamet. Sonra iki taraf da haliyle borç batağına girdi. Yakın zamanda çocuk kıza yine pahalı bir hediye daha almıştı evine kız şu an senin de durumun yok diye geri gönderdi. Neyse sohbet esnasında arkadaş çocuğa kahve makinesi istediğini bildiği için bir iki ay sonra toparlıyorum doğum günün de geliyor sana alacağım sen kendine alma o yüzden diyor. Çocuk da şimdi al diyor. Telefonda şakalaşırlarken kız bir iki ay sonra alayım şimdi alırsam kartları sen ödemek zorunda kalırsın diyor çocuk da bunun üstüne sen de lastikleri ödersin o zaman diyor. (Araba lastiklerini değiştirirken onu da çocuk almış. Ama altını çiziyorum kız istemediği halde çocuk kafasına almayı koyup alıyor genelde her şeyi) neyse böyle deyince arkadaş da sinirleniyor ne alaka şimdi bunu dedim diyor. Sonra çocuk başlıyor senden ilk defa bi şey istedim sen fedakar değilsin cimrisin. Benim için zor duruma girmeyi göze alamıyorsun ben senin için alıyorum ama diye. Benim de borcum varken sana şunları şunları yaptım diye söyleniyor. Kızı bir güzel suçluyor şaşkınım sen hayal kırıklığısın falan diyor. Kız diyor ki ben sana almayacağım demedim sadece bir iki ay sonra düzelince alacağım senden bir şey sakınmadım. Bana yaptığın şeylerin hiçbirini de ben istemedim böyle yüzüme vurman çirkince diyor. Çocuk asla çirkin bir şey yapmadığını düşünerek sen benden sakındın fedakar değilsin diyor. Sana ihtiyacım yok beş kuruşın geçmez benden artık diyor. Burada arkadaşım mı hatalı çocuk mu biz içinden çıkamadık çünkü çocuk arkadaşa kendini sözleriyle kötü hissettiriyor.