• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasım kalbimi kırdı. Uzun saç kullanamaz mıyım?

bombycinus

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2020
287
568
23
Merhabalar.
1 ay kadar önce yakın arkadaşımla sohbet ediyorduk, kendisine saçlarımı uzatmak istediğimi, uzun saçı özlediğimi söyledim. Kendisi de saçlarını uzatmaya çalışıyor bu arada. Saçlarımın güzel olduğunu ama kısa saçın daha güzel olduğunu söyledi. Ben de şakayla, bana kısa saç güzellemesi yapıp neden saçını uzatmaya çalışıyorsundedim.emoji falan da koydum. Birden çirkinleşti, kırıcı bir dille, boyum kısa olduğu için uzun saçla kafam büyük duruyormuş, orantısız gözüküyormuşum, herkes, diğer ortak arkadaşlarımız ve onun arkadaşları böyle düşünüyormuş, arkamdan böyle söylemişler, (güya). Böyle düşündüğü için ona hesap soramazmışım, Gidip onlara da hesap sormam gerekirmiş.

Boyım 1.60, zayıfım. Saçlarım da belime gelmiyor, sırtımın ortasında olsun istiyordum.
Arkadaşım bunu söylediğinden beri 1 aydır kendimi çok kötü hissediyorum aynaya bakınca. Hem kalbim kırıldı hem de çok özgüven siz hissediyorum. Bir aydır onunla konuşmadım. Hem dış görünüşümle alay edilmesi hem de arkadaşımın bu şekilde kalbimi kırmak istemesi beni üzdü. Sizce orta uzun boy(sırt) saçla, 160 boyunda kötü mü gözükülür? Bu konuda orantılı gözükmek için ne yapabilirim.

Not: Görebilin diye fotomu profile koydum.

Son düzenleme:
Kendinize bir şeyi yakıştırıyorsanız kimseden tasdik beklemenize gerek yok.Lisede falan mısın?
fikrini sormuyorum ama sürekli bana kısa saç kullanmam gerektiğini söylüyor durduk yere. Sürekli bir eleştiri, kıyafetlerimi ayakkabımı inceler, boyumu posumu, inceler, fotoğraflarımı kendi arkadaşlarına gösterir, onların yorumlarını bana söyler. 20 yaşındayız.

Niye bi tasdik bekliyorsunuz ki?
Değişiklik iyidir.
Bir de önemli olan sizin ne istediğiniz ve yakıştırıp/yakıştırmadığınız.

Evet özgüvensizim. Boyumla başkaları da dalga geçmişti eskiden.

benim kiyafetlerimi ablam cok elestirir, ona para mi versin, bedava verseler almam falan,

ama beden olarak ona olacak bir kiyafetimi gormeye gorsun, hemen ustune geciriverir :KK70:

o kadar cirkinse ne diye havada kapiyorsun degil mi ama.

neyse, bosverin yahu, siz istediginiz gibi yapin sacinizi, sonra begenmezseniz baska modele gecin, ne var ki. Bu boyle omrunuzce sonuclarina katlanacaginiz bir karar degil ki, alti ustu sac modeli.

boyunuza laf edildiginde de gulun gecin, bugun bir cok guzelligi ile nam salmis kisi kisa boylu neticede. Ne var yani.

Niye bi tasdik bekliyorsunuz ki?
Değişiklik iyidir.
Bir de önemli olan sizin ne istediğiniz ve yakıştırıp/yakıştırmadığınız.
fikrini sormuyorum ama sürekli bana kısa saç kullanmam gerektiğini söylüyor durduk yere. Sürekli bir eleştiri, kıyafetlerimi ayakkabımı inceler, boyumu posumu, inceler, fotoğraflarımı kendi arkadaşlarına gösterir, onların yorumlarını bana söyler. 20 yaşındayız.

Arkadaşınız çok ayıp etmiş ister uzatırsınız ister kısaltırsınız yakışır yada yakışmaz bu sizi ilgilendirir. Hem denemeden bilemezsiniz içinizde kalmasın uzatın gitsin hem görmüş olursunuz.
Benim kuzenimde kahkül çok istemişti kuaför çenen uzun sana yakışmaz dedi yapmadı çok morali bozulmuştu ama vazgeçmedi gitti başka yerde kestirdi ve çokta yakıştı herkes iltifat edincede hoşuna gitti bi süre kullandı sonra uzattı şimdi yine kestirmek istiyo. Bence sizinde içinizde kalmasın yaptırın.
Bu arada hazal kaya da 1.60 boyunda ama kısa saç yakışmıyo ona uzan saç daha güzel duruyo. Yani boya bakmıyo bu iş.

Tersleyin.Bunu yapamam diyorsanız kesin iletişimi.Sizi kıskanıyor büyük ihtimal.Mesela hangi münasebetle gösteriyor arkadaşlarına?Ya da yorumlarını niye size aktariyor?Bir alay tek hücreli canlı hepsi. Dilli olun azıcık.

Kim kendine ne yakistiriyorsa onu kullansın takilma. Meseka benim boynum cok uzun degil boyun boyu kisa olnca kisa saçı daha cok yakistiriyorum kisa derken omuzdan az yukari, gerci ben kapalıyım her sekilde bağlıyorum. Ama uzatırsınız ne olacak herkesin boyu ve boyunu selvi değil ama herkesinde gayet uzun

Bu kadar hassas olmaya devam eder ozguvensız davranırsan yufka yuregınden kıymalı borek yapar yerler.
Haberin olsun.
Kafan buyuk dedıgınde arkadasın ıcınde beyın var sız alısık olmadıgınız ıcın beyinli kafa gormeye size buyuk geliyor desen tum olay kapanacaktı.

Birileri seni ıncıttıgınde aynaya bakıp aglamak yerine, o kisiyi benzet sonra da ayna da Suzan avcı gulusu atarak kendını sev.

herkes, diğer ortak arkadaşlarımız ve onun arkadaşları böyle düşünüyormuş, arkamdan böyle söylemişler, (güya). Böyle düşündüğü için ona hesap soramazmışım, Gidip onlara da hesap sormam gerekirmiş.
Arkadaşınız fikir verebilir vs ona bir şey demem de. Beni rahatsız eden nokta bu cümleler oldu. Sizin saçınızıi boyunuzu gidip kendi arkadaşlarına mı anlatıp çekiştiriyor? Ben bunu duyduktan sonra oturur bir düşünürüm acaba arkadaşım mı bu kişi diye..

:olamaz: Bana soyledikleri yalan geldi, tum arkadaslarinizin isi gucu yok bir araya gelecekler sonra bomycinus da sacini uzatirsa kotu olur, kafasi orantisiz durur, cunku cene capinin kafa yaricapina orani 1/3 dicekler:KK30: yani konu sahibesi insanlarin senin kafa seklini tartistigina cidden inandin mi? Kiskanmis bariz, boyle bir sey ortaya atmis.

Konuyla alakasiz olacak ama uzun sacta kurek kemigi iyi bence, bele kadar gelen sac bence kotu bir goruntu. Daha da uzunu icimi bulandiriyor zaten tiksiniyorum,

Back