• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım için çok acil tesettür abiye arıyoruz

Abiyem çok rahat 38-40bedene olur mor rengi balık model 150tl pazarlık var
şll.webp
IMG-20151124-WA0018lkk.webp
IMG-20151124-WA0024kkk.webp

Şıklık anlayislarimiz çok çok farklı galiba
kimsenin şıklık anlayışı birbiriyle tutmayabilir,bu çok normal. benim de bir kaç abiyem vardı ama bu mesajınızı gördükten sonra koymaktan vazgeçtim.siz örnek bir abiye koysanız da arkadaş alakasız bir şey koysa tamam haklısınız ama bu yaptığınız yorum kırıcı olmuş.
daha farklı birşey arıyorum diyebilirdiniz arkadaşa.
üstüme vazife değil ama fikrimi söylemek istedim :cool:

kimsenin şıklık anlayışı birbiriyle tutmayabilir,bu çok normal. benim de bir kaç abiyem vardı ama bu mesajınızı gördükten sonra koymaktan vazgeçtim.siz örnek bir abiye koysanız da arkadaş alakasız bir şey koysa tamam haklısınız ama bu yaptığınız yorum kırıcı olmuş.
daha farklı birşey arıyorum diyebilirdiniz arkadaşa.
üstüme vazife değil ama fikrimi söylemek istedim :cool:
Üstünüze vazife olmayan şeylere karışmayin derim ben...

sayg
Üstünüze vazife olmayan şeylere karışmayin derim ben...
arkadaşım çok teşekurler savunma yaptıgın ıcın ..buraya abıye ekleme amacım tamemn karsılıklı yardımlasma. dun mesajı okudugumda acıkcası bende kırıldım.. lakın sonradan dusundum kımkı bu şahsıyet nıye kıralayım tanıyormuyum bu insanlaşamıs kişiyi hayır.. deger mi verıyorum hayır.. o yuzden bosverdım. sende bosver buyuklerın bır lafı var.. anlayabılırse tabii Üslûb-i beyân aynıyla insandır? ..........

sayg

arkadaşım çok teşekurler savunma yaptıgın ıcın ..buraya abıye ekleme amacım tamemn karsılıklı yardımlasma. dun mesajı okudugumda acıkcası bende kırıldım.. lakın sonradan dusundum kımkı bu şahsıyet nıye kıralayım tanıyormuyum bu insanlaşamıs kişiyi hayır.. deger mi verıyorum hayır.. o yuzden bosverdım. sende bosver buyuklerın bır lafı var.. anlayabılırse tabii Üslûb-i beyân aynıyla insandır? ..........
Madem kırılmadin neden yorum yapma gereksiniminde bulundun? Benim insanlığım ne sizi ne bir başkasını ilgilendirirr beğenmedim diyorum Hayır yani neden yalan söyleyim bedava verseniz almam o derece şık birsey dedim orda sizin o resmi koymaniz saçma zaten :-)

Madem kırılmadin neden yorum yapma gereksiniminde bulundun? Benim insanlığım ne sizi ne bir başkasını ilgilendirirr beğenmedim diyorum Hayır yani neden yalan söyleyim bedava verseniz almam o derece şık birsey dedim orda sizin o resmi koymaniz saçma zaten :-)
kknın en kaba üyesi anketi olsa oyum direk size:p

Böylesi biri ne giyerse giysin şık olamaz benim gözümde.
Şıklık yürekte başlar, dilde kendini gösterir.

Gelecek cevaptan da hayır beklemiyorum ama yazmazsam içimde kalırdı :)
aynı duyguları yaşıyormuşuz :KK66: gelecek cevaptan ben de hayır beklemiyorum ama yazmadan da duramadım. zerafet noksanlığı bir insanı tanımadan bile itici yapmaya yetiyor.

Böylesi biri ne giyerse giysin şık olamaz benim gözümde.
Şıklık yürekte başlar, dilde kendini gösterir.

Gelecek cevaptan da hayır beklemiyorum ama yazmazsam içimde kalırdı :)
Şıklık yürekte mi başlar ? Haha duyduğum en saçma cümle bu olsa gerek benim kalbim hiç şık değil o zaman yorum yapmak için yapmayın lütfen!

Alakaya maydanoz insanlar neden yorum yapıyor parayi yolda toplamiyorum neden beğenmedigim bişeyi alayım ki beğenerek almak dururken bu benim en doğal hakkım sizi daha fazla kaale alamayacağım konuda da kapatilabilir salak lik bende ki kalite yoksun u insanlardan kaliteli bir ürün bekliyorum

Back