- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
Arkadaşa sık çok abartılı olmayan 38 40 beden arası bir abiye arıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimsenin şıklık anlayışı birbiriyle tutmayabilir,bu çok normal. benim de bir kaç abiyem vardı ama bu mesajınızı gördükten sonra koymaktan vazgeçtim.siz örnek bir abiye koysanız da arkadaş alakasız bir şey koysa tamam haklısınız ama bu yaptığınız yorum kırıcı olmuş.Şıklık anlayislarimiz çok çok farklı galiba
Üstünüze vazife olmayan şeylere karışmayin derim ben...kimsenin şıklık anlayışı birbiriyle tutmayabilir,bu çok normal. benim de bir kaç abiyem vardı ama bu mesajınızı gördükten sonra koymaktan vazgeçtim.siz örnek bir abiye koysanız da arkadaş alakasız bir şey koysa tamam haklısınız ama bu yaptığınız yorum kırıcı olmuş.
daha farklı birşey arıyorum diyebilirdiniz arkadaşa.
üstüme vazife değil ama fikrimi söylemek istedim![]()
başüstüneÜstünüze vazife olmayan şeylere karışmayin derim ben...
arkadaşım çok teşekurler savunma yaptıgın ıcın ..buraya abıye ekleme amacım tamemn karsılıklı yardımlasma. dun mesajı okudugumda acıkcası bende kırıldım.. lakın sonradan dusundum kımkı bu şahsıyet nıye kıralayım tanıyormuyum bu insanlaşamıs kişiyi hayır.. deger mi verıyorum hayır.. o yuzden bosverdım. sende bosver buyuklerın bır lafı var.. anlayabılırse tabii Üslûb-i beyân aynıyla insandır? ..........Üstünüze vazife olmayan şeylere karışmayin derim ben...
Madem kırılmadin neden yorum yapma gereksiniminde bulundun? Benim insanlığım ne sizi ne bir başkasını ilgilendirirr beğenmedim diyorum Hayır yani neden yalan söyleyim bedava verseniz almam o derece şık birsey dedim orda sizin o resmi koymaniz saçma zatensayg
arkadaşım çok teşekurler savunma yaptıgın ıcın ..buraya abıye ekleme amacım tamemn karsılıklı yardımlasma. dun mesajı okudugumda acıkcası bende kırıldım.. lakın sonradan dusundum kımkı bu şahsıyet nıye kıralayım tanıyormuyum bu insanlaşamıs kişiyi hayır.. deger mi verıyorum hayır.. o yuzden bosverdım. sende bosver buyuklerın bır lafı var.. anlayabılırse tabii Üslûb-i beyân aynıyla insandır? ..........
kknın en kaba üyesi anketi olsa oyum direk sizeMadem kırılmadin neden yorum yapma gereksiniminde bulundun? Benim insanlığım ne sizi ne bir başkasını ilgilendirirr beğenmedim diyorum Hayır yani neden yalan söyleyim bedava verseniz almam o derece şık birsey dedim orda sizin o resmi koymaniz saçma zaten![]()
aynı duyguları yaşıyormuşuzBöylesi biri ne giyerse giysin şık olamaz benim gözümde.
Şıklık yürekte başlar, dilde kendini gösterir.
Gelecek cevaptan da hayır beklemiyorum ama yazmazsam içimde kalırdı :)
aynı duyguları yaşıyormuşuzgelecek cevaptan ben de hayır beklemiyorum ama yazmadan da duramadım. zerafet noksanlığı bir insanı ne tanımadan bile itici yapmaya yetiyor.
Şıklık yürekte mi başlar ? Haha duyduğum en saçma cümle bu olsa gerek benim kalbim hiç şık değil o zaman yorum yapmak için yapmayın lütfen!Böylesi biri ne giyerse giysin şık olamaz benim gözümde.
Şıklık yürekte başlar, dilde kendini gösterir.
Gelecek cevaptan da hayır beklemiyorum ama yazmazsam içimde kalırdı :)