Bu kız o kadr yüzsüz degil ya ama hırsız sonuçta kesicem arkadaslıgımı konusmuyorum su aralar zatenBende lise yillarında böyle bir durum yaşamıştım sınıftan yakın kız arkadaşım bize gelmişti bende anaanemin Maaşını çekmiştim bize gelince vericektim kumbarama koyarken gördü parayı bn odadan çıktım bi ara neyse akşam anannem geldi parayı verdim 100 lira eksikti sonra Odayı aradım taradım bulamadık anladım bunun aldığını sordum ona senmi aldın diye ertesi gün okula dedesiyle gelmişti müdür odasına çağrıldım hem suçlu hem şikayetçiydi benden :)) haksız duruma düşersin benim gibi bence arkadaşlığını kes
olabilirkleptoman
Valla hırsızlıktan öte yüzsüzlük olamaz diye düşünüyorum bide arkadaşın sadece senden değil ailenden de çalıyor kesinlikle bitirmelisin arkadaşlığınıBu kız o kadr yüzsüz degil ya ama hırsız sonuçta kesicem arkadaslıgımı konusmuyorum su aralar zaten
Kurtulamadınız şundan, derken ne demek istediniz acaba???Kurana el bastırmak nedir yahu nı kurtulamadınız sundan. Biçok insan kurana tevrata incile yalan yete el basabilir yani. Ayrıca kasmaya gerek yok. Görüşmeni kes yeter.
Defalarca okudugum "kocam aldatiyomu kurana el bastirsammi" , "gorumcem iftira atiyo kurana el bastirsammi" vs vs kurana el bastirma fikrinden kurtulamayangillerden bahsediyorum.Kurtulamadınız şundan, derken ne demek istediniz acaba???