• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasim hirsiz!

missplayful

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
2.707
264
373
Konuya nerden nasil baslanir bilmiyorum ama paylasmassam icimde oyle tas gibi kalacak farkindayim.Internet ortamida olsa paylasip rahatlamak istiyorum.

Yan komsumla 1 yili askin suredir arkadasiz ailecek gorusuyoruz en iyi arkadasim oldugunu iddia etsede ben hic bir zaman onu en iyi arkadasim olarak goremedim tutarsiz davranislarindan dolayi genede tamamen silmedim idare ettim diyelim.

Esimle 2 ay once ailesini ziyarete gittik kopegimize bakacak kimse olmadigindan komsuma rica ettim, pek cok kez bizde onlarin kopegine baktigimiz icin sorun olmayacagini ve guvenebilecegimizi dusunduk.Arkadasim 1 yil once hep beraber cluba gidecektik ve benden giymek icin birseyler istedi 45 etek ve bir kac bluz verdigimi biliyorum. 1 ay sonra eksiksiz olarak geri aldim. Bu surecten sonra hic bi sekilde kiyafet alisverisimiz olmadi ben zaten onu kiyafetlerini hic giymedim bu arada.Onun disinda ne zaman yiyecek vs veya temizlik malzemesi sorsa hatta ufak tefek borc para hep verdim sorun etmedim.

Su anda 5 aylik hamile ve ben ondan 1 buyuk giyiyorum kilo aldigi icin kiyafetleri olmuyor 1 hafta once ustunde bir kot gordum pacalari cok uzundu ve kendine biraz bol geliyordu dikkatlica baktim ki hemen hatirladim benim kotumu giyiyordu. Sorun etmedim herhalde ben evde yokken giyecek birseyi yoktu benden bi tane odunc aldi verir diye dusundum.ilerleyen gunlerde yerden birsey almak icin egildi ve giydigi kulot annemin bana 3 yil once yilbasinda hediye ettigi kirmizi kulottu. Sinirlendim tabiki ve anlam veremedim gene birsey demedim. Tekrar evine gittigimde bir baktim ki gomlegim dolabinda asili caktirmadan "aa sendemi kalmis canim bende bunu ariyordum ne zaman buldun sende miymis " dedim. Oysaki o gomlegide ona hic giysin diye vermemistim.Dun artik kopma noktamiz oldu evi acayip daginikti ve hersey ortaliga sacilmisti.Banyoda yerde benim altli ustlu takimlarimdan olan bir kulot atilmisti. Baska bir alt ust takimimin ustu kapiya asilmisti, yataginin ustu tomar halinde sirf gecelik, tanga, kulot,bilimum ic camasiri doluydu ve onlar bana aitti! Arkadasi da evdeydi ve kiz ustunu degistiriyodu tesadufen gordum ki benim sutyenimi giyiyordu arkadasi! Ben sinirden kudururken tam konusacaktim ki arkadasi yaninda yatakta oturdugum bir tomar bana ait olan ic camasirini aldi ve cantasina koydu komsuma " sagol canim bana verdigin icin en kisa zamanda getiririm " dedi!!! Ben artik hepten kudurdum " seninle konusmamiz lazim " dedim ... bana vaktinin olmadigini herkesin evden cikmasi gerektigini kuafore gidecegini aksam esinin isten gelecegini sonra konusmamiz gerektigini soyledi.Ben hic bisi soylemedim aldim arkadasinin cantasindan ic camasirlarimi kizida evime cagirdim.

Arkadasina dedim ki: su anda icine giydigin sutyen benim sana odunc diye verdigi her camasirda bana ait hepsini benden izinsiz almis nasil sana verebiliyorki bir an onca sutyenimi cikart bana geri getir dedim. 5 dk sonra komsum kapimdaydi ve sen bana hirsiz diyemezsin kimsin sen diye bagirmaya basladi.

Bugun bana mesaj atmis bende sadece odunc verdigi plaj cantasi var ve esyalarimi getirecegini cantasinisi istedigini yazmis tmm dedim. Geldi ic camasirlar haric kot ve etekleri getirmis ki asla ona giysin diye vermedim. Cok iyi hatirliyorum. Camasirlar tabiki yoktu. Nasil geri getirebilir ki iade ederken ne diyecek aa evet giyecek ic camasirim yoktu bunlar senden aldiklarim mi diyecek elbette hayir bu yuzden onlarida getirmedi.

Tekrar evine gittim bugun konusmak icin benim kislik eldivenlerim ve sac bandim bile sifonyerinde duruyordu.Ic camasirlarim hakkinda konusmak istedim bana 1 yil once arkadasinin giydigi sutyeni verdigimi iddia etti diger ic camasirlarinida aciklayamayinca bas bas bagirmaya basladi ustume saldirdi kocasi geldi hamile diye tabiki dokunmadim bile ama icime oturdu. Ona iftira ettigimi soyledi kocasina ve tabiki benim esyalarimi calsigini soyleyemedi aptalca baska sebepler soyledi ve beni gercegi soylememden korktu o yuzden isi cazgirliga vurup olay cikardiki ben ordan gidebileyim kendi rezil olmasin.

Cok sinirlerim bozuldu kizlar evinde hala ic camasirlarim , eldivenim ve sac bandim var. Evde kayip oldugunu adim gibi bildigim aradigim yerde hic bi yerde bulamadim etek, gomlek camasir bikini tonla esyada var onlarida kesin bu almistir. Birine guvenmekle cok hata ettim artik kimseye anahtar veremem.

Son düzenleme:
ah canim, valla cok sasirdim okuduklarima :( Bence sen anahtarini bile degistir belki yaptirmistir aynisindan... Birde ic camasirlardan vazgec derim, cünkü ben baskasinin giydigi ic camasirini asla bir daha giyemezdim. Ama onun hirsizligini ispat etmek istiyorsan, yatak odana kamera yerlestirirsin evden cikarken, sonra anlarsin eve girip girmedigi ve anahtarinin olup olmadigini....

Anahtarimi tatilden dondukten sonra geri verdi ama yaptirip yaptirmadigini bilmiyorum. Elbette onun evinden geri aldigim camasirlari aldim ama tabiki asla giyemem cope atacagim.Bugunde gittigimde benim kislik eldivenlerim yataginin uzerindeydi sac bandim komidinde duruyordu. Bunlari bile almis yani. Ve baska eldivenim yok ayrica esimin kaskolla beraber bana hediyesiydi.Belki boyle seylere cok anlam yukluyormus esyasina malina cok kiymet veriyormus gibi gozukuyor olabilirim ama izinsiz igne cop almasi bile beni sinirlendiriyor ki kaldiki ozelim. Bazi aldigi esyalar ya Turkiyedeyken aldigim veya esimin , ailemden gelen hediyeler mesela sac bandi ve bazi ic camasirlari annecigimden hediye idi. Aldigi etek ve eldivenler gene esimden hediye idi. Insan gurbette olunca hatiralarina hediyelerine daha cok sariliyor ki benim icin kucuk veya buyuk anlami cok olan seyler.

Yarin esini aramayi dusunuyorum herseyi anlaticam cunku bilsin ayrica karisi evde olmadigi bir gun gelip esyalarimi almayi teklif edicem kocasi cok iyi biri kbl eder ins. Esinede aldigi seylerin bazilarinin hediye ve benim icin anlami olan seyler oldugunu belirtecegim.

Onun ustunden cikan hic bir camasiri asla giyemem tabi ama onunda rahat bir sekilde benim giyemediklerimi giymesini istemiyorum. Allah bildigi gibi yapsin ne diyim. Hamile bi kadinada beddua edilmez ama ne kufur kaldi ne kovmadigi kaldi hala dahada pek cok esyam onda evdekilerde kayip.

birbirinizin yatak odalarına giriyorsunuz, eğildiğinde kırmızı külodunu görüyorsunuz, arkadaşı soyunurken sizin sütyeninizi giydiğini farkediyorsunuz. bu nasıl komşuluk ilişkisi anlamadım :1shok:

Hay allahım ne insanlar vaymış:bbo: yabancımı bu arkadaşınız? Başkasının iç çamaşırı giyilirmi be? ıyyy,sizde isteyip durmayın iç çamışırlarınızı artık. Kaç kez giymiştir kimbilir,giyilmez artık. Bence evinizin kildinide değiştirin,nolur nolmaz. Ve ilişkinizide tamamen kesin bence

Kahvekolik hanim boyle elestirmeni bence cok yersiz...Ben yurtdisinda yasiyorum ve arkadaslarim yabanci ben guvenipte kopegime ben yokken baksin diye verdim anahtarimi. Turkiyede de birbirinin yaninda ustunu degistiren pek cok bayan gordum ki ben yurtta kaldim ogrenciyken herhangi bir bayan rahatsiz olmuyosa bu beni baglamaz kaldiki o anda sacim boyaniyordu komsum tarafindan yatak odasinda banyosu var ve beni oraya aldi o esnada arkadasi t shirt unu degistirdi oylelikle sutyeni gordum.Yoksa kimsenin yatak odasina daldigim yok. Evlerimizde iki banyomuz var ve hakli olarak giristeki banyoyu sadece misafirlere ayiriyor herkes gundelik kullanim ve diger seyler icin yatak odasindaki banyolar genellikle tercih ediliyor. Benide misafir banyosu kirlenmesin diye oraya aldi cunku sacimdan boya akiyordu yikadigimda yerlerde boya oluyordu.Diger zamanlar yatak odasinda oldugum surecte ya makyaj yapiyor oluyordu ben yataginda oturuyordum yada ortaligi toplamasina yardim ediyordum o cagirmadan asla ben onun yatak odasina girmem, Benim yanliz kalmamam icin beni cagiriyordu herhalde yatak odasina.Bir gun evime geldiginde de yere cakmagini dusurdu bu esnada evet kulodunu gordum . Bunlari bu kadar boyle baska yere cekmeniz bana garip geldi dogrusu sert elestricek birsey goremiyorum ben

Gripin hanim istememdeki sebep alip esyalari giyecegimden degil birincisi konduramadigmdan sinir oldugumdan ikincisi o kadar para dokup esime giyecegim diye aldigim camasirlarimi benim giyemediklerimi onun rahatca giymesinden rahatsiz oldugumdan geri istiyorum. Ayrica ne oldugu onemli degil benden izinsiz alinan igne copu bile istemeye hakkim var amac kullanmak degil zaten geri alinanlar copu boyladi bile... amac onunda kullanmamasi

Son düzenleme:
Gripin hanim istememdeki sebep alip esyalari giyecegimden degil birincisi konduramadigmdan sinir oldugumdan ikincisi o kadar para dokup esime giyecegim diye aldigim camasirlarimi benim giyemediklerimi onun rahatca giymesinden rahatsiz oldugumdan geri istiyorum. Ayrica ne oldugu onemli degil benden izinsiz alinan igne copu bile istemeye hakkim var amac kullanmak degil zaten geri alinanlar copu boyladi bile... amac onunda kullanmamasi

anladım canım,o yönde haklısın,eşyalarını ondan geri alıp gerekirse çöpe atmaya razısın.İnşallah verir geri ama vermezsede ki büyük ihtimal vermez gibi görünüyor,artık sıkma canını.Olan olmuş bundan sonrası için önlemini alman daha iyi

çok korkunç birşey.. asla kıyafetimi ödünç bile veremem. olamaz böyle birşey...

bence herşeyinizi alın. sizin kullanamadığınızı o da kullanamasın. ister atın ister kullanın burası beni ilgilendirmez. ama almalısınız bence de..
ve asla kimseye evinizin anahtarını vermeyin. illa ki gerekirse vermeniz odalarınızı kilitleyin.

köpeğiniz için oturma odası ve koridor yeterli olur.

ve kilidinizi mutlaka değiştirin.

Son düzenleme:
Anahtarınızı değiştirin ve de onda kalan herşeyi de onu da boşverin gitsin.

Böyle bir çirkinlik karşısında yapılcak birşey yok.

Cana geleceğine mala gelsin deyin.

Geçmiş olsun

Yani anlattıklarınız şok etti beni,bu kadarını normal bir insan yapamaz herhalde,
komşunuz kesinlikle Kleptomani (Çalma hastalığı ) olan biri..
yani ihtiyacı olsun olmasın ,ne olursa olsun çalarlar..
ben bu yaşıma kadar ne arkadaşıma kıyafet verdim,ne de kıyafet istedim,
kesinlikle karşıyım,bir kere sağlık açısından da normal değil..
yapacağınız şey,anahtarı değiştirmek ve bundan sonrada kesinlikle göüşmemektir..
mecbur kaldığınızda da ya arkadaşların dediği gibi köpeğinizi koridora kapatın ya da
bakım evleri var,oralara bırakın..
Bu devirde kimseye güvenilmiyor çünkü...

çok enteresan ya bi de iç çamaşırıda almış yaa
bende olsam giymesem atacak olsma bile bi iğnemi bırakmam ona
terbiyesiz kadın yaa ay nasıl sinir oldum :olmaz:

Gerçekten çok şaşırdım, para, altın vs olsa neyse dicem ama iç çamaşır yaa...
Birde gözlerinin önünde giyiyor, çok şaşırtıcı gerçekten.
Başkasının iç çamaşırını giymek zaten ilginç birde çalmış hey yarabbim yaa...
Arkadaşın hasta bana kalırsa...

2 gun once yun eldivenlerimi ve sac bandimi da gorunce ihtiyaci oldugundan degil hasta oldugundan caldigina inandim ...zira bunlar ucuz seyler olup heryerden uc be skurusa alincak seyler. zaten camasirlarda acikliyor olayi ... acimaya basladim artik ama su an konusmadiklari bir arkadasi var tesadufen konustuk bana dediki benim cuzdanimdan 450 dolar para caldi dedi ve kiz kanitim yok diye polise gidememis.

Az once yataginin ustunden topladigim ic camsirlarina baktim cogu loliten, ten, NBB marka markasi olmayanlarda da Made IN TuRKEY yaziyor.Yarin apartmanimizi kiraladigimiz ofise gidicem ve olaylari anlaticam kilidimi degistirmelerini istiycem. Ondan sonra polisi ariycam ve kaybettigimi dusundugum ve onun evinde bana ait oldugunu gordugum esyalarin listesini yapip arastirmalarini soyluycem. Bu bir hastalik ve polis boyle seylerin ustune dusuyor ayrica bu bende kayip olan esyalar onda cikarsa bu mallari birden nasil edindigini faturalarla ispat etmesi gerekiyor. Ayrica urunler made in Turkey damgali benim cok ispatim vat ve ben bunu kullanicam. Ustume yuruyusu cikmaza girince bagirmasi evliligime, calistigim yere yasadigim hayata dil uzatmasi ... bunlar gozumden gitmiyor. Once bir kocasina soylemeyi dusunuyorum kocasi yolla gelmez isi yokusa surerse mecburum polise gitmeye

sizde çok kabahat buldun kusura bakmayın evimin anahtarını kimseye vermem hele en yakın arkadaşı değilim ben öyle görmüyorum ama o öyle görüyor yazmışsınız
bazı insanlar bu tür şeyler yapıyor mizaç meselesi kıyafet ödünç ister benim geçmişte kıyafetim fazla olmadığı zaman bile kimseden ödünç almadım çünki giymem ama kimine göre bu normal
bence olayın fazla üstüne gitmeyin olan olmuş anahtarı değiştirin

Kısacası kim olursa olsun,hiçkimseyle samimi olmamak gerek,
aradaki o çizgiyi mutlaka çizmek gerek,
hele hele evin anahtarını % 100 güvenmediğimiz hiçkimseye
bırakmamak gerek...
ve şu bir türlü anlayamadığım kıyafet alış verişini yapamak gerek...
son olarak insanlara bu kadar çabuk güvenmemek gerek...

birde böyle şeyler lise ve üniversite yıllarında olmuyormu artık herkez evlenmiş barklanmış hatta sorun yaşadığınız bayan hamileymişte garip geldi bana

Kizlar cok haklisiniz ama ben esimde buluyorum kabahati dedim ona yapma git kopegi kopek pansiyonlari var oraya birakalim diye yok dinlemedi. Ustelik ben baska bir komsumuzdan uyari almistim gene kosedeki dairede oturan askeriyeden emekli bir Terapist ablamiz vardi yasca hepimizden buyuk...kendisi ben o kizdan az tanimasina ragmen baska bir sehirde isi oldugunda bana rica etti kopegine bakmam icin. Bana dediki seni 4-5 aydir taniyorum ama cok iyi bir kizsin sana guveniyorum dedi ama bu kizi sennden cok uzun zamandir tanimama ragmen guvenmiyorum dedi. Gene ayni katta oturan yanliz kopegiyle yasiyan bir astsubay arkadasimiz var burasi hep askeriyeden insanlarla dolu bu cocugun kopeginede onlar bakiyordu. Cunku kopek sik sik yanliz kaliyordu adam egitime diye habire bir yerlere gitmek zorunda kaldi. Bu surect bu Terapist ablamiz bana dedi ki bu cocuk cok yanlis yapiyo anahtari vermekle kaz kez cocuk yokken evlerine gidip bu kizi cani ne isterse alirken gordum dedi.Izinsiz cok seyini aliyormus bana boyle iletti. Bana anahtarini guvenip teslim etti ve ben her gun gidip kopegine baktim hatta kizim yere cis yapmissa temizleme sakin mamasini ver gezdir yeter demesine ragmen benim icime sinmemisti cok seviyordum bu ablamizi hep o yerleri bile usenmeden sildim ve 5 dk durmadan hemen cikiyordum evden.

Neyse esime cok dedim bu kiz tekin degil diye duyduklarim var diye esi gercekten duzgun adam ve hepimiz cok seviyoruz o da esine guvendigini oyle birseyi bize yapmicaklarini soyledi.Al iste neler geldi basima...Bu HEP BANA EN IYI ARKADASIM SENSIN diyordu. Ama ben onu kendime en iyi arkadas olarak tanimliycak kadar guvenmemistim. Hep etrafinda kisa sureli arkadaslari olurdu ve hep kavgayla dramayla biterdi arkadasliklari bir bana bisi yapmazdi bende hep niye noldu arkadaslarinla aran deyince hep bir bahane bulurdu. Biraz boyle agresif bir kizdi ama beni cok sever illaki hergun gelirdi esinin hatirinada idare diyorduk acikcasi, hemde hep boyle gel gitli arkadasliklari oldugu icin uzuluyordumda haline.

Bu arada benden daha once istedigi kiyafetleri(yanlizca 1 kez odunc verdim kiyafet 1 yil once), mikserimi, yemek kitabimi,tabak canaklarimi, saklama kaplarimi,kek ve pisirme kaliplarimi bunlari hep geri getirdi tabaklari ve saklama kaplarinida hep dolu sekilde getirdi cat kapi bana pisirdigi yemekten getirdigi oluyordu. Neden bunlari yapti uzuluyorumda bence bu hastalik sunu farkettim, isteyerek sorarak odunc aldigi herseyi en gec 1 haftada getirdi eee o zaman nasil bu kadar esyayi tesadufen ben gordum evinde... Demekki kizin gormezsen eger calma huyu var ben buna bagliyorum olayi

Son düzenleme:
İnanmıyorum yaaa nasıl şnsanlar var.
Bu sabahta benim alt komşum anahtarı istedi, ev sahibinin kardeşi olur kendisi.
Ev sahibimiz yurt dışında.
eşimde dedi ben anahtarı abime verdim ona emanet evim.
nerde param var, nerde altınım var o bilir.
Arıza için lazım olursa istersin veririz dedi.
Bozuldu kadın ama veremem kimse kusura bakmasın.
Ben güvenip versem bile o kendine nasıl güveniyor anlamıyorum!

daha öncede bu tarz olaylar duymuştum vallaha şaşırtıcı gelmıyor artık dikkat et vallaha daha beterlerınden korun en azından :(

evet arkadaşlar haklı olan olmuş artık mevzuyu uzatıp kendinide eşinide üzme olayın üstüne gir derdim ama sendede kabahat çok odaları kiltleyebirdin en azından çalınacağından değilde hani karıştırılmasın diye örn yatak odası mahrem çamaırlar falan
birde iyi komşu bile olunsa bu kadar şey istenmezki tabak çanak ıvır zıvır yüz göz olma durumu var gibi

Back