- 25 Haziran 2015
- 239
- 252
- 34
-
- Konu Sahibi elif_yasin
c.tesi akşamından beri kafam çok karışık çok sık görüşemiyoruz öyle olsa eninde sonunda çözerim bu konuyu ve eşine de bizzat iletirim hiç acımam arkadaşımmış vs.die ne olursa olsunBen de suphelendim..
Varsayalım ki doğru, yine de yapabileceğiniz bir şey yok.
bir tarafım böyle diyor bir tarafımda balkondayım msjı ne demekti diyor eşi ile konuştu iyi geceler diledi çocuğu yatırıyormuş kendisi de uyucak iyi geceler filan dedi ondan sonra msj geldi balkondayım die. eşi ile konuşurkende msj geliyordu sürekli kapatır kapatmaz cwpladı falan çok tuhaf şeyler hissettim bilemiyorum tabiki inş.şüphe ettiğim gibi bir durum yoktur ama varsa da çok üzücü eşine cocuğuna acırımhemen kalbini karartma
belkide hiç umduğun gibi deildir
bizde eşimle durmadan vik vik msjlaşırız
heleki ayrı yerlerdeysek
bazen neredeyse tüm taşlar oturuyor sanarız yerine
Kazık kadar kadın, kocasından utanmamış, kızından utanmamışsa pek de samimi olmadığı bu arkadaşının elinden de bir şey geleceğini zannetmem.Ne demek yok? Iyiligi emreder kotulukten sakindirir arkadas dedigin
O degilde ben bu kadinlardaki cesareti anlamiyorum yuvalariyla oynuyolar resmen kor kutuk asikmi oluyorlar nedir
Kazık kadar kadın, kocasından utanmamış, kızından utanmamışsa pek de samimi olmadığı bu arkadaşının elinden de bir şey geleceğini zannetmem.
tam olarak hangi ev bilmiyorum sadece eşi ile merhabalaştığımızda sizin arka tarafta oturuyoruz falan demişti o an bakmakta aklıma gelmedi hoşGünahları boynuna artık.
Balkondayım mesajı gelince adamın evine baksaydın keşke.