ARKADAŞIM HAKKINDA DÜŞTÜĞÜM ŞÜPHE

hemen kalbini karartma
belkide hiç umduğun gibi deildir
bizde eşimle durmadan vik vik msjlaşırız
heleki ayrı yerlerdeysek
bazen neredeyse tüm taşlar oturuyor sanarız yerine

Bu yorumu göz ardı etmeyin.

Ya olay sizin sandığınız gibi değilse ? Ya arkadaşın söylediği gibiyse ?
Bazı insanlar hafızalarında kendilerine farklı gelen , değişik buldukları olay ve konuları daha önde tutabilirler. Neticede otobüsten indi size geldi. Üzerinden aylar geçmedi ki. Adam anlatmış arkadaşınız da size anlatmış. Farklı bir düşüncesi olsa size niye anlatsın ?

Ya o güldüğü mesajlar eşinden geldi ise ? Örneğin ; seni şimdiden özledim , çocuğu yatırdım. Arkadaşınız : Peki şimdi ne yapıyorsun ? Eşi : Balkondayım.

Olamaz mı ?

sizi ilgilendiren bi mesele yok
zaten az görüşüyormuşsunuz niye dert ediyosunuz ki
aldatsa kendi ahmaklığı aldatmıyosa oh ne ala
siz karışmayın

Bende şüphelendim valla.. Çok fena şüphelendim hemde. Evli barklı karılar şaşırmış Allahıma.

Bu yorumu göz ardı etmeyin.

Ya olay sizin sandığınız gibi değilse ? Ya arkadaşın söylediği gibiyse ?
Bazı insanlar hafızalarında kendilerine farklı gelen , değişik buldukları olay ve konuları daha önde tutabilirler. Neticede otobüsten indi size geldi. Üzerinden aylar geçmedi ki. Adam anlatmış arkadaşınız da size anlatmış. Farklı bir düşüncesi olsa size niye anlatsın ?

Ya o güldüğü mesajlar eşinden geldi ise ? Örneğin ; seni şimdiden özledim , çocuğu yatırdım. Arkadaşınız : Peki şimdi ne yapıyorsun ? Eşi : Balkondayım.

Olamaz mı ?

Olamaz bence.Konu sahibi değilim ama yazdıklarını daha dikkatli okursanız eşiyle telefonda konuşmuş zaten açıklama yapmış bilmemne.Ayrıca ben sizi biraz polyanna gördüm açıkcası.Farklı bir düşüncesi olsa niye anlatsın sorusuna gelince,bu sadece muhtemelen o adamla ilgilendiği için,tanıyan birinden bişeyler duymak istiyor.Sadece merak.Ayrıca tam tersi inanın,bikaç böyle tanıdığım var.Meraklarından kendilerini çok açık eden,elinden telefon düşmeyen.Hiçte sandığınız gibi yaşaedıkları şeyi hiç yokmuş gibi davranamıyolar.Nerden anlicak'tan başka bişeye çalışmıyo kafaları.Hayır etrafımda var öyle biride ordan konuya baya hakimim.Eşine meşine söylemedik gerçi adam görmüyomu karısının elinde 24 saat telefon gözü sürekli facede vs. Zaten bu tür şeyler süpriz olmaz hiç bi zaman.Zaten öncesinde bikaç şeyden açık verilir.

Siz hiç bulaşmayın ,uğraşmayın da.
bir daha da evinize davet etmeyin.
zaten böyle birşey varsa size gelme sayısı artabilir.
mesafede fayda var.

zaten çok samimi değilmişsiniz boşverin.

Valla her sey olabilir o mesajlastigi cidden komutan da olabilir uzak kaldigi icin kocasiyla cilvelisiyo da olabilir vs. sonucta telde sesli fantezi yapamaz mesajda yapabilir. Ama burada sizlik bir durum yok. Herkes tercihlerini yasar siz napabilirsiniz ki? Cok samimi arkadas da degilsiniz bir sey soyleseniz namus meselesine doner elinizde kanit da yok bosuna iftiraci olursunuz. Kadindan haz etmediyseniz bir daha gorusmeyin, kimsenin hayatini de kendinize dert edinmeyin

Olamaz bence.Konu sahibi değilim ama yazdıklarını daha dikkatli okursanız eşiyle telefonda konuşmuş zaten açıklama yapmış bilmemne.Ayrıca ben sizi biraz polyanna gördüm açıkcası.Farklı bir düşüncesi olsa niye anlatsın sorusuna gelince,bu sadece muhtemelen o adamla ilgilendiği için,tanıyan birinden bişeyler duymak istiyor.Sadece merak.Ayrıca tam tersi inanın,bikaç böyle tanıdığım var.Meraklarından kendilerini çok açık eden,elinden telefon düşmeyen.Hiçte sandığınız gibi yaşaedıkları şeyi hiç yokmuş gibi davranamıyolar.Nerden anlicak'tan başka bişeye çalışmıyo kafaları.Hayır etrafımda var öyle biride ordan konuya baya hakimim.Eşine meşine söylemedik gerçi adam görmüyomu karısının elinde 24 saat telefon gözü sürekli facede vs. Zaten bu tür şeyler süpriz olmaz hiç bi zaman.Zaten öncesinde bikaç şeyden açık verilir.
evet tamda bu durumdu iste eşiyle konuşup kapatti o sürede zaten sürekli msjlar geliyordu esi çocukla ilgilenmekten o kadar msj yetistirsin zannetmiyorum birde öyle msjlasalim hoş sözler söyleyelim gibi bir evlilikleri yok bunu farkettim sohbet esnasinda ben esimle mutlu olduğumdan bahsettim ona sorduğumda iyiyiz bizde çok calismasi lazim çocuğu özel okula vericem filan dedi eşini maddi acidan görüyor bunlar filan hep dikkatimi çekti ondan zaten bu kadar şüpheye dustum

İlginç

Bana da komutanı önceden tanıyor gibi geldi.

Anlattıklarınıza bakarsak;amaç sizi de görmek değil. ..

Komutan da eşini memlekete göndermiş.

Senaryo uygun ama günahı boynuna.

Neden yalan söyledi acaba düğüne gidiyorum diye?, ayrıca size gelmeyip o kişiyle de beraber olabilirdi. Bilemedim Allah şaşırtmasın

Neden yalan söyledi acaba düğüne gidiyorum diye?, ayrıca size gelmeyip o kişiyle de beraber olabilirdi. Bilemedim Allah şaşırtmasın
Bilemiyorum neden esine yalan soyledi birde neden sabah çok erken saatte dönmek istedi esi çok skci bir insan değil ki telefonda yarin kaç gibi gelirim belli olmaz dedi ama buradan çok erken cikti birlikte gezelim birşeyler yapalim dememe rağmen yok erken gideyim çocuğu alayim filan dedi bunlar hep beni düşündürdü esi çocuğuna çok düşkün bide pazar olmasından dolayı calismiyor esi erken gel filan da demedi

Durum sizin suphelendiginz gbi bile olsa elinizde net bi kanit yok..ayrica olsa bile bence hic bulasmayin..dugune gdiyrm diye yalan soylemesi dusundurucu.bde komutanda ailesini biyere gondermis galiba adamda yalniz..kafamda deli sorular....herneyse araniza mesafeyi koyun eger suphelendgniz gbiyse sze daha sık gelmeye baslar esine de size geldgni soyler..kucuk yerde yasiyomusunz bu durum ortaya ciksa sizinde basiniz agrir..en iyisi uzak durmakk.

böyle bişey varsa sizin dikkatinizi neden bu kadar çok çeksinki çok aptal olması lazım böyle bir şeyi belli etmek için ya hiç korkusu yok şayet böyle bişey varsa tabi yada siz yanılıyorsunuz.insan bu tip şeyleri saklı gizli yapar gibi geldi bana.ben olsam hiç karışmam ve o kişiyi evime bir daha davet etmem ne yapıyorsa yapsın ama benim evimden çıkmasın misali

Bence arkadasini kendinden biran once uzaklastir banada biraz supheli geldi.
Birde bu sana gidip gelmelerin sonu gelmicek dikkat et.

Komutanla haberleşip buluşma kararı almış olabilir.
Öğle saatlerine doğru eşini arayıp "eve vardı mı telefonuna ulaşamadım size sorayım dedim" deseydiniz bi deneseydiniz.
En azından size yalan söylemişse eşi de bu durumu garip bulup daha dikkatli olurdu.
Benim aklıma bu geldi.
Bir insan ihanete uğruyorsa banane diyemem haksızlığa uğrayanın haberi olması gerektiğine inanırım her zaman.

Bundan sonra evime kabul etmeyi zaten düşünmüyorum dediginiz gibi eger aldatma durumu varsa bana geliyorum diye cikip o adamla da görüşebilir esi bir sekilde duyarsa benim bilgimin olduğunu filan da dusunebilir ben arada kotu olurum bu durum boyle şüpheli olarak kalacak benim kafamda hep

msjlaştığı eşi de olabilir...ama düğün var demesi aklımı kurcaladı niye yalan söylediğini anlamadım,sorsaydınız keşke

X