Arkadasim bitmeyen misafirligi ve yaptiklari

Ayy nasıl dayandiniz bunlara biz eşimle birlikte ikinci gün kovardik net heryerden engelleyin bir daha da sakın görüşmeyin

Bende benzer şeyleri kardeşimle yaşadım. Kendisi başka ilde yaşıyor bende annemle aynı ildeyim. Her geldiğinde yedirir içirir gezdiririz. Biz de bir kere ona gittik gene biz yedirdik içirdik gezdirdim, 3 kuruş para istedik diye de bin tane çirkeflik yaptı
Hiç unutmuyorum bir keresinde annem ben kardeşim yemeğe gitmiştik. Ben gitmek istemedim param yoktu annem biz öderiz dedi zorla götürdü kardeşim yemeğin ortasında herkes yediğini ödesin kimsenin parasını vermem ben demişti şok olmuştum. Bu kardeşle görüşmüyorum artık. Bazı insanlar ne koparsam karşıdakinden diye bakıyor olaya sen de kullanıldığınla kalıyorsun.

Evinizde çalınan birşeyler varmı diye kontrol edin.

Geçen yaz kardeşinin çocuklarını davet etti eşim dedim anca bir şartla kabul ederim 10 günlük yemk parasın önceden ödeyeceksin ,sonra eşim annesine haber yolladı gelmesinler diye bunların annesi.onlara gittiğimizde kahvaltı haxırlamadı

bunlar surat asinca biz de dedik ki hatamiz kusurumuz varsa hakkinizi helal edin, boyle bi bozuk atarak gittiler, anlamadik tavirlarini.
Neden siz helallik istiyorsunuz ki? Onlar istemeli. Bi özür dilemediğiniz kalmış. Neden bu bedavacı, kendini akıllı zanneden insanlara 20 gün katlandınız?
Ayy okurken ben sinir oldum, delirdim. İletişimi kesin. Böyle biri hayatınızda olmasa daha karlı çıkarsınız. Ay resmen çöreklenmişler sizin eve, çocukları da size kitleyip bir güzel bedava tatil yapmışlar yahu. Ben şok. Bu insanlardaki yüzsüzlük, utanmazlık beni benden alıyor

Eşiniz iyi sabırlı gerçekten.İnsan anne babasına tahammül edemez böyle.

Kız millet nasıl zengin oluyor 2 ev alıyor sanıyorsun işte böyle millete millete yıkına yıkına ama bence üzülme bu sana ders olsun emin ol bir yerden cıkar o para

Sizde iyi sabır varmış.Birinin evine gidip 20 gün kalmak diye tatil mi olur Allah aşkına ya.Kimse kimsenin evine tatile gitmesin arkadaş.Kimse de kabul etmesin gelmek isteyeni.Gorusmeyin bı daha bu parazitlerle.

1 hafta gelene belki dişinizi sıkarsınız ama 30 gün gelen insanla ilk bir haftadan sonra konuşmalıydınız.Bunlardan bunlardan hoşlanmıyorum.Daha birlikte geçireceğimiz 3 hafta var lütfen dikkat edin yoksa ucuza airbnb bulalım daha rahat edersiniz demeliydiniz.Olan olmuş,20 gün dayanmışsınız,10 gün daha dayanın ne denilebilir ki.

biz yillarca nice misafir agirladik, nice insan tanidik, esimin de benim de ilk defa basimiza boyle birsey geldi.
bu arada belirtmek isterim ki ben masraftan sikayetci degilim, aldik, yaptik, odedik vs helal olsun ama rahatca dolap acip istedigini yemek, her copu etrafta birakip, coluk cocuguna bile gezip tozarken bir lokma birsey almamak, herseyi ama herseyi bize odettirmek, bi kosede beklemek, ilk gunden son gune kadar cocuklari bize birakmak, ev ahalisi uyurken sabah saat 7 de gurultu yapmak ve asla cekinmemek........ bir de oyle bir karisiklik, duzensizlik var kiii yani sabah 7 de kocasi mutfakta gurultu yapiyo, cocuklar uyaniyo, karisi geziyo, coluk cocuk acizzz bagiriiyor, ben daha birsey vermeden anneleri benim dolabi karistirip, meyve cikariyor, biz aksam keyif yaparken bizi birakip kalkip uyumaya geciyorlar, biz tam sabah uyuyoruz mutfaktan tabak canak sesleri..........bizim cocuklar onlara uyuyo, bunlar bizi gercekten yordu................
gecip gitmis olmasina seviniyorum.

Çok sabırlı davranmışsiniz eşinizde öyle.bende iyi niyetliyim ama suistimal gelemiyorum 20 gün nedir aileden değil.otele yerleşip size ziyarete gelebilirlerdi uygun olan bu.size yapılan muamele hoş değil çocukları size bırakıp gezmeler üç gün çok umursamaz ve sorumsuzca. bence arkadaşınıza masefeli durun yada hayatınızdan çıkartın:)

Olmusla olmüse care yok. Gecmis olsun. Ama bu da size ders olsun. Bir daha kimseyi 1 ay evinize kabul etmeyin, kimseyi evlatlik almis gibi sirtinizda kambur olarak tasimayin. Neden her para soz konusu oldugunda “olur mu oyle sey?” Diyip onlara odetmediniz ki? Gayette odetirdim hatta evde yediklerine de hesap keserdim. Resmen enayi yerine koymuslar sizi. Bir de utanmadan bu tatil bize bedavaya geldo diyorlar. Dusuncesiz insanlara incelik yapmayacaksin arkadasim. Senin incelik, hosluk olarak gordugunu bu tipler “enayilik” olarak goruyor

Konuya şaşırmaktan bi hal oldum bu ne böyle.biz çocukken bize gelirdi aile dostumuz ailecek kalmaya.benzer şeyleri biz de yaşadık çocukken.sınır çizmeliydiniz.

valla baştan 1 ay kalıcaz diye utanmayıp söyleyen bir aileden diğer şeyleri de yapmasını beklerim. en son bozuk atarak gitmeleri de komik olmuş. neyse bir daha gelmezler size de ders olsun 3-4 gündenfazla yatılı misafir kabul etmeyin. o kadar paraları var, 1 aylığına ev tutsunlar her yer günlük kiralık ev dolu

Kız rahatlatmasına rahatlatalım da sanki enayilik sizde de var gibi
Benim öyle misafirim olcak dayardım makarnayı
Birileri gelsede sömürse diye beklemiş gibisiniz
Böyle sabırlı insanları görünce çok şaşırıyorum

Bi daha hiç konuştunuz ya da mesajlaştınız mı?

Telefonla da olsa Bir daha görüşmeyi düşünüyor musunuz

20 gün nasıl dayandınız ben olsam misafirlik hakkı 3 gündür der 4. Gün kapının önüne koyardım bu ahlaksızları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…