Saydıklarınız fedakarlık değil yalnız. Ne yani yemek sırası yavaş diye laf söylemenin neresi fedakarlık. Sanirim o kişi sizi stresini atmak için kullaniyor..
3benÖyle insandan fayda gelmez üzülme canım ama uzak dur kıymetini bilir senin gibi kimse çekmez onu okurken dövesim geldi
açılmadı sandım o yüzden olduaynı konuyu niye iki farklı başlıkla açtınız?
ben aynu şekilde düşünüyorum zaten ama sürekli ders çalışıyo 5 dakika bile bi yere geç kalmıyoarkadaşlığınızı sürdürmek zorunda değilsiniz.üniversitenin tadını çıkarın rahat rahat işinizi gücünüzü görün gezin arada da ders çalışırsınız :) ne öyle? çabuk ol ,acele et... tabakhaneye şey mi yetiştirecek? keyfinize bakın, kasmayın üniversite yılları en güzel yıllardır.
çook teşekkür ederim. öyle yapmam lazım dediğiniz gibi. zaten o benimle değil ben onunla arkadaşım.Böyle bir arkadaşım olmuştu. Yol üstündeki kütüphaneye kitap verecek olurdum, beni bunaltiyor kütüphane giremiyorum sen git derdi. Kanser şüphesiyle doktora gidiyordum, test sonucu alacaktım, korku dolu ve yalnızdım. Durumu bile bile beni yalnız bıraktı. En basitinden en ciddisine benim için verecek beş dakikası yoktu. Kendisi anoreksiyalı idi, hastalığının alevlendigi dönem duygu sömürüsü ile beni vicdanımdan yakalardi. Her seferinde annesi ve terapisti gibi yani başında buldum kendimi. Hastalığı hafiflediginde yeniden uzaklaştırdı.
Bir gün kendine nedense taptığı bir arkadaş edindi. Kız ona diyordu ki çıkışta bekle birlikte dönelim. Bizim ders biterdi, o kızın çıkmasına ortalama 2 saat olurdu, arkadaşım kantinde 2 saat o kızı beklerdi ve birlikte giderlerdi yurda. Çok ilginç, benim için beş dakikasını veremeyen insan bu kıza köle oluyordu.
Mesafe koyup uzaktan izledim. Bir süre sonra o kızın kibirli ve kaprisli olduğunu söyleyip arkadaşlığını bitirdi. O kızı tanımıyorum ama arkadaşım hiçbir arkadaşlık için doğru kişi değildi. Ben ailemden aldığım yaralarla dogru adımlar atamayarak uzun süre kendimi bu arkadaşlığa mahkum etmiştim ama siz benim kadar geç kalmayın, daha fazla yipranmadan bitirin derim arkadaşlığınızı.
sadece onlar değil kavga sebebimiz onunla ilgili olduğu için onları örnek verdim. hastaneye falan hep onunla gittim. karanlıktan korktuğu için dışarı çıkması gerektiğinde hep yanında çıktım. ama o benim için 5 dakika bile vermedi onu anlatmaya çalıştım.Saydıklarınız fedakarlık değil yalnız. Ne yani yemek sırası yavaş diye laf söylemenin neresi fedakarlık. Sanirim o kişi sizi stresini atmak için kullaniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?