Merhaba herkese. Yeni üye oldum çünkü içimdeki sorunumu paylaşacak kimsem yok. Ben evimden uzakta üniveriste okuyorum. okulda arkadaşım var fakat yurtta 1 tane arkadaşım var daha doğrusu vardı. kendisi tıp okuyo ama bu sene hazırlık. yine de çok ders çalışıyo ve zamanı çok kıymetli. Bunlar onun tercihi bir şey diyemem.Ama bir yere gittiğimizde abartmıyorum 5 dakika geç kalıyoruz senin yüzünden geç kaldık diyo. yemekhaneye gidiyoruz mesela 2 tane ayrı salon var ben şu sıraya geçelim diyorum bana senin yüzünden fazla bekledik diğeri daha kısaydı diyo. ben yemeği genelde hızlı yiyip onu beklerim ama o ben yavaş kaldığımda ya söylenir ya da beklemez gider. ikimiz bi yerden gelirken ben yolumuzun üstündeki markete de uğrarım mesela asla gelmez. Yani benim için bugüne kadar hiçbir fedakarlık yapmadı. Onun da benden başka yakın arkadaşı yok aslında her şeyde benden yardım ister ve ben de her seferinde yardım ederim. ama ondan bir şey istemem çünkü yapmaz. dediğim gibi 5 dakikasını bile benim için harcamaz. Bugün metroya bincez ben kartıma para yüklücektim, bana hadi çabuk ol dedi. 2 dakika bile değil yani ona para yüklemek. O ara metro sesi duyuldu bak gitti zaten dedi. Ben de artık doldum ve beni bekleme git diye bağırdım her şeyde beni suçluyosun yeterince tahammül ediyorum zaten bi şey demiyorum ama benim için 5 dakika beklemiyosun dedim. yol boyunca konuşmadık yurda gelince benimle arkadaş olmak zorunda değilsin istemiyosan demiş. Sizce haksız mıyım? hem içimi dökmek hem de sizden bi şeyler duymak için yazdım başka kimsem yok yardım eder misiniz ?