Arkadaşım bana darıldı (cinsel şaka)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim.

Neden onun seviyesine düşüyorsunuz ve o iğrenç söylemden sonra görüşmeye devam ediyorsunuz? Size kızıp, kümese demek ki arkadaşlığınıza devam edeceksiniz. Gençsiniz, arkadaş seçimlerinize dikkat edin. Etrafınızda çok insan olacak diye her önünüze gelene arkadaş etiketi yapıştırmayın.

Arkadaşının aklı fikri cinsellikte ve şeyinde sanırım ki normal bir ilacın yan etkisinden bahsederken bile yaptığı espri oraya gidiyor. Aşırı rahatsız edici ve basit bir kişi kendisi belli ki. Neden arkadaşlık yapıyorsunuz ki? Hiç sevmem böyle seviyesiz insanları ve seviyesiz muhabbetleri. Asla aynı ortamda bulunup, sohbet etmeyeceğim tarzda. Yer, mekan, had, nerede ne konuşulacağını bilmeyen saçma bir varlık. Uzaklaşın gitsin, özür dilemeniz bile saçma olmuş. Onun anlayacağı dilden konuşmuşsunuz işte.
Bu arada şu muhabbet malesef cahil cühela, mahalle kadını denilen tarzda kadınların yapacağı muhabbet. Ve siz üniversitede okuyorsunuz. Vah ki ne vah.. Okumak cahilliği almıyor işte.

Yooo yerinde yapıştırmışsın lafı öyle kalsın gayet rahat ol o yaparken sen kaldırıyosun da sen bu şakayı yaparken neden o kaldıramasın herkes kaldırabilecek şeyleri yapsın karşındakine ağzının payını alınca g*t atmasın :) bırak at gibi tepinsin dursun ama sana önerim daha farklı ol ve o çevreden uzaklaş. Bir kadının ağzına hiç yakışmayan kelimeler bunlar. Farklı seviyeye sen ulaştıkça auran yükselir ve kimse senin seviyene de ulaşamaz olgun ruhlu olmak gerçekten çok güzel bir şey gereksiz hiç kimseyle muhattap olmuyorsun felan boş insanlar olmuyor etrafında kimseyle ne iyi ne kötü olmuyorsun felan :) yaşın kaç bilmiyorum ama ben böyle düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…