Arkadaşım bana darıldı (cinsel şaka)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gecemavisi3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
19
9
1
23
Hep cinsellik üzerine şaka yapıyor ve ses desibeli cidden yüksek. Bazen sesini duyurmak için yaptığını bile düşünüyorum. Her neyse bir ilaca başladım ve cildi kurutuyor. Bende yan etkisini görüyorum sanki dedim . Herkesin içinde .mın mı kurudu diye bağırdı. Genel olarak şakaları hep böyle , hiç sınırı yok. Rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen durmaz. Geçen bir akademisyen girdi dersimize , 31 şakası yapıp gülmüştü uzun uzun . Bende git o hocaya yap bu espirini belki güler ,gitmişken de söyle senin ki kuru kalmasın bşyler yapsın dedim o an sinirle. Arkadaşımın sevgilisi var benim de var . O buna darıldı, nasıl böyle dersin erkek arkadaşım var benim diye. Ki o bunu rahatça söyleyebilecek birisi. Benim karakterim böyle değil o yüzden kendi adıma üzüldüm bunu dediğim için , özür diledim . Hiç oralı olmadı siz olsanız ne yapardınız?

Cinselliğin varlığını yeni keşfetmiş 12 yaşındaki erkek çocuğu esprilerine benziyor. İnanılmaz varoş espriler. Zerre komik değil. İnsanın neye güldüğü zekasını belli ediyor. Sizin de böyle biriyle arkadaş olmanız tuhaf.

İyi işte ne güzel küsmüş. Bir densizden kurtulmuş olursunuz. Neden özür diliyorsunuz?

höst... deseydiniz
özür dilemeniz gereksiz olmuş ama aynı yerdesiniz anladım uzatmamak adına yapmışsınız

böylelikle küsün.. iyi olur sizin için de

niye özür diliyorsunuz ki? az bile demişsiniz ay hasbam bide alınıyor. senin de var erkek arkadaşın o sana şaka yaparken iyidi?

Sen de hiç oralı olma, hadsize bak ya. Bir yerin mi kurudu derken senin yanında erkek arkadaşın yok muydu? Ay iğrenç, neden görüşüyorsun ki bununla, 100 metre uzağından geçmen lazım. Sana uymayan bir cevap olmuş anlaşılan ama haketmese vermezdin. Çok düşünme, üzerinde durduğuna deymez. Neden özür diledin ki, özür dilemeye de deymez

neden özür diledin ki? o istedigini soyleyince oh sen söyleyince "imi binim sivgilim vir"
hadsiz terbiyesiz
iyi olmus araniz acilmistir daha da muhatap olmazsin

İkiniz de yetişkin olmuşsunuz ama ergenliğe yeni girmiş liseli bebelerin yapacağı bel altı şakaları yapıyorsunuz Arkadaşınızın bu tavırlarından rahatsızmışsınız madem, bahaneyle mesafe koymuş olun işte. Saçma sapan muhabbetlerin kurulduğu bir arkadaşlık size ne kazandırır ki zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…