Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

neyse kıslar cok tatlısınız ben cıkıyorum burda saat 00:20 koçişin gelmesine 1saat var toparlanayım cay yemmek ortalık fln .kendinize iyi bakin inşaallah herzaman yüzü gülen kullardan olursunuz byyss

İyi geceler canım :)
Kocişe bizden selam dermişim

Son düzenleme:

Bende kabul etmeyi düşünmedimde merakını gidermesin diye.
Sonradan kabul ettim umursamamazlığımı görsünde delirsin diye
Birazcık adım atsa rahatlıcam :)

Canım sen adım olarak görmüyorsun belki ama, bunlar da büyük gelişmeler...
Ama sen umursamazlığından bir şey kaybetme bence...
Sonuçta sen de biliyorsun şimdi arasan hemen barışırsınız,
Ama burun sürtme olayı var, birikmişlikler var...
Pişman olmamak için iyice bir tozunu al temizle derim ben

Seninkide betermiş baya Bi tek bizi beğensinler bizimle ilgilensin istiyorlar sanırım :)

aynen öylee çocuk gibii geçende hastalandı gene kızgındım ona ben dedim dışarı cıkıyorum kimlerle dedi erkek kız karışık dedim hemen aradı beni gidemezsin bilmem ne sonra dedım zaten bi yere gitmiyorum oturuyorum suanda diye ben hastayım 'bana hasta yavru kedim' de diyo normalde ona kedim derim o yüzden

bu aralar feci iştahım açık kızlar
sürekli birşeyler yemek istiyorum
yardım edin bana

Herkese iyi akşamlar, keyifli sohbetler diliyorum.
Kendinize iyi bakın görüşmek üzere

neyse kıslar cok tatlısınız ben cıkıyorum burda saat 00:20 koçişin gelmesine 1saat var toparlanayım cay yemmek ortalık fln .kendinize iyi bakin inşaallah herzaman yüzü gülen kullardan olursunuz byyss

Saat daha 22.22 ama ben mi yanlış biliyorum :26:

bu aralar feci iştahım açık kızlar
sürekli birşeyler yemek istiyorum
yardım edin bana

bende bi ara öyleydim yaa bitki çayı içiyorum form olanlarından en azından nekadar yersen ye anında wc ye koşuyosun kilo olarak geri dönmüyo yanii canımm

Haklısın canım aslında ben direk aramasını bekliyorum sanırım.
Aynen tepkisiz kalmaya devam ediceğim ben.
Biraz burnu sürtsün yoksa adam olmaz.
Dediğin gibi yapıcam bu sefer yok öyle yumuşak tuğçe :)

Bende yapardım onu özelliklede kızgın olduğum zamanlar ben dışarı çıkıyorum derdim hemen arardı nereye bilmem ne
İlgiye açlar bunlar

alayım bende dışarı çıkınca bari :26:

özellikle ana yemeklerden önce iç aksam yemeği günün en ağır menüsü mesela aksam yemeğinden yarım saat önce içersen çok feci etki gösteriyo ama karnın ağrıyo biraz söyleyeyım sonradan semiramis ne oldu bana ya falan deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…