Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Güzel soru, ben ne yaptım...
Ben bugün arkadaşlarla sabah kahvaltıya gittim kafeye...
Kahvaltıdan sonra dershaneye uğradık testleri falan aldık.
Sonra işte eve geldim önce bir arkadaşım geldi,
Sonra ben bir arkadaşıma gittim, sonra eve geldim..
Matematik 150 soru çözdüm :KK1:

Tüm günüm bu kadar,
Ama cumartesime yazık oldu düzgün bir şey yapamadım :44:

Bir şey yapamadım mı dedin sen :KK53:
Ben tüm gün evdeydim diyorum heey :KK52:

Bi kıskanç enişte daha :KK1: Bu erkekler hepmi kıskanç olur :)

hem nasıll benım çalıştıgım yere japon mühendisler gelmişti bitane vardı cok tatlı konusması vardı hanı yabancılar türkçe konusmaya çalışır ya napıyosun diyolardı 'iyim beyaa' diyodu :KK70: anlattım benımkine bana 2 günü zehir etti bananeymiş elalemın japonundan ben onada 'japoncuk' diyomusum hayranmışım japonlara ya japonlara karşı bi sempatim var inkar etmıyorum ama kötü bişey değil ki :KK70:

Bi gelişme var kuzucum :)
Benimkinin dayısının oğlu var hüseyin diye 8 yaşında. O facede eklemiş bugün beni.
Onlara gittiğimdede tuğçe abla bak bu benim facem atılay abiyle beraber açtık derdi oyun falan oynarlardı.
Benimkinin işimi diye düşündüm kabul ettim. Ses yok ama :KK1:

Seninkinin işidir....
Profiline bakmak için eklemiştir canım :KK31:
Aslında var ya reddetseydik manyak bir şey olurdu :KK52:
Arayıp neden reddettin çocuk öyle dedi vs... :KK1:

hem nasıll benım çalıştıgım yere japon mühendisler gelmişti bitane vardı cok tatlı konusması vardı hanı yabancılar türkçe konusmaya çalışır ya napıyosun diyolardı 'iyim beyaa' diyodu :KK70: anlattım benımkine bana 2 günü zehir etti bananeymiş elalemın japonundan ben onada 'japoncuk' diyomusum hayranmışım japonlara ya japonlara karşı bi sempatim var inkar etmıyorum ama kötü bişey değil ki :KK70:

Seninkide betermiş baya :KK1: Bi tek bizi beğensinler bizimle ilgilensin istiyorlar sanırım :)

Seninkinin işidir....
Profiline bakmak için eklemiştir canım :KK31:
Aslında var ya reddetseydik manyak bir şey olurdu :KK52:
Arayıp neden reddettin çocuk öyle dedi vs... :KK1:

Bende kabul etmeyi düşünmedimde merakını gidermesin diye.
Sonradan kabul ettim umursamamazlığımı görsünde delirsin diye :KK1:
Birazcık adım atsa rahatlıcam :)

neyse kıslar cok tatlısınız ben cıkıyorum :KK8: burda saat 00:20 koçişin gelmesine 1saat var toparlanayım cay yemmek ortalık fln .kendinize iyi bakin :KK54: inşaallah herzaman yüzü gülen kullardan olursunuz :KK3: :KK3: byyss :KK24:

Son düzenleme:
X