Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

8-9 gün oldu bizim canım daha erken aslında ama 3 aydırda ayrı şehirlerdeyiz daha bi özlüyorum sanki...

önce aynı yerde olup sonradan mesafe girmesi kötü oluyor ya.. bizdede öyle oldu ve hala maillerinde biz yanyanayken bölemiydik, o günleri düşün vs vs diyor.. yanyana çok iyiydik cidden ama ayrıyken yaşanan kötü şeylerde olmamış gibi davranılamıyor.. :KK50:
sizinki daha yeniymiş ama çokta dayanamaz gibi geliyor bana..

kıs şu hemşerını bana zorla şey yapma sınır bozucu ya üüf .bilmiyorum belkıde kültür farkından dolayı sacma sapan yere dişip duruyoz

kız napim sana gaz verim git iyicee adama dalmı :KK1::KK1: sıkma diyom canını ciden bak bebeğine yeni şeyler al. morelin yerine gelir :KK31:

önce aynı yerde olup sonradan mesafe girmesi kötü oluyor ya.. bizdede öyle oldu ve hala maillerinde biz yanyanayken bölemiydik, o günleri düşün vs vs diyor.. yanyana çok iyiydik cidden ama ayrıyken yaşanan kötü şeylerde olmamış gibi davranılamıyor.. :KK50:
sizinki daha yeniymiş ama çokta dayanamaz gibi geliyor bana..

Evet aynen evlerimizin arası 10 dkydı her gün beraberdik yani birden böyle olmak çok dokunuyor gerçekten.
İlk ayrılığımız değil bu diğerindede aramıştı hatta bilmiş bilmiş nasıl olsa barışıcaz demiştide :)
Biraz zamana bırakmam lazım sanırım.

Evet aynen evlerimizin arası 10 dkydı her gün beraberdik yani birden böyle olmak çok dokunuyor gerçekten.
İlk ayrılığımız değil bu diğerindede aramıştı hatta bilmiş bilmiş nasıl olsa barışıcaz demiştide :)
Biraz zamana bırakmam lazım sanırım.

ya sorma benimkide bi mailde bi cümle söylemiş "sende bana aşıksın biliyorum, bak ben seni mutlu edicem benden 1 tane daha yok senden de 1 tane yok" demiş dedim o ne özgüven o arkadaş.. :KK53:
bizde hergün buluşurduk ey gidiii...

amanda aman utandınmı kıs bende 30 32 var sandım :KK1: 26 nekii

etrafımda benim yaşımdakiler evli ve çocukları var.. benle yaşıt kuzenim ve arkadaşım şubatta arka arkaya nişanlanıyorlar ben kaldım sap gibi.. :KK53:
birde ben hep 26 yaşını ideal evlenme yaşı olarak düşünmüştüm ondan :KK1:

eskiden bizde annemle kendimize özellikle yeni bişeyler aldıysak giyinip oynuyodukk karşılıklııı :KK9:

Ne güzel ya ciddi mi :KK1:
Ben yeni kıyafet aldığımda değilde evde tek kaldığım zaman açarım en hareketli disko şarkısını geçerim aynanın karşısına kıvırtırım :KK76:
İnsan bi stres atıyor oynayınca değil mi :KK76:

kızlar ya özellikle şu klipte selim güngörenin bakışları ve gülüşü bana mı çok karizmatik geliyo yoksa herkese miii dün aksamdan beri bu şarkıyı dinliyorumm :KK1: [video=youtube;6xLYSEr8VOY]http://www.youtube.com/watch?v=6xLYSEr8VOY[/video]

X