Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

sinir öfke bir süre sonra geçiyor ama sevgi geçmiyor
o öfken geçince arar mısın ?

Öyle maalesef canım ama aramam çünkü bi ayrılığımızda aptal gibi aradım her şey daha berbat oldu.
Hatalı olan bide o olunca değerimi anlaması lazım. Tabi anlayıp arıyorda ben kabul ediyorum aradan 7-8 ay geçiyor üstüne düşmeye başlıyorum yine aynı

anlıyorlarda işlerine mi gelmiyo acaba
yoksa çabuk mu unutuyorlar

bence işine nasıl geliyorsa öyle, sevildiğinden emin olunca çok bencil oluyorlar. sizin yerinizde olsam hiç takmam valla, bırakırım o benim peşimden koşsun. ben evlendim artık yuları verdik eline, nasılsa tapu bende diyor, romantik olmama gerek yok

üzüldüm canım ya ama gördüğün gibi bizimkiler daha ne söz ne nişan yokken böyle yapıyolarr

romantik romantik mesajlar atar
telefonda da öyle konuşur
o yüzden ona kızsamda hemen geçiyor malesef
evlenince değişir mi acaba
tabi heran mesajlaşma konuşma olmaz şimdiki kadar
ama sofradan kalkarken eline sağlık güzeller güzeli karıcım dese bile mest olurum ben

bunu yapmam gerek yoksa bu hayat böyle devam ederr..dün mesela annemi aramış bi arkadası benı görmüş oğluna begenmiş annem sevgilis var dedı kadnda kısmet olurda ayrılırlarsa haber verın bana demiş sevgilim bu tarz şeyleride bilmek istiyo bende anlattım verdiği cvp 'kısmet bu işler ne olacağı belli olmaz neyse uyuyayım ben :) ' yazdı sinirlenmesi gerekmez miydi sen benımsın ne ayrılması falan demesi gerekmez mi

bırakmam seni ayrılmıcaz boşuna beklemesinler sen benimsin der insan ya
bildiğim kadarıyla 2 yıldır berabersiniz
bu hep böylemiydi
yoksa son zamanlarda mı değişti

üzüldüm canım ya ama gördüğün gibi bizimkiler daha ne söz ne nişan yokken böyle yapıyolarr

ben de çok şımarttım, aşkımsın canımsın sensiz yaşayamam ben, al işte öldürdük içindeki romantiği( şimdi düşünüyorum ve pişman oluyorum ama dönüş de yok. en son resti çektim, sen bana eskisi gibi ilgi gösterip yıldönümü falan hatırlamazsan ben de hiç birşeyi hatırlamıcam böyle ot gibi yaşayıp gidicez dedim. çocuğum var, eğer olmasa belki korkar ama çocuk var bırakacak değil ya beni düşünüyordur, sonuçta romantizm yok diye çocuğumu mahvedecek değilim. biraz işe yaradı gibi ama yakın zamanda yıl dönümü doğum günü falan yoktu, ekstra bi süpriz de yapmadı hala, yine birkaç ay olmuştur tartışma geçeli

bilmemmi canım benm aynısı benim başımdada var hep aynı sorunlardan aynı kavgalar çıkıyor
ama az önce gördüm yazmışsın bu defa ben mesaj atmayacağım diye
bu kararından asla vazgeçme

Sen naptın en son ayrılmıştınız düzeldinizmi ?
Atmıcam bu konuda kararlıyım hatalı olanda o zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…