anlıyorlarda işlerine mi gelmiyo acabaHer zaman açık açık söylemek daha iyi bazen açık açık söylediğinde bile anlamıyorlarda :)
sinir öfke bir süre sonra geçiyor ama sevgi geçmiyor
o öfken geçince arar mısın ?
anlıyorlarda işlerine mi gelmiyo acaba
yoksa çabuk mu unutuyorlar
anlıyorlarda işlerine mi gelmiyo acaba
yoksa çabuk mu unutuyorlar
üzüldüm canım ya ama gördüğün gibi bizimkiler daha ne söz ne nişan yokken böyle yapıyolarrbenim eşim sözlüyken 20 saatlik yoldan geliyordu süpriz yapıp hem de elinde gül demetleriyle. şimdi yıl dönümlerimizi bile hatırlamıyor, hediye süprizi falan da geçtim, hatırlamıyor adam. kaç kere kavga çıkardım ama hiç değişim yok, nato mermer nato kafa
kızlar merhaba sevdiğim bir kaç üyenin yazışmalarını gördüğüm için geldim topiğe pek bi dertliyiz anlaşılan aşk konusunda
bence işine nasıl geliyorsa öyle, sevildiğinden emin olunca çok bencil oluyorlar. sizin yerinizde olsam hiç takmam valla, bırakırım o benim peşimden koşsun. ben evlendim artık yuları verdik eline, nasılsa tapu bende diyor, romantik olmama gerek yok
bunu yapmam gerek yoksa bu hayat böyle devam ederr..dün mesela annemi aramış bi arkadası benı görmüş oğluna begenmiş annem sevgilis var dedı kadnda kısmet olurda ayrılırlarsa haber verın bana demiş sevgilim bu tarz şeyleride bilmek istiyo bende anlattım verdiği cvp 'kısmet bu işler ne olacağı belli olmaz neyse uyuyayım ben :) ' yazdı sinirlenmesi gerekmez miydi sen benımsın ne ayrılması falan demesi gerekmez mi
evet banada öyle geldi
bence bu mesaj işini inada bindirmiş o
bak ne yap biliyor musun
ne kadar sinir olsanda belli etme
saatler sonra mesaj atarsa
iyiyim arkadaşımla sohbet ediyorduk kaç saat geçtiğini anlamadım bile de
yani onun mesaj atmaması umrunda değilmiş gibi olsun
o zaman kendiliğinden kırılır belki inadı
hoşgeldin canımmmkızlar merhaba sevdiğim bir kaç üyenin yazışmalarını gördüğüm için geldim topiğe pek bi dertliyiz anlaşılan aşk konusunda
Canım benim hoşgeldin uzun süredir göremiyorum seni merak ediyordum
hoşbulduk tuğçecim takip ediyorum sizleri ama yazmaya pek fırsatım olmuyo siz ayrılmışsınız atılayla doğru mu gördüm:26:
hoşgeldin canımmm
bende sana fikir danışcaktım
bırakmam seni ayrılmıcaz boşuna beklemesinler sen benimsin der insan yabunu yapmam gerek yoksa bu hayat böyle devam ederr..dün mesela annemi aramış bi arkadası benı görmüş oğluna begenmiş annem sevgilis var dedı kadnda kısmet olurda ayrılırlarsa haber verın bana demiş sevgilim bu tarz şeyleride bilmek istiyo bende anlattım verdiği cvp 'kısmet bu işler ne olacağı belli olmaz neyse uyuyayım ben :) ' yazdı sinirlenmesi gerekmez miydi sen benımsın ne ayrılması falan demesi gerekmez mi
konuşmuştuk biraz aslında hediye konusu yarın veya cuma çıkıcam dışarıhoşbulduk tatlımm
tabikii elimden geldiğince yardımcı olurum
Aynen öyle canım her zamanki gibi işte. Durumları en iyi bilenlerden birisin...
bende varım burda.......
üzüldüm canım ya ama gördüğün gibi bizimkiler daha ne söz ne nişan yokken böyle yapıyolarr
bilmemmi canım benm aynısı benim başımdada var hep aynı sorunlardan aynı kavgalar çıkıyor
ama az önce gördüm yazmışsın bu defa ben mesaj atmayacağım diye
bu kararından asla vazgeçme