Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Ay hep öyle yapıyoruz Bende atmıcam diye kendime söz veriyordum bi bakıyorum oda atmazsa dayanamıyordum sinirlenip bu sefer kavga çıkarıyordum
aynısını yapıyorum bende kızdırıyo beni 'ben msj atmasam asla atmayacaksın değil mi' yazdım 'evet asla' yazmış dün aksam

Bilmiyodum hayatım..Düzelebilecek bi şey mi acaba ?

Canım genel olarak bu adam böyle bak yine sinirlendim :)
Ortada büyük bi sorun yok fakat 1 aydır sürekli kavga halindeydik artık yaptığı hataları bile kabul etmez hale gelmişti bende sinirlenince sakin olamıyorum iyice kötü duruma getiriyorum her şeyi.
Buda ilişkiyi çok yıpratıyor. Ben sinirle ayrılık mesajı atmıştım oda kabul etmiş facesini açmış hemen. Olay bundan ibaret yani ne zaman çok üstüne düşmeye başlasam bunaltsam kafasını toplamak istiyor sonra arıyor ama çocuk oyuncağımı bu...

aynısını yapıyorum bende kızdırıyo beni 'ben msj atmasam asla atmayacaksın değil mi' yazdım 'evet asla' yazmış dün aksam

zırt diye konuya daldım ama kızlar 5 yıllık evli biri olarak diyorum ki bu erkekleri bu kadar şımartmayın, daha sevgiliyken ilgisiz davranan biri, olur da evlenirseniz nasıl olur düşünemiyorum. benim eşim çok romantikti ilgiliydi sevgiliyken, o bile şuan ilgisizlik üzerine mastır yapıyor, şimdiden ilgisiz olan ilerde napar hiç bilmiyorum

Öyle valla çocuk oyuncağı değil tabi zaten bi ilişkide ayrıl barış ayrıl barış başladığı zaman yıpranıyo . Perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş o hesap :26:

Çok doğru dedin canım açıkca söyle her şeyi ne hissediyorsan oda bilsin yoksa anlamıyorlar...
evet kafamda kuruyorum
sonra başka seyler söyleyerek ima etmeye çalışıyorum
ah canım benim bana oyun mu oynuyorsun sen açık açık söylesene diyor

Ahh bu erkekler biz nerde hata yapıyoruz gereğinden fazlamı değer veriyoruz

evet cok değer verip şımartıyoruz onları asla bırakmayacağımızı çok sevdiğimizi okadar cok dile getiriyoruz ki ben ne yaparsam yapayım beni bırakmaz diyor sonra böyle kırıcı oluyorlar. biz bulusunca cok iyiyiz aslında bana karşı gayet ilgili ama aylardır buluşamadık 3 saat uzağımda ama nerdeyse 2 bucuk 3 aydır gelmiyor durum böyle olunca bende iyice kızıyorum

Öyle valla çocuk oyuncağı değil tabi zaten bi ilişkide ayrıl barış ayrıl barış başladığı zaman yıpranıyo . Perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş o hesap :26:

Aynen öyle canım 2 yıl oldu yani 2-3 aylık bir ilişkide değildi bu.
Bilmiyorum napcağımı çok sinirliyim öfkeliyim aslında onada kendimede. Maalesef gönlümede söz geçiremiyorum.

benim eşim sözlüyken 20 saatlik yoldan geliyordu süpriz yapıp hem de elinde gül demetleriyle. şimdi yıl dönümlerimizi bile hatırlamıyor, hediye süprizi falan da geçtim, hatırlamıyor adam. kaç kere kavga çıkardım ama hiç değişim yok, nato mermer nato kafa

ikimizde cok inatçıyız ama benım inadım çabuk kırılır o işi inada bindirdiğinde ukalaca davranmaya başlıyor tipik kova burcu kendisi
evet banada öyle geldi
bence bu mesaj işini inada bindirmiş o
bak ne yap biliyor musun
ne kadar sinir olsanda belli etme
saatler sonra mesaj atarsa
iyiyim arkadaşımla sohbet ediyorduk kaç saat geçtiğini anlamadım bile de
yani onun mesaj atmaması umrunda değilmiş gibi olsun
o zaman kendiliğinden kırılır belki inadı

Aynen öyle canım 2 yıl oldu yani 2-3 aylık bir ilişkide değildi bu.
Bilmiyorum napcağımı çok sinirliyim öfkeliyim aslında onada kendimede. Maalesef gönlümede söz geçiremiyorum.
sinir öfke bir süre sonra geçiyor ama sevgi geçmiyor
o öfken geçince arar mısın ?

Aynı şeyler canım. Ne yaparsa yapsın bırakmıycağımı biliyor ve o yüzden böyle rahatca çekip gidebiliyor çünkü istediğinde geldiğinde kabul edeceğimden adı gibi emin.
Bizimde aramızda 5 buçuk saat vardı çoğunlukla ben giderdim ben 3 gidersem o 1 gelirdi mesela öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…