- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
Bizde kutlamıyoruzz böyle günlerdede hediye almama kararı almıştık ama o zamanlar yanımdaydı şimdi il dışında okuyor bu bahaneyle bişeyler göndereyim mutlu olsun diyorum
ne tur bır hedıye var aklında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde kutlamıyoruzz böyle günlerdede hediye almama kararı almıştık ama o zamanlar yanımdaydı şimdi il dışında okuyor bu bahaneyle bişeyler göndereyim mutlu olsun diyorum
Ben sana da alırım bebeğim benim serikteki kargodan alırsın ama ahahahah
amın canım allah razı olsun cumlemıze ınsallh sana nasıl anlatayım ıfade edemıyorum anne baba sevgısı gıbı onun sevgısı bende hayyatta en cok ıstedıgın gun geldıgınde ona bır cocuk verebılmek allahın ıznıyle yoksa dunya malında gozum yok
Canım benim ya
İnşallah her şey gönlünüzce olur...
Artık biz de severiz bir belki çocuğu
İsim de düşünmüşsündür sen şimdiii
Ay o nerden çıktı kuzum
Ya daha dün doğum günüydü...
O hediyeyi zar zor buldum
27'sinde yıldönümümüz...
Bir de yılbaşı çıktı başıma
Ya sizin hediye almışlğınız vardır..
Bu zamana kadar neler aldınız?
Bana bir fikir ne olur
ne tur bır hedıye var aklında
Yarım saatlik yol bebeğim üşenmem giderim
amın hehe onu daha dusunmedık
canım uzaktaysa sesın ona sıfa verecektır vıdeo cekıp yollasanDers çalışmak yerine kk nın topiklerinde dolandığındannn
Ben ımm kazak almıştım, hap kapsüllerinin içini boşaltıp notlar yazmıştım, 1 yıl boyunca buluştuğumuz günleri word dosyasına neler yaptığımızla beraber kaydetmiştim sonra yıl dönümünde kırmızı kartonlara tek tek tarihleriyle anılarımzı yazmştm, 500 parçalık resmimizin puzzlesini yaptırmştm aklıma geldikçe yazarım
Ay kuzucum şuan pek bişey yok şu sevgili kitaplarndan kendim yapmştm webcamda gösterdim ama göndermedim yanınada bişey lazm
bilmez miyim senii hahah yaparsınn senn
Sevdicegim sevgilim olsaydi ahh neler neler alirdim ben onaa
Ama degil maalesef.. Kizlar ben söyle düsünürdüm,
Birlikte çekildiginiz fotograflarla ve yalniz onun fotografiyla romantik bir video yapabilirsiniz.. Videonun arkasina da müzik olarak ikinizin şarkisini koyarsiniz.. :) Sonra da onu cd ye kopyalayip güzel bir kutu icinde verirsiniz..
Ben yapmistim ama veremedim siz yapin bari
amın hehe onu daha dusunmedık
Ders çalışmak yerine kk nın topiklerinde dolandığındannn
Hihihhihii
Erkek olursa Şüca,
Kız olursa Damla koyun
Ders çalışmak yerine kk nın topiklerinde dolandığındannn
Ben ımm kazak almıştım, hap kapsüllerinin içini boşaltıp notlar yazmıştım, 1 yıl boyunca buluştuğumuz günleri word dosyasına neler yaptığımızla beraber kaydetmiştim sonra yıl dönümünde kırmızı kartonlara tek tek tarihleriyle anılarımzı yazmştm, 500 parçalık resmimizin puzzlesini yaptırmştm aklıma geldikçe yazarım
Ay kuzucum şuan pek bişey yok şu sevgili kitaplarndan kendim yapmştm webcamda gösterdim ama göndermedim yanınada bişey lazm
Sevdicegim sevgilim olsaydi ahh neler neler alirdim ben onaa
Ama degil maalesef.. Kizlar ben söyle düsünürdüm,
Birlikte çekildiginiz fotograflarla ve yalniz onun fotografiyla romantik bir video yapabilirsiniz.. Videonun arkasina da müzik olarak ikinizin şarkisini koyarsiniz.. :) Sonra da onu cd ye kopyalayip güzel bir kutu icinde verirsiniz..
Ben yapmistim ama veremedim siz yapin bari
canım uzaktaysa sesın ona sıfa verecektır vıdeo cekıp yollasan
Vay hediyelere bak hediyelere
Ne kadar güzel, ne kadar emek var içlerinde...
Tebrik ediyorum seni canım benim ..
Ben daha odunum sanırım ama bunları düşüneceğim
Ay kuzum çok ayıp derste çalışıyorum haksızlık etme
Yaparım cidden yaparım :)
damla ıyıde kuzum şüca, da nedır
Evet bunu yıl dönümümüzde denemeye çalıştım kendi kendime gülme krizine falan girdim tekrar deneyebilirm canım sağol
Düşün canım düşün lazım olur ah ah insan sevince neler geliyor aklına
Tamam tamam biliyorum çalışıyosun martta göreceğiz
Şüca benim sevdiceğimin adı
Yiğit kişi anlamına geliyor canım
Şüca benim sevdiceğimin adı
Yiğit kişi anlamına geliyor canım