Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Kızlar bu arada sevdiceklerine yılbaşında hediye ne aldınız yada alcak mısınızz:KK1:

yokya benım erkegım bastacım o olacak bakma desem bıle ıcınde olduktan sonra benım kulagım duymadan yapar zaten yapacagını sıkmıyorum anlıcan oda bundan mutlu oluyor ben 17 lı 16 lı yaslardan berı onunlayım cocouklugumu adadım ona oda bunun farkında mutluyuz huzurluyuz allaha sukur

Canım benim ya...
Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin...
Geçen yıllar sizi yıpratmamış ne güzel :KK16::nazar::nazar:

benimki çalışıo olcak=( ama hediye hakkında orjınal fikirleri olan buyursun... geleneksel her hediye alınmış durumda çünkü=)

canım bız yılbasını kutlamıyoruz ama hedıyelesırız her zamn ben ona satt aldım o ne aldı bılmıyorum sen ne aldın?

Bizde kutlamıyoruzz böyle günlerdede hediye almama kararı almıştık ama o zamanlar yanımdaydı şimdi il dışında okuyor bu bahaneyle bişeyler göndereyim mutlu olsun diyorum :KK16:

Kızlar bu arada sevdiceklerine yılbaşında hediye ne aldınız yada alcak mısınızz:KK1:

Ya daha dün doğum günüydü...
O hediyeyi zar zor buldum :KK53:

27'sinde yıldönümümüz...
Bir de yılbaşı çıktı başıma :KK1:
Ya sizin hediye almışlğınız vardır..
Bu zamana kadar neler aldınız?
Bana bir fikir ne olur :KK1:

Canım benim ya...
Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin...
Geçen yıllar sizi yıpratmamış ne güzel :KK16::nazar::nazar:

amın canım allah razı olsun cumlemıze ınsallh sana nasıl anlatayım ıfade edemıyorum anne baba sevgısı gıbı onun sevgısı bende hayyatta en cok ıstedıgın gun geldıgınde ona bır cocuk verebılmek allahın ıznıyle yoksa dunya malında gozum yok

benimki çalışıo olcak=( ama hediye hakkında orjınal fikirleri olan buyursun... geleneksel her hediye alınmış durumda çünkü=)

canım aldıklarını sayda bize fikir olsun :KK1:

Ama benim sevdiceğim yokkk.
Yılbaşında beraber olucaktık güya :KK1:

Ben sana da alırım bebeğim benim serikteki kargodan alırsın ama ahahahah :KK1:

X