- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
ohhh ne ala canını sıkma barısırsınız
İnş canım benim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhh ne ala canını sıkma barısırsınız
allah ayırmasın kız agzından yel alsın unutma bızım hayırlı sandımız sey bızım ıcın hayrsız olabılıyor ,rabbım sızı bırbırıne yazmadıktan sonra dunyaları yıksan faydasız
evet canım okumuştum sanırım
neden öyle birşey yaptı ki ya
ay ne hos fotolar koymussunuz kıskandım sımdık bak
Haklisin canim ama aşk acisi zor..
Amaan sen benim dediklerime bakma, Allah sizi ayirmasin hep mutlu olun insallah(AMİN)
ay ne hos fotolar koymussunuz kıskandım sımdık bak
Seninde avatarın çok hoş canım onu dicektim
Aynen canım çok doğru diyorsun biz son 1 aydır birbirimizi çok yıprattık belkide bu ayrılık kafamızı dinlememiz için iyi bi fırsattır.
Hatalı olsaydım zaten kesinlikle onun aramasını beklemezdim fakat araması gereken o şuanda.
İnş dediğin gibi olur bende öyle düşünüyorumda bakalım daha 5 gün oldu biraz zaman geçmesi gerekiyor sanırım.
Sende kendi fotografini avatar yapsana caniim
Sen asıl şimdi beni görcen saç baş birbirine girmiş, üstüm basim yine öyle
Olur bazen öyle sinav zamanlari falan
aman sızde bak sımdık cok gaza geldım durun accık havalancam nerdeyse
Şimdi okudum da sevgilin kiziyormuş
Enişte bey kiskanc gaibaa birazciik
allah ayırmasın kız agzından yel alsın unutma bızım hayırlı sandımız sey bızım ıcın hayrsız olabılıyor ,rabbım sızı bırbırıne yazmadıktan sonra dunyaları yıksan faydasız
Aynen öyle canım doğduğumuz an yazılıyo alnimıza kiminle evleneceğimiz ve değişmiyo hiç bi şekilde . .
Insaallah Rabbim kalbimiz de ki insanı kader defterimiz de adımız in yanına yazmıştır , alın yazımız odur . . Olmayacak şeyler hayalini kurup peşinden koşmuyoruzdur .
bırazcıkmı bu ona hakaret olur canım
O derece yanii
Dikkat et canim fazla kiskanclik basa bela kendimden biliyorum
amın canım ben hep buna ınanırım olmıcaksa aglamanında sızlamanında faydası olmuyor ınanın rabbım gonlumuzdekını daım kılsın annımıza vede hayırlısını
ama benı korumak ıcın tabıkıde bu hosumada gıdıyo ılk zamnlarda kızardım neden boylesın degıs dıye ama kıskandıgı ınsanlardan gelebılecek zarrlarıda kesfettık hep yanı benı dusundugunden bos yere kıskanclık yapmaz benım canım
ama benı korumak ıcın tabıkıde bu hosumada gıdıyo ılk zamnlarda kızardım neden boylesın degıs dıye ama kıskandıgı ınsanlardan gelebılecek zarrlarıda kesfettık hep yanı benı dusundugunden bos yere kıskanclık yapmaz benım canım