Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

allah ayırmasın kız agzından yel alsın unutma bızım hayırlı sandımız sey bızım ıcın hayrsız olabılıyor ,rabbım sızı bırbırıne yazmadıktan sonra dunyaları yıksan faydasız

Haklisin canim ama aşk acisi zor..

Amaan sen benim dediklerime bakma, Allah sizi ayirmasin hep mutlu olun insallah(AMİN) :nazar::nazar::emir_bebek:

evet canım okumuştum sanırım
neden öyle birşey yaptı ki ya

Aynı yaştayız ama bazen böyle çocukca şeyleri var maalesef.
Ben merak etsin arasın diye yaptığını düşündüm çünkü arkadaşımdan bakıyorum anormal bişey yok her şey aynı yerinde.
Onu takip ettiğimi biliyor ya engellediğini görünce kızsında arasın beni gibi bi izlenim verdi...

Aynen canım çok doğru diyorsun biz son 1 aydır birbirimizi çok yıprattık belkide bu ayrılık kafamızı dinlememiz için iyi bi fırsattır.
Hatalı olsaydım zaten kesinlikle onun aramasını beklemezdim fakat araması gereken o şuanda.
İnş dediğin gibi olur bende öyle düşünüyorumda bakalım daha 5 gün oldu biraz zaman geçmesi gerekiyor sanırım.

Baktın olmuyor sen ararsın canım ama barışmak maksatlı değil , bu ilişkinin nasıl bu kadar basit bittiğini sorgularsin . Baksana yüzük bile takılmış bir anda bitti deyince bitmez ki . Dil başka söyler kalp başka inşallah arayacak canım öyle hissediyorum

allah ayırmasın kız agzından yel alsın unutma bızım hayırlı sandımız sey bızım ıcın hayrsız olabılıyor ,rabbım sızı bırbırıne yazmadıktan sonra dunyaları yıksan faydasız

Aynen öyle canım doğduğumuz an yazılıyo alnimıza kiminle evleneceğimiz ve değişmiyo hiç bi şekilde . .
Insaallah Rabbim kalbimiz de ki insanı kader defterimiz de adımız in yanına yazmıştır , alın yazımız odur . . Olmayacak şeyler hayalini kurup peşinden koşmuyoruzdur .

Aynen öyle canım doğduğumuz an yazılıyo alnimıza kiminle evleneceğimiz ve değişmiyo hiç bi şekilde . .
Insaallah Rabbim kalbimiz de ki insanı kader defterimiz de adımız in yanına yazmıştır , alın yazımız odur . . Olmayacak şeyler hayalini kurup peşinden koşmuyoruzdur .

amın canım ben hep buna ınanırım olmıcaksa aglamanında sızlamanında faydası olmuyor ınanın rabbım gonlumuzdekını daım kılsın annımıza vede hayırlısını

O derece yanii :KK53:

Dikkat et canim fazla kiskanclik basa bela kendimden biliyorum :KK1:

ama benı korumak ıcın tabıkıde bu hosumada gıdıyo ılk zamnlarda kızardım neden boylesın degıs dıye ama kıskandıgı ınsanlardan gelebılecek zarrlarıda kesfettık hep yanı benı dusundugunden bos yere kıskanclık yapmaz benım canım

amın canım ben hep buna ınanırım olmıcaksa aglamanında sızlamanında faydası olmuyor ınanın rabbım gonlumuzdekını daım kılsın annımıza vede hayırlısını

Amin canım amin . . Bende hep kadere kısmete razı geldim bu zamana kadar hayırlısı dedim hep . Bundan sonra demeyi de nasip etsin rabbim . .

ama benı korumak ıcın tabıkıde bu hosumada gıdıyo ılk zamnlarda kızardım neden boylesın degıs dıye ama kıskandıgı ınsanlardan gelebılecek zarrlarıda kesfettık hep yanı benı dusundugunden bos yere kıskanclık yapmaz benım canım

Merhabaa :KK3:

Lafa atlamak gibi oldu sanırım,
kusura bakmayın :KK1:
Biri kıskançlık mı dedi? :KK1:

Tabii ki korumak icin yapiyor bencede güzel bir sey..

Demekki benim sevgilimde varmiş bir sorun, bir keresinde adamin birini dövcekti ciddi ciddi ben tuttum :KK53:

Neymiş babam yaşindaki adam bana bakmiş :KK53:

Önemli olan kiskancligin dozunu ayarlamak :KK1:

X