Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Aynen kuzum güzel fikir bak bu :)
Yazdım yazdım ders çalıştım biraz sonrada yazmaya başladım.
Aynı dediğin gibi yaptım.
Üniversitede istediğim bölümde okuyorum güzel giden bir ilişkim var bana hala çok aşık falan :KK1:

Oh güzel,
Unutmamana sevindim bu beni
Ve fikirlerimi önemsediğin anlamına geliyor sanırım :KK16:

Umarım istediklerine en kısa zamanda ulaşırsın :KK16: :nazar:
Ne çalıştın? :KK31:

bende memnun oldum canım okul hayatında basarılar dılerım sana umarım ıstedıgın mevkıyı bahseder rabbım sana ılıskı hayatına gelırsek rabbım ıyılerını cıkarsın karsına ınsallh barısma ıhtımalı varsa ne ala

Sağol canım benim inş bu sene istediğim bölüme girebilirim...
Hayırlısı neyse o olsun diyorum ilk önce ama barışmakta istiyorum tabiki :)

Oh güzel,
Unutmamana sevindim bu beni
Ve fikirlerimi önemsediğin anlamına geliyor sanırım :KK16:

Umarım istediklerine en kısa zamanda ulaşırsın :KK16: :nazar:
Ne çalıştın? :KK31:

Tabiki kuzum sizleri önemsiyorum benim için önemlisiniz :KK16:

Matematik üslü sayılar ve köklü sayılardan soru çözdüm bu ikisini halletmem lazım :)

Nedenki canım kuzeninden dolayımı ?
Hallettiyseniz sorun yok çok sevindim senin adına :)
Aslında öyle inatçı biride değildirde aklı başına gelmedi gibi :)

Evet canım kuzenimden dolayı , başka sorunlarda vardı çözüldü gibi şimdilik bakalım .
Bizde senin adına seviniriz inşallah ya sen en iyisini yapıyosun arayıp sormuyosun aklı başına gelecektir diye umuyorum :)

Evet canım kuzenimden dolayı , başka sorunlarda vardı çözüldü gibi şimdilik bakalım .
Bizde senin adına seviniriz inşallah ya sen en iyisini yapıyosun arayıp sormuyosun aklı başına gelecektir diye umuyorum :)

Zamana bırakın bakalım canım zamanla her şey düzelir...
Arayıp sormamam lazım bilmiyorum aklı başına gelirmi ama en azından olmasa bile en iyisini yapmış olucam.
Nedense onunda beni düşündüğünü hissediyorum hep.s

Zamana bırakın bakalım canım zamanla her şey düzelir...
Arayıp sormamam lazım bilmiyorum aklı başına gelirmi ama en azından olmasa bile en iyisini yapmış olucam.
Nedense onunda beni düşündüğünü hissediyorum hep.s

Her ilişkide sorun oluyoda canım önemli olan bunu uzatmamak . Uzattikca yıpranıyosun üzülüyosun üzüyosun . Sizde de biriniz inadı bırakıp bi adım atacak. Konuyu tam bilmiyorum ama haklı sensen ilk adımı sen atma. Çünkü sonrasında diyecek ki ben ne yaparsam yapıyim vazgeçemiyo daha fazla tepene çıkacak. . Bırak değerini anlasın , anlayacaktırda 2yıl biranda silinip atılmaz tabi ki düşünüyodur :)

masallh sıze kucuk caplı kırgınlıklar olur arada cok ustunde durmayın yıpranan sız olursunuz canım cıddı mı ılıskınız?

Ciddi canım yani ailelerimiz biliyor ben onun ailesiyle görüşürüm oda benim annemle konuşur tanıştırmıştım...
Yüzükte takmıştık onun ailesiyle beraber söz gibi.

Her ilişkide sorun oluyoda canım önemli olan bunu uzatmamak . Uzattikca yıpranıyosun üzülüyosun üzüyosun . Sizde de biriniz inadı bırakıp bi adım atacak. Konuyu tam bilmiyorum ama haklı sensen ilk adımı sen atma. Çünkü sonrasında diyecek ki ben ne yaparsam yapıyim vazgeçemiyo daha fazla tepene çıkacak. . Bırak değerini anlasın , anlayacaktırda 2yıl biranda silinip atılmaz tabi ki düşünüyodur :)

Aynen canım çok doğru diyorsun biz son 1 aydır birbirimizi çok yıprattık belkide bu ayrılık kafamızı dinlememiz için iyi bi fırsattır.
Hatalı olsaydım zaten kesinlikle onun aramasını beklemezdim fakat araması gereken o şuanda.
İnş dediğin gibi olur bende öyle düşünüyorumda bakalım daha 5 gün oldu biraz zaman geçmesi gerekiyor sanırım.

X