Aminn diyelim gercek olsun
Aynen kuzum güzel fikir bak bu :)
Yazdım yazdım ders çalıştım biraz sonrada yazmaya başladım.
Aynı dediğin gibi yaptım.
Üniversitede istediğim bölümde okuyorum güzel giden bir ilişkim var bana hala çok aşık falan
bende memnun oldum canım okul hayatında basarılar dılerım sana umarım ıstedıgın mevkıyı bahseder rabbım sana ılıskı hayatına gelırsek rabbım ıyılerını cıkarsın karsına ınsallh barısma ıhtımalı varsa ne ala
Oh güzel,
Unutmamana sevindim bu beni
Ve fikirlerimi önemsediğin anlamına geliyor sanırım
Umarım istediklerine en kısa zamanda ulaşırsın
Ne çalıştın?
Sağol canım benim inş bu sene istediğim bölüme girebilirim...
Hayırlısı neyse o olsun diyorum ilk önce ama barışmakta istiyorum tabiki :)
Nedenki canım kuzeninden dolayımı ?
Hallettiyseniz sorun yok çok sevindim senin adına :)
Aslında öyle inatçı biride değildirde aklı başına gelmedi gibi :)
ınsallah canım ask ne guzel sey
Evet canım kuzenimden dolayı , başka sorunlarda vardı çözüldü gibi şimdilik bakalım .
Bizde senin adına seviniriz inşallah ya sen en iyisini yapıyosun arayıp sormuyosun aklı başına gelecektir diye umuyorum :)
Aşk çok özel bir şey
Anlatılmaz yaşanır aynen öyle...
Siz ne zamandır berabersiniz ne zamandır nişanlısınız :)
ınsallah canım ask ne guzel sey
canım bızım 4 n 5 senelık bır ılıskımız var sızınde ıkı senelıktı sanırım
bencede aşk çok güzel bir şey
masallh sıze kucuk caplı kırgınlıklar olur arada cok ustunde durmayın yıpranan sız olursunuz canım cıddı mı ılıskınız?Anladım canım evet bizim 2 sene 2 ay olmuştu...
ask ask yurta ask cıhanda ask her yerde ask
Zamana bırakın bakalım canım zamanla her şey düzelir...
Arayıp sormamam lazım bilmiyorum aklı başına gelirmi ama en azından olmasa bile en iyisini yapmış olucam.
Nedense onunda beni düşündüğünü hissediyorum hep.s
masallh sıze kucuk caplı kırgınlıklar olur arada cok ustunde durmayın yıpranan sız olursunuz canım cıddı mı ılıskınız?
Seviyorsan ve seviliyorsan aşk güzel şey, ama severek ayrilinca hiç de güzel degil...
Ciddi canım yani ailelerimiz biliyor ben onun ailesiyle görüşürüm oda benim annemle konuşur tanıştırmıştım...
Yüzükte takmıştık onun ailesiyle beraber söz gibi.
evet canım okumuştum sanırımYok canım maalesef en son beni engellemişti facede biliyormuydun sen :26:
Her ilişkide sorun oluyoda canım önemli olan bunu uzatmamak . Uzattikca yıpranıyosun üzülüyosun üzüyosun . Sizde de biriniz inadı bırakıp bi adım atacak. Konuyu tam bilmiyorum ama haklı sensen ilk adımı sen atma. Çünkü sonrasında diyecek ki ben ne yaparsam yapıyim vazgeçemiyo daha fazla tepene çıkacak. . Bırak değerini anlasın , anlayacaktırda 2yıl biranda silinip atılmaz tabi ki düşünüyodur :)