Yok canım bir tane gelmiş sorun değil zaten...
Seni paylaşmak istemiyor olabilir yakın olduğunuz için ben böyle düşündüm. Hani benim sevgilim aynı şekilde olsa kıskanmak değilde her zaman onlarla vakit geçirmesini istemeyebilirim.
Ayrılmadıysanız iyi sinirle söylemiştir o lafı biraz zamana bırak ve konuşmayı anlatmayı dene bakalım ?
Her ilişkide sorunlar oluyor maalesef yeterki sevginizle üstesinden gelin...
Canım karşındaki adamı en iyi sen tanırsın yani ben dışardan tam olarak bişey diyemem eğer seviyorsan onunda sevdiğine inanıyorsan gerçekten sorun etme yaş farkını...
Oda kendince haklı olabilir canım ama benimde haklı olup sustuğum o kadar konu oldu ki . Bu ilişki için çok mücadele verdim ben . Çok yıprandım bitsin istemiyorum tabi ama kader e kısmete karşı gelemem kader de yoksa olay bitmiştir ne desek boş
hoşgeldin canım
Hoşgeldin kuzum
dün konuştuk zamana bırakmaya karar verdik kalbimi kırdığı konuları da aşıcaz inşallah
Hoşbuldumm bebeğim nasılsın
İyi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun
Hoşbuldumm bebeğim nasılsın
Fena değilim işte bebeğim idare ediyorum.
Sen nasılsın ne var ne yok ?
İyi bebeğim bildiğin gibi bi değişiklik yok ya
ben de nabersiniz?
Biz kızlar hep öyleyiz canım ilişkide hep verici tarafız maalesef o yüzdende kaybediyoruz bazen. Keşke birazda almayı bilsek...
Her şey bitmiş değil ama sizin bak konuşuyormuşunuz zamanla düzeliceksiniz inş...
Hep susup alttan alırsak olacağı bu.. İnşallah canım sizde düzelirsiniz ,konuşmuyorsunuz sanırım şuan
gunaydın kızlarr
dersteyım su an cok sıkıldım
Aynen canım maalesef konuşmuyoruz daha 4 gün oldu aslında bişeylerin düzelmesini beklemem içinde erken gibi.
Bilmiyorum tekrar barışırmıyız