- 6 Aralık 2012
- 3.711
- 6
gunaydın kızlarr
dersteyım su an cok sıkıldım
Allah kolaylık versin kraliçe :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın kızlarr
dersteyım su an cok sıkıldım
Peki sebep ne canım takip edemedim ve çok üzüldüm. zamanla herşey düzelir sıkma canını
Aslında biraz uzun şu son 1 ayda çok olay yaşadık ama genel olarak bu adam böyle.
Ne zaman çok üstüne düşsem alttan almaya başlasam bunu yapıyor. Benimde hatalı davranışlarım var tabiki mesela çok çabuk sinirlenirim ve o an 50-60 kere bile ararım düşün yani.
Bu şekilde kendimide ilişkimide yıprattığım zamanlar oluyor. Oda nasıl tuğçe beni seviyor biraz kafamızı dinleyelim diye düşünüyor.
Ben sinirliyken ayrılmıştım oda kabul etmiş facesini falan açmış.
Bilmiyorum yani birbirimizi sevdiğimden çok emindim ben fakat bu rahatlığı biraz ben verdim gibi. Çünkü o eğer sen benden bir gün tamamen ayrılırsan naparım falan derdi tamamen bitiremiyceğimi bildiği için...[/QUOTENasılsa bu kız beni seviyo rahatlığı suç bizde anacım baştan veriyoruz ellerine ipi onlarda çekiyo bizi afedersin ama böyle yani biz sinirlensekte kırsakta kırılsakta üzülen taraf hep biz ..
Aynen canım sence tekrar ararmı ?
Yani bu adamı kabul etmemem lazım belkide bir daha ama seviyorum işte onunda sevdiğini düşünüyorum. Sadece sert tepkimi göstermek lazım bi daha üstüne düşmemekmi lazım ne bilmiyorum.
Bence hiç üstüne düşme umursamıyomu sende umursama seviyosa elbet arayacak hiç sıkma canını. o şimdi senden bekliyordur çünkü sen bitti demişsin
Kızlar facesini dondurmuş şimdi neden yapmış olabilir sizce.s
kıız umutlandırmak istemem ama arayacak sankii ,ama sen hemen yelkenleri indirme
Keşke erkekler bizim düşündüğümüz kadar ince düşünebilseydi
Ay öylemi diyosun ?
Ben hemen kötü düşündüm hayatında başka birimi varda dondurdu diye :26:
Çünkü yapmazdı böyle pek...
bunu bi şekilde öğrenemezmisiin
İnanmıyorum kızlar dondurmamış beni engellemiş
Bravoo yani gerçekten bunuda yapabilmiş. Kuzum dur ve kendini sorgula ne için üzülüyorsun baksana ?
Canım her zamanki yaptığı şeyler merak ettirmek aramam için yapıyor işte...
Hayır sakın tamam mı kuzum, bunu sana yaşatmaya hakkı yok. Arama.. Eğer çok çok merak ediyorsan arkadaşın wardı ya geçen buluştuğun onun ağzını arayabilirsin ama eminim anlayacaktır
Yok bebeğim ne yaparsa yapsın asla aramayı düşünmüyorum sadece şaşırdım ilk anda görünce.
Onunla konuşmayı düşündümde kulağına gidebilir diye vazgeçtim tepkisiz kalmam onu harekete geçircektir gibi.
Evet kuzum sessiz kalman onu meraka düşürcektir bu süreçte anlayacağız neler olacağını