Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

ben burçlara acayip inanırım bende balık burcuyum pek sevmiyorum burcumu ama neyse esmerim neden sinirlisin sevgiline sende benım gibi kendi kendine birşeylere takıp beyninde büyütüyo musun yoksa bende böyle kızıpta kendı kendime söylendiğim cok olur sevgilim bilmez

bende balığım
aynen dediğin gibi
kafamda taktığım şeyler var ama onun bundan haberi bile yok
herşey güzel gidiyor sanıyor
ben burda sinirimden ölürken onun herşeyi normal zannetmesi sinirimi ikiye katlıyor ya
şöylede lanet bir huyum var
söylemiyorum ona neden sinirli oldğumu
o anlasın istiyorum
ben söylesem bu bu bu yanlış gidiyor değiştir bunu desem bir anlamı kalır mı
hayır tabiki
o bulsun düzeltsin ya
çok mu şey istiyorum

anlamazlar maalesef

ay allahım herşeyimiz düşüncelerımız resmen aynı bende öyle olsun ıstıyorum ama benımkide anlamıyo sorun yok ona göre resmen acıklıyorum bak erkek dediğin devamlı arar msj atar değer verir düşünceli olu sonra msj geliyo 'ya açıkça söyle neolur ne istiyosun' diye gelde delirme

tamam kabul ediyorum bazı insanlar ince eleyip sık dokumazlar
onlara göre herşey göründüğü gibidir
ama o onlardan biri değil
bir şeyin nedenlerini sonuçlarını en ince ayrıntısına kadar düşünür
konu ben olunca mı düşüncesiz oluyor bu adam ben anlamıyorum ya
açık açık söylesek ne istediğimizi ne anlamı kaldı yani değil mi
oysa onlar düşünse bulsa bizi mutlu etmek adına birşeyler yapsalar ne güzel olur

söylesemde bi anlamı yokki bilsem ki ben şunları şunları istiyorum dediğimde değişecek hemen söylerim bende boşverdim artık yanyanayken cok iyiyiz sarmaş dolaşız ama aramızda mesafe var bizi bu da etkiliyor ister istemez :26:

aramızda yürüyerek 15 20 dakikalık bir mesafe var bizim canım
ama haftada bir gün görüşüyoruz
ve benim arkadaşım falan da yok.
zamanım okul ev arası geçiyor
patlamak üzereyim artık
insan demez mi sende evde sıkılıyorsun hadi gel gezelim biraz

haklısın..bende arkadaslarım konusunda çok seçiciyim zamanında biraz kazıklar yediğim için suanda 1 tane arkadasım var iyi zaman geçiriyoruz sağolsun dertlerime baya ortak oluyor o olmasa ne yapardım bılmıyorum

benimde lisede çok yakın arkadaşım vardı
yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi
üniversiteye geçince zamanla koptuk eskisi gibi görüşemiyoruz
özlüyorum eski günlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…