Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

oh oh çok sevindimm :KK31::KK31:

biz iyiyizz canım
benim finaller geliyor onlarla boğuşuyorum :KK53:
sen neler yapıyorsun
uğramıyorsun buraya :KK30:

bende aöf sınavlarım var onlara çalışıyorummm :) ya bu rimmel ve watsonsun söyleniş şeklini yazsana yarın rezil olmayayım gidicem ya :)bide watsonsta kıyafet falanda var mı :)

bende aöf sınavlarım var onlara çalışıyorummm :) ya bu rimmel ve watsonsun söyleniş şeklini yazsana yarın rezil olmayayım gidicem ya :)bide watsonsta kıyafet falanda var mı :)

ben cevap veriyorum:) rimmel rimel dıye telaffuz edılıyordur herhalde, bilemıyorum onu ama diğeri watsıns diye telaffuz edılıyor. kıyafet yok watsonsta.

hosbulduk :) ders çalışıyorum genelde canım yarın ve pazar sınavlarım varr :KK43: sen napıyosun düzeldi mi aranız artıkk :)

Anladım canım şimdiden başarılar...
Napıyım bende ders çalışıyorum burda takılıyorum vs...
Barışmıştık işte bazı sorunlar vardı tam olarak düzelememiştik şimdi her şey yoluna giriyor gibi bakalım :)

kıyafet yok canım kozmetik üzerine
watsıns diye okunuyor
diğerininkini valla bilemiyorum ben isterken kadının adını söylemiştim direk kate moss rujlardan istiyorum diyerek
:KK52:

Anladım canım şimdiden başarılar...
Napıyım bende ders çalışıyorum burda takılıyorum vs...
Barışmıştık işte bazı sorunlar vardı tam olarak düzelememiştik şimdi her şey yoluna giriyor gibi bakalım :)

tşkler kuzum aman maşallah sevindimm düzelmenizee çifte kumrular sizi :KK16:

kıyafet yok canım kozmetik üzerine
watsıns diye okunuyor
diğerininkini valla bilemiyorum ben isterken kadının adını söylemiştim direk kate moss rujlardan istiyorum diyerek
:KK52:

en sevmediğim şey telaffuz edemediğim kelimeye gülünmesidir o yüzden böyle sordum ki yarın rahat olayım :KK70: yarın kısmetse alıcammm çok mutluyummm :21:

en sevmediğim şey telaffuz edemediğim kelimeye gülünmesidir o yüzden böyle sordum ki yarın rahat olayım :KK70: yarın kısmetse alıcammm çok mutluyummm :21:
aman canım salla ya bölümüm ingilizce olduğu için biliyorum aslında doğru bilinen yanlış söylendi diye gülünen şeylerin çoğu yanlışmış :KK52:
anlamana senden çok sevindim ya yardımcı olamadım diye üzülüyordum bende :KK52:

aman canım salla ya bölümüm ingilizce olduğu için biliyorum aslında doğru bilinen yanlış söylendi diye gülünen şeylerin çoğu yanlışmış :KK52:
anlamana senden çok sevindim ya yardımcı olamadım diye üzülüyordum bende :KK52:

daha ne yapacaktın kuzum elinden geleni yaptın :) net üzerinden almama annem izin vermiyor o yüzden yarın watsonsa gitmeye ikna ettim ama ben kıyafette satılıyor sanıyodum deri taytta alacaktım annem sadece makyaj üzerine oldugunu duyarsa asla gitmez gerek yok der o yüzden söylemicem :KK30::KK1:

daha ne yapacaktın kuzum elinden geleni yaptın :) net üzerinden almama annem izin vermiyor o yüzden yarın watsonsa gitmeye ikna ettim ama ben kıyafette satılıyor sanıyodum deri taytta alacaktım annem sadece makyaj üzerine oldugunu duyarsa asla gitmez gerek yok der o yüzden söylemicem :KK30::KK1:
bir ruj sen nelere kadirsin :KK52::KK52:
söyleme tabi
hani kıyafet yok derse
aa yokmuymuş tüh ben şurdan bi ruj bakayım bari boşa gitmesin o kadar geldik dersin :KK53::KK53:

bir ruj sen nelere kadirsin :KK52::KK52:
söyleme tabi
hani kıyafet yok derse
aa yokmuymuş tüh ben şurdan bi ruj bakayım bari boşa gitmesin o kadar geldik dersin :KK53::KK53:

napıyım yaa bayıldım renginee alamazsam içimde kalacakkk :)) sen ne kadara aldın o ruju canım ?

napıyım yaa bayıldım renginee alamazsam içimde kalacakkk :)) sen ne kadara aldın o ruju canım ?
7 veya 8 liraydı tam hatırlamıyorum
ama bir alana ikincisi yüzde elli indirimliydi
2 tane almıştım o yüzden :KK52:
süper bi fiyat performansa göre bence

7 veya 8 liraydı tam hatırlamıyorum
ama bir alana ikincisi yüzde elli indirimliydi
2 tane almıştım o yüzden :KK52:
süper bi fiyat performansa göre bence

aa süpermş 2 renk alırım bende ozamannn :)) sen bi 107 numarasını başka hangi numaradan aldın :))

X