Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Merhaba kızlar
"bacaksız" bana arkadaşlık teklifi göndermiş, kabul ettim ama ben sitede yeni olduğum için özel mesaj atamıyorum, haber vereyim dedim. bir de çok giremiyorum ben siteye. ama girdikçe aranıza karışmaya çalışıcam. iyi gecelerr

Hissiz bi güne uyandım gece 3 te uyumama rağmen 9.30 da kalktım iyi değilim ama dile getirsem daha kötü olurum sanki. Sen nasılsın canım

İyi sayılmaz canım...
Sende bir gelişme yok daha sanırım?
İstersen biraz daha uyu ya halsiz düşeceksin :26:

Uyuyamıyorum ki canım düşüncelerim rahat vermiyor :KK43:

Senin neyin var :26:

Canım ya üzme artık kendini......
Kitap falan oku çık gez dolaş..
Alışveriş yap. :KK34:
Gerçi sanırım kelin ilacı olsa kendi başına... :44:

Bende de iç sıkıntısı var, küçük çaplı bir bunalım..
Ne hikmetse 3 gündür geçmedi iyi mi :44:
Face'imi dondurdum telefonum da bozuk.
Bir üç hafta kadar ulaşılmaz olacağım dinlenmek istiyorum...

Canım ya üzme artık kendini......
Kitap falan oku çık gez dolaş..
Alışveriş yap. :KK34:
Gerçi sanırım kelin ilacı olsa kendi başına... :44:

Bende de iç sıkıntısı var, küçük çaplı bir bunalım..
Ne hikmetse 3 gündür geçmedi iyi mi :44:
Face'imi dondurdum telefonum da bozuk.
Bir üç hafta kadar ulaşılmaz olacağım dinlenmek istiyorum...

Zaman bana ilaç olmuyor aksine zaman sanki benim üzerimden geçiyor kadar canım yanıyor
Ne yapmak istesem yapamıyorum içimden gelmiyor aklım almıyor canım istemiyor benimki baya büyük çaplı bir bunalm ne yazık ki.

Selam kızlar nasılsınız neler yaptınız bayadır yazamadım buraya..
Son geldiğimde peşimden koşuyor yalvarıyor demiştim benimki için ama dün öyle bir 180 derecelik dönüş yaptıki ağzım açık kaldı.. :KK53:

Zaman bana ilaç olmuyor aksine zaman sanki benim üzerimden geçiyor kadar canım yanıyor
Ne yapmak istesem yapamıyorum içimden gelmiyor aklım almıyor canım istemiyor benimki baya büyük çaplı bir bunalm ne yazık ki.

Oof of ne desem bilmiyorum ki.
Allah yardımcımız olsun canım sabret...
Bu arada 10 dakika süre var dolması için,
Mesaj atamıyorum o sebeple :44:

Son geldiğimde peşimden koşuyor yalvarıyor demiştim benimki için ama dün öyle bir 180 derecelik dönüş yaptıki ağzım açık kaldı.. :KK53:

Hayırdır canım, anlatmak ister misin? :KK6:

merak ettim naptı ki
bu erkeklere son zamanlarda bir haller oldu :KK47:

Hayırdır canım, anlatmak ister misin? :KK6:

merak ettim naptı ki
bu erkeklere son zamanlarda bir haller oldu :KK47:

En son burada demiştim ayrıldık hattımıda değiştirdim ama ev telefonundan aradı kendisi beni hemde mail attı bir sürü ayrılığı kabullenmedi.. Ben gelicem sen ister görüş ister görüşme bile dedi.. Hep 1-2 aya gelicem maddi durum çok kötü vs vs demişti maillerinde bende düşündüm bi görüşmekten zarar gelmez dedim ve dün faceden engelini kaldırdım maillere bakasım geliyordu zırt pırt sürekli mail attığından ve geleceğim dediğinden dolayı oda zor oluyordu sürekli maili açmak..
Neyse bu yazmış engelin kalktığını görünce öyle havadan sudan konuştuk napıyorsun ne ediyorsun vs vs sonra ben dedimki buna sen "gelecek misin buraya?" "gelmicem neden geleyim ki" dedi ben şok :KK53: "e öyle yazıyordun o yüzden sordum" dedim oda "şu an gelmemi gerektirecek bi pozisyonda değiliz neyse benim uykum geldi iyi geceler" dedi :KK53: ben yine şok.. "tamam böylesi daha iyi oldu aslında biraz kızdım ama neyse..o zaman daha konuşmamıza da gerek yok sanada iyi geceler.." dedim buda "benim için konuşmamızda bi sakınca yok ama sen bilirsin zaten herşey değişti istediğin zaman iletişimi kesiyorsun(engelleyerek) ulaşabileceğim bir telefon numaran bile yok, yazın tatile gelirim belki ama bu ara gelmeyi düşünmüyorum" dedi bende "yok konuşmamız doğru olmaz zaten gerekte yok..sadece sen gelecem dediğin için sordum ben hani diyodun ya 1-2 ay içinde gelecem diye onu gerçek sanmışım" dedim oda "biz zaten verdiğimiz sözleri tutmadık hiç ve böyle böyle bittik" dedi bende "bittiğimizi biliyorum ben zaten sadece son kez senin ısrar ve hatrın için gelirsen görüşecektim neyse önemi kalmadı dediğim gibi iyide oldu iyi geceler tekrar" dedim buda "sağol sanada" dedi..
Ne kadar salağım di mi :) Keşke hiç sormasaydım..

X