Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Kızlarr cumartesi günü gelcek diye bildiğim sevgilim bana süpriizz yapmışş, bugün annesiyle oturmaya gidicektim gittimde kapıyı açan oyduu hala şoktayımmmmmm :KK52:

Suan acayip sinirlerim bozuk. Ayrildigim zaman bana yasattiklarin yüzünden bir daha hic kimseye güvenemeyecegim asla biriyle cikmayacagim diyen adamin birlikte oldugu biri varmis. Ne hissetmem gerektigini bilmiyorum..

Suan acayip sinirlerim bozuk. Ayrildigim zaman bana yasattiklarin yüzünden bir daha hic kimseye güvenemeyecegim asla biriyle cikmayacagim diyen adamin birlikte oldugu biri varmis. Ne hissetmem gerektigini bilmiyorum..
bu tür sözlere inanmaman gerektiğini öğrenmelisin canım :KK50:
herkes ayrıldıktan sonra birdaha hayatıma kimse girmeyecek senden başkasını sevemem der

Canım ciddimisin çok şaşırdım şuanda. Konunu biliyorum biliyosun.
Kimle peki tanıdık birimi ?

Canım benim ya NEFRET bile hissetmemen gereken bi durum zira böyle sözlere inanma bi sinirle duygu yoğunluğuyla söylenmiştir. Asıl normalden farklı tepki verirsen onu oldugundan değerli kılarsın

Ay canım benim ne güzel bi sürpriz böyle :)
Yerim ben sizin o güzel aşkınızı :KK16:

Oyy sağol bebeğim bugünde ay dönümüydüüü :)

Bu arada bende katılıyorum cevapveriyorum'a gururu falan bırak gitme şansın varsa ara geliyorum de bebeğim :KK54:

bu tür sözlere inanmaman gerektiğini öğrenmelisin canım :KK50:
herkes ayrıldıktan sonra birdaha hayatıma kimse girmeyecek senden başkasını sevemem der

Ben onun ilkiydim ilk seferde beni bu kadar üzdün artik kimseyle birlikte olamam demisti. 1 haftadir görüsüyorlarmis bir kez bulusmuslar. Zaten bu konularda artik ne düsündügümü biliyorsun insanlara özellikle de erkeklere karsi güvenim sarsildi. Artik güvenmek yok .

Canım benim ya NEFRET bile hissetmemen gereken bi durum zira böyle sözlere inanma bi sinirle duygu yoğunluğuyla söylenmiştir. Asıl normalden farklı tepki verirsen onu oldugundan değerli kılarsın

Bu arada bende katılıyorum cevapveriyorum'a gururu falan bırak gitme şansın varsa ara geliyorum de bebeğim :KK54:

Artik inanmiyorum böyle yapay sözlere. güvenim tamamen sarsildi zaten..

Hayir tanimiyorum Yaden diye bir kizmis.
1 haftadir görüsüyoruz bir kez bulustuk simdilik hersey güzel gidiyor demis arkadasima. Umarim mutlu olsunlar ne diyebilirim ki.

Of canım bende şaşırdım cidden senin anlattığın kadarını biliyorum fakat üzüldüm yani.
Nasıl hissediyorsun kendini ?

Ay ne güzel düşünüp gelmiş o zaman :KK16:

Bebeğim çok kararsızım napıcağımı şaşırdım onu çok özledim görüşmek barışmak istiyorum ama hatalı olanda o :KK50:

Of canım bende şaşırdım cidden senin anlattığın kadarını biliyorum fakat üzüldüm yani.
Nasıl hissediyorsun kendini ?

Nasil hissettigimi bilmiyorum suan. Nasil hissetmem gerektigini de bilmiyorum. Sinirleneyim mi, üzüleyim mi, yoksa bosver mutlu olsunlar diyip onun adina sevineyim mi, bilemedim..

Nasil hissettigimi bilmiyorum suan. Nasil hissetmem gerektigini de bilmiyorum. Sinirleneyim mi, üzüleyim mi, yoksa bosver mutlu olsunlar diyip onun adina sevineyim mi, bilemedim..

Üzülmen gerekiyorsa üzül içime atma hiçbir şeyi. Anladığım kadarıyla hala bişeyler vardı ona karşı.
Tabiki üzülmüşündür...

Hoşgeldin canım :KK16:
Moralim bozuk biraz sen nasılsın ?

Canım ya geçmişe baktımda sert çıkmış gerçekten ama sanki kızınca senden tamam atılay gelicem demeni bekliyomuş gibi hissettim.
şimdi sen tekrar arayıp ona dönmezsen gurur yapıp aramayabilir diye düşünüyorum..
iş birazda inada döndü biliyosun :26:

Üzülmen gerekiyorsa üzül içime atma hiçbir şeyi. Anladığım kadarıyla hala bişeyler vardı ona karşı.
Tabiki üzülmüşündür...

Bilmiyorum, bundan sonra da bu konuyu acmak konusmak istemiyorum. Bende kendi hayatima bakacagim onun yaptigi gibi. Umarim yeni kiz benim ona yaptiklarimi yapip ayrilmaz da mutlu olurlar. Her seye ragmen bunu istiyorum..

Canım ya geçmişe baktımda sert çıkmış gerçekten ama sanki kızınca senden tamam atılay gelicem demeni bekliyomuş gibi hissettim.
şimdi sen tekrar arayıp ona dönmezsen gurur yapıp aramayabilir diye düşünüyorum..
iş birazda inada döndü biliyosun :26:

Bebeğim napıyım ya kararsızlıktan kafayı yicem.
Aramasam diyorum inatmı yapcak ee arasamda egosu tavan yaparmış bide :26:

X