- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
zor işimiz zooooooooorrr
Of stres oldum cidden.
Kaç yaşındasın sen canım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zor işimiz zooooooooorrr
Kızlarr cumartesi günü gelcek diye bildiğim sevgilim bana süpriizz yapmışş, bugün annesiyle oturmaya gidicektim gittimde kapıyı açan oyduu hala şoktayımmmmmm
bu tür sözlere inanmaman gerektiğini öğrenmelisin canımSuan acayip sinirlerim bozuk. Ayrildigim zaman bana yasattiklarin yüzünden bir daha hic kimseye güvenemeyecegim asla biriyle cikmayacagim diyen adamin birlikte oldugu biri varmis. Ne hissetmem gerektigini bilmiyorum..
Suan acayip sinirlerim bozuk. Ayrildigim zaman bana yasattiklarin yüzünden bir daha hic kimseye güvenemeyecegim asla biriyle cikmayacagim diyen adamin birlikte oldugu biri varmis. Ne hissetmem gerektigini bilmiyorum..
Canım ciddimisin çok şaşırdım şuanda. Konunu biliyorum biliyosun.
Kimle peki tanıdık birimi ?
Suan acayip sinirlerim bozuk. Ayrildigim zaman bana yasattiklarin yüzünden bir daha hic kimseye güvenemeyecegim asla biriyle cikmayacagim diyen adamin birlikte oldugu biri varmis. Ne hissetmem gerektigini bilmiyorum..
Ay canım benim ne güzel bi sürpriz böyle :)
Yerim ben sizin o güzel aşkınızı
bu tür sözlere inanmaman gerektiğini öğrenmelisin canım
herkes ayrıldıktan sonra birdaha hayatıma kimse girmeyecek senden başkasını sevemem der
Canım benim ya NEFRET bile hissetmemen gereken bi durum zira böyle sözlere inanma bi sinirle duygu yoğunluğuyla söylenmiştir. Asıl normalden farklı tepki verirsen onu oldugundan değerli kılarsın
Oyy sağol bebeğim bugünde ay dönümüydüüü :)
Bu arada bende katılıyorum cevapveriyorum'a gururu falan bırak gitme şansın varsa ara geliyorum de bebeğim
Hayir tanimiyorum Yaden diye bir kizmis.
1 haftadir görüsüyoruz bir kez bulustuk simdilik hersey güzel gidiyor demis arkadasima. Umarim mutlu olsunlar ne diyebilirim ki.
Oyy sağol bebeğim bugünde ay dönümüydüüü :)
Bu arada bende katılıyorum cevapveriyorum'a gururu falan bırak gitme şansın varsa ara geliyorum de bebeğim
ben geldim kızlaaar
nasılız bakalıım
Of canım bende şaşırdım cidden senin anlattığın kadarını biliyorum fakat üzüldüm yani.
Nasıl hissediyorsun kendini ?
Nasil hissettigimi bilmiyorum suan. Nasil hissetmem gerektigini de bilmiyorum. Sinirleneyim mi, üzüleyim mi, yoksa bosver mutlu olsunlar diyip onun adina sevineyim mi, bilemedim..
Hoşgeldin canım
Moralim bozuk biraz sen nasılsın ?
Üzülmen gerekiyorsa üzül içime atma hiçbir şeyi. Anladığım kadarıyla hala bişeyler vardı ona karşı.
Tabiki üzülmüşündür...
Canım ya geçmişe baktımda sert çıkmış gerçekten ama sanki kızınca senden tamam atılay gelicem demeni bekliyomuş gibi hissettim.
şimdi sen tekrar arayıp ona dönmezsen gurur yapıp aramayabilir diye düşünüyorum..
iş birazda inada döndü biliyosun :26: