Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde öyle malesef arkadaslarımdan artık uzaklaştım .burada arkadaşlık kurmamız iyi olur bencede
benımde hıc arkadasım yok sayılır bulundugum ılde ve cokkk sıkılıyorum
tabikide tatlım 2010 senesinde evlendim bebegimiz yok . 2011 temmuzda işten ayrıldım suan evde calısıyorum hediyelik eşya üzerine peki sen tatlım ???Merhaba tanışalım o zaman :)
Kendini tanıtırmısın biraz ?
tabikide tatlım 2010 senesinde evlendim bebegimiz yok . 2011 temmuzda işten ayrıldım suan evde calısıyorum hediyelik eşya üzerine peki sen tatlım ???
Burda tanışalım arkadaş olalım :)
hangi bölümü istiyorsun ?
tanisalim vallahii :) ben 26 yasindayim evliyim...oyle iste ya sen
ben de psikoloji çok istedim, kamu yazdım puanım yetmediği için. tekrar hazırlanmayı göze alamadım açıkçası ama hala aklım psikolojide :)Ne güzel herkes evli :)
Bende daha 18 yaşındayım üniversite sınavına girdim fakat istediğim bölüm gelmeyince başka bi bişey yazmak istemedim seneye tekrar giricem...
ben de psikoloji çok istedim, kamu yazdım puanım yetmediği için. tekrar hazırlanmayı göze alamadım açıkçası ama hala aklım psikolojide :)
Bende başka bi bölüm yazmak istedim ailemde konuştum ama bi senenin kayıp olmuycağını düşündüm umarım bu sene olur :)
Sen hangi üniversite peki ?
gazi üniversitesi kamu yönetimii, inşallah oluuur :))
Geyik topiğin de varmış seniin arada uğrarım ben buraya da