arkadaşa (!) bak

Ahaha cok guzel bir gelisme oldu su an :) sevgilimde o dersi aliyor ama bizden bir dönem once baslamisti ve ders Günlerimiz ayniymis nasil mutlu oldumm :)

Arkadaşınada bir sormak lazım, erkek arkadaşın doğru mu söylüyor acaba?

Hayatta sormam. Ama bazi durumlari hatırlıyorum resmen sevgilime garip davranislari vardi. O an ki salaklikla diyordum ki arkadasi herhalde normal.. ama degilmis.

Kimse kimseye mecbur değil.Aynı sınıfta olmak,samimi olmayı gerektirmez.Hislerini sevgiline anlatmış.Peki sevgilin niye bunu gizlemeni istiyor onu anlayamadım.

Gönül ferman dinlemiyor. Arkadaşınız da sevgilinize kendini kaptırmış olabilir. Konuşmuşlar, sevgiliniz onu istemediğini belirtmiş, meseleyi aralarında halletmişler. Bundan sonra sizin ilişkinize saygı gösterir, sevgilinize yaklaşmaya çalışmazsa kıza kötü davranmayın derim. Yine de sevgilinizle iletişim kurabileceği durumlara girmemesi için dikkat edebilirsiniz. Kıza nispet de yapmayın bence. Siz de onun duygularına saygı gösterebilirsiniz. Sevgilinizi gerçekten samimi bir şekilde sevdiyse kıskanır, ahı falan tutar Allah korusun.

Yani buyuk konusmayim da arkadasin sevgiline asik olcak sen de bunu bile bile onla muhatap olmaya devam edeceksin. Hosgoruyu yanlis anliyoruz bence. Ben olsam 100metre yanima yaklastirmam.

Sevgilin sana soylemeden neden uzaklastiklarini anladim zatwn ama bence takilmaya gerek yok tabi sevgilinin soylediklrrine inaniyorsan. Ben herzaman her iki tarafinda dinlenmesi taraftari olmusumdur. Sevgilin bunu niye kizin bilmesini istemiyor ki bilse ne olacak ya da zaten gosmek istemiyorsun yuzles gorusme ne olacak. Bir erkegin biseyler saklamasi bana hic guvenilir gelmez.itiraf ettigi anda ilk aklima gelen acaba baskalarindan duymasin benden duysun mantigiyla mi soyluyor diye sorgulamak olurdu. Yerinde olsam kizla yuzlesirdim ama suclayici bir sekilde degil. Cunku sen sadece sevgilinin anlattigi kadarini biliyorsun. Daha fazlasi olamaz mi.
cok iyi niyetli gordum sizi
kendimi de cok fesat gordum ama hislerim cok az yanilir.

Aşk insana olmadık şeyler yaptırır aslında şaşırmadım

Teşekkür ederim yorumunuz için..
biraz yapısı itibariyle farklidir sevgilim.
Hatasi olsa gelir söyler gercekten. Adim kadar eminim.
Arkadasin o dönem psikolojisi cokbiyi degildi belki o sebeple söylemiştir üzerine gitme mesafeni koru yeter dedi. Çünkü konusursam daima karsilasacagim biri. Bazi seylerde yuzlesmemek gerek diye düşünüyorum davranislarini ölçüp tarttim. Kalbimle düşünmeden cevap verdim kendime.

emin misin? bu hikaye mesela şöyle olabilir mi: sevgilin alkollüyken veya başka bir zaman başka bir sebepten bu kıza asıldı. anlık bir olaydı. kız sana belli edip ilişkini bozmamak için konuşmadı ama sevgilinle arasına da mesafe koydu. sevgilin senin bu olayı öğrenmeni istemediği için de sana "bana aşıkmış, ama konuşup yüzüne vurmayacağına söz ver" dedi. sen şu an sevgiline sadakatinden kızla konuşmuyorsun ama o bunları bildiğinizi bilmediği için siz durup dururken ona tavır aldınız zannediyor? çok güveniyorsunuzdur sevgilinize eyvallah, suçlamak manasında söylemiyorum ama muhakkak ki kız arkadaşınızdan da böyle bir şey asla beklemiyordunuz. beşer şaşar. ben şahsen çok şüpheci yaklaşır, kızla bir konuşurdum, "x böyle böyle bişey duydum, o yüzden senle alakamı kesiyorum" derdim. zaten hiç içimde tutamazdım böyle bir şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…