entrika dolu bir arkadaşın varmış, muhatap olmamaya çalış ama çaktırmadan başkalarının hayatından örnek ver bakalım surat şekli nasıl oluyor ama yüz göz olma
Sanirim bunu yaparsam uzaklasir, iyi fikir :)
mesajlarına cevap verme, yanına oturursa oradan kalk. yüzüne bakma. illa ki cevap vermen gereken bir durum oluursa net ve kısa olsun
bencede ama sadece örnek ver başkasından çaktırmadan, biranda sinirlenip sakın tartışmaya girme :))
Kızın asık olması onun suçu değil ama yinede çok yakın arkadaşsınız ve sen o çocuğun sevgilisisin asla sevgilisi olan bir erkeğe yazmamalı ki sen onun arkadaşısın.Ayıbını yüzüne vurma ama bence tamamen de aranıza mesafe koyma yine devam et belki de pişman olmuştur.Ben böyle şeyler yapıpta pişman olan çok insan tanıyorum.Ama baktın bir gün yine aynı şeyleri yapacak onunla bu konuyu konuşacaksın yoksa bu böyle gitmez.Yani pişman olmadıysa ve devam ediyorsa edecekse asla saklama ve konuş
aynılarını sevgilinin söylemediğinin gerçekliliği varmı?
üzgünüm ama aklıma gelmiyor değil..
benim kocam yapmaz gibi olmuşYok söylemez. Sevgilim hata yanlış yapat ama bugüne kadar en yapmamasi gereken bir seyi bile yaptığında bana anlatti. Sevgilimin ona karşı hic bir duygu hissetmeyecegini de biliyorum. Öyle olsa anlardim kesinlikle, erkeklere güven olmaz biliyorum ama bu konuda güvenim tam :)
Bir arkadaşım var en yakın arkadaşım.Aynı durumu yaşadık 3 kişiydik biz çok yakındık.Sonra Y diyim o kıza Y adlı arkadaşımın sevdiği çocukla öpüştü bu B adlı arkadaşım.Bende şahitlik ettim ister istemez ama hiçbir şey söyleyemedim.Ondan soğudum iğrenç geldi karaktersiz kızın tekiydi o ve aylar sonra onun hakkında ki düşüncelerimi öğrendi bir şekilde.Ve bana hak verdi küsmedik.Şuanda hala en yakın arkadaşım ve yaptığı hatadan pişman.Pişmanlığından dolayı ona karşı kötü bir şey düşünmüyorum artık sonuçta Allah bile tövbe edeni affeder.Ama siz hala erkek arkadaşınıza karşı bir şey hissetmediğinden emin olun,pişman olduğundan emin olun ondan sonra onu affedin.Eskisi gibi yakın olun.Ve her zaman erkek arkadaşınızla arasında mesafe olsun.Bir gün hissedilen duygular bir zaman sonra tekrar gün yüzüne çıkmasın.Çıksa dahi ayıp olan sevgilinize bu duyguları açmasıdırBazen insanlardan midemiz bulanir ve tekrar tatli gelmezler. Aynı öyle bir durum. Pişman olmussa bile içim almıyor onunla olmayı..
Ooooo, o zaman bu arkadaş görünümlü yılanın başını kes ama önce ona "arkadaş darbesi" neymiş bi göster,
şöyle ki;
o yanındayken sevgilini arayıp ballı güllü konuş, sürekli sevgilinden bahset : ayy bana şunu almış ayyy beni şuraya götürdü, ay geçen bana şöyle bir sürpriz yaptı, ayy kuzeniyle tanıştım, ayy ailesiyle konuştum, kuzenimle tanıştılar, okul bitmeden nişan yapalım diyorlar falan filan bir sürü şey anlat,
sonra da bir anda ukala tavırlara bürünüp konuşma, sorduğu şeyleri duymamazlıktan gel, aynı ortamdayken hiç yokmuş gibi davran, karşılaştığında selam verme sadece o verirse soğuk bir tavırla cvp ver, giderken de güle güle deme o derse de duymamazlıktan gel..
başlarda telefonlarına msjlarına hemen cvp verme, duymamışım görmemişim de... sonraki zamanlarda da tamamen sil ararsa telefonu kim olduğunu bilmiyormuş gibi aç ki silindiğini anlasın yılan