Arkadas ve sevgili arasında kalmak :(((((((

journeyss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
150
31
27
Erkek arkadasımla bir konudan dolayı sürekli tartısıyoruz.Erkek arkadasım yakın kız arkadasımı ondan daha cok sevdigimi deger verdigimi düsünüyor.Ben ona ikinizin yeride ayrı diyorum ama o secim yapmamı istiyor.Ama benim ikisi arasında secim yapmıcagımıda biliyor ve bu yüzden beni sucluyor.Sizce ne yapmalıyım(

çok saçma bir hareket. seçim yapmaya zorlamak nedir Allah aşkına? biri arkadaşınız diğeri sevgiliniz zaten yerleri farklı. Bence sevgiliniz yerini fazla yadırgamış...

Erkek arkadaşınız kaç yaşında ?

Al birini vur ötekine

BAskasinin akliyka hareket etmiyceksiniz tabiki .
Bj

Kendisi geç ergenlik yaşıyor belli Halbu ki bu yaşta çoktan genç yetişkinliğe girmesi gerekirdi.
Neyse Allah kolaylık versin.

sal bu adamı gitsin ne demek arkadaşını çok seviyorsun beni sevmiyorsun muhabbeti bu bana çook geçmişte az daha sevgili olmaya ramak kalan bir odunu hatırlattı senin yaşlarındaydım ilgisi hoşuma gidiyordu tabiki ama adamın aklı fikri farklıymış gerçi dürüstte denilebilir şimdi düşününce çünkü direk benimle yatar mısın diye sormuştu hayır tabiki demiştim beni sevseydin yapardın demişti bende o zaman seni sevmiyorum demiştim bir daha da ses çıkmamıştı bu odunda o misal ben mi o mu? de bi git dicen senden önce o vardı muhtemelen senden ayrıldığımda da bunalıma girdiğimde beni teselli ederken de o olcak dersin odunla kovalatmasın kendini!!!

Erkek arkadasınız cok sımarık bence.Sevgiliyi arkadastan kıskanmak nedir?
Birde kız arkadasınız.Kendisine olan sevginizle arkadasınıza olan sevginizi bir tutması da cok sacma.Ona sımarık oldugunu cocuk gibi davrandıgını söylerseniz utanır belki

yaşı da küçük değil hani benden 1 yaş küçükmüş

hani ergen olsa 16-17 insan hoş görürde 23 yaşında adamın böyle çocukça davranması

erkekler bayağı geç olgulaşıyorlar derler bunun olgunlaşması belli bir yaştan sonra durmuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…